Despre Noi

Din februarie 2003, ALLTUR, agentie de turism turoperatoare si membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) este AGENTIA TA.

De-acum nu va mai trebui sa-ti bati capul cu pregatirea vacantei. Alltur o va face in locul tau. Vei putea lasa grijile deoparte si te vei bucura de aer, de vreme buna, alaturi de cei dragi.

Este normal sa fii bine informat asupra locului in care vei sta, despre locurile pe care o sa le vezi, asupra modului in care te poti distra, asupra modalitatilor de transport, asupra ofertei bucatariei locale si in plus trebuie sa ai o idee corecta despre tarife.

Poate vrei sa mergi pe cont propriu sau in grup, in Romania sau in strainatate, cu avionul sau nu, poate vrei sa stai la un hotel de 5 stele sau te duci in camping, poate vrei sa iei masa in restaurante luxoase ori in fast-food-uri, poate vrei doar sa te odihnesti sau iti place viata activa de noapte, sau poate vrei sa-ti inchiriezi o masina. Poate iti plac sporturile nautice sau sa fotografiezi, sa vanezi sau sa pescuiesti. Sau vrei doar sa-ti petreci un week-end reconfortant departe de birou. Ori pur si simplu nu stii ce ti-ar placea mai mult. ALLTUR ITI DA SOLUTII.

Pentru ca ALLTUR este AGENTIA TA DE TURISM.


Servicii

ALLTUR ofera toate serviciile ce decurg din activitatea turistica:

- cazare la hoteluri din tara si strainatate;
- rezervare si emitere bilete de avion;
- organizare de conferinte si evenimente speciale;
- circuite, sejururi, croaziere;
- inchirieri de autoturisme, microbuze, autocare;
- transferuri aeroport-hotel-aeroport;
- asigurari medicale;
- consultanta in turism

Persoana de contact: Liviu Cirstea

Adresa:

B-dul Carol I, nr. 50

Telefon: 021.310.12.76 / 77

Fax: 021.310.12.78

Website: https://www.alltur.ro