RomanianTourism.ro te ajuta sa compari si sa gasesti oferte de turism ieftine
  • 1 Tu ne spui unde si cand vrei sa calatoresti
  • 2 Noi iti afisam rezultatele pentru zecile de mii de oferte de la agentiile din Romania
  • 3 Tu alegi cea mai buna oferta pentru tine si iti rezervi vacanta de vis.
RomanianTourism.ro este un serviciu gratuit oferit utilizatorilor. Vacanta placuta.

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Newsletter RomanianTourism.ro

Primeste pe email noutatile despre turism, ofertele noastre preferate si multe alte exclusivitati

Aboneaza-te la newsletter

Ce este Romanian Tourism?

Romanian Tourism este o bursa virtuala de turism, centrata pe o baza de date care cuprinde ofertele operatorilor turistici.

Romanian Tourism este cea mai completa bursa romaneasca de turism. Un portal dedicat in exclusivitate turismului romanesc, incluzand aici prestatorii de servicii turistice, dar si consumatorii, respectiv turistii romani sau straini. Un mijloc de informare pentru toti aceia care doresc informatii veridice despre turismul romanesc.

Dar ce este o bursa de turism?

Un targ international pe internet, deschis permanent, unde exista o infinitate de standuri, unele libere, altele ocupate, in care poti sa-ti expui produsele sau serviciile sau poti sa-ti alegi din cele expuse de altii.

Cum te poti inscrie in sistemul Romanian Tourism ?

Simplu. Primul pas este contactarea departamentului Suport RomanianTourism pentru inscrierea companiei in sistem. Dupa alegerea tipurilor de servicii, vi se va deschide un cont de membru al sistemului Romanian Tourism prin care ve-ti avea acces la un sistem privat de administrare, prin care va puteti manageria (adaugare / modificare / stergere) ofertele turistice din sistem. Pentru detalii, va rugam sa ne contacta-ti.

Tirgul on-line - instrument eficient pentru vanzare si promovare

Ce este un tirg virtual?

Un targ pe Internet, deschis permanent, unde exista o infinitate de standuri, unele libere, altele ocupate, prin care te poti plimba sau unde poti sa-ti expui produsele sau serviciile.

Cine-l viziteaza?

Orice navigator Internet din lume interesat de turism.

De ce pe Internet?

Deoarece Internetul nu este de fapt decat o retea de calculatoare la nivel mondial, prin care te pot gasi cei interesati de produsele si serviciile tale, aflati in toate colturile lumii si care altfel te-ar gasi foarte greu sau niciodata.

Care e scopul functioanarii bursei?

Pune in contact cererea cu oferta, cu "participanti" din intreaga lume. Un asemenea targ functioneaza permanent, fara sa te retina de la alte activitati.

Cui foloseste?

Atat celui cautat, cat si celui care cauta. Companiilor care vor sa aiba o deschidere permanenta catre posibili clienti sau parteneri din intreaga lume.

Ce categorii de firme ar trebui sa-l foloseasca?

Practic, orice companie/institutie cu activitati in domeniul turismului il poate folosi, in mod specific, neexistand restrictii referitoare la marimea acesteia sau la locatie (resedinta).

Cine-l utilizeaza?

Atat cei inscrisi in sistem cat si vizitatorii sai. Adica companii care au oferte turistice si turisti interesati sa-si gaseasca programe pe gustul lor.

De ce sa folosesc bursa cand am site ?

Dar la targurile de turism de ce participi ? Un avantaj al "cotarii" la bursa virtuala (adica inscrierea in site a agentiei/companiei si a ofertelor) consta in faptul ca aici vei avea mult mai multi (de 10-100 ori) vizitatori, deci potentiali clienti, dacat ai putea avea la sediul (si chiar pe site-ul) propriu.