Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
02 Feb 2012 0 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada:
(8 zile / 7 nopti)

24 Mai - Bucuresti – Canakkale
Plecare din Bucuresti la ora 06h00 din Piata Victoriei pe traseul: Giurgiu – Ruse – Edirne – Canakkale. Sosire in cursul serii la Canakkale. Cazare hotel 3* in Canakkale.
25 Mai - Canakkale–Troia / Pergamon–Kusadasi
Mic dejun. Excursia continua spre Troia – faimoasa pentru legendarul Cal Troian din timpurile frumoasei Elena – Regina Spartei si a printului Troiei – Paris. Continuam cu vizitarea cetatii Pergamon.  Spre seara, sosire in Kusadasi. Cina si cazare hotel 3* Kusadasi.
26 Mai - Kusadasi – Ephesus
Mic dejun. Astazi vom vizita ruinele de la Ephesus: Vechea Sinagoga, Amfiteatrul unde a predicat sfantul Apostol Pavel, Biblioteca, Templul zeitei Artemis – una dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Continuam cu vizitarea Casei Fecioarei Maria – locul unde si-a petrecut ultimii ani din viata.     Se spune ca persoanele cu credinta in suflet simt prezenta fecioare in momentul cand intra in grota. Dupa pauza de pranz, vom vizita una dintre renumitele fabrici de haine din piele si vom lua parte la o prezentare de moda. Cina si cazare hotel 3* Kusadasi.
27 Mai - Kusadasi, Optional: Miletos – Didyma – Priene
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Kusadasi pentru plaja, cumparaturi sau plimbari individuale. In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R. Optional, excursie la cetatea antica Miletos si continuam apoi cu Didyma si Priene. Cina si cazare hotel 3* Kusadasi.
28 Mai - Kusadasi – Pamukale
Mic dejun. Excursie la Pamukkale. Vom vizita ruinele de la Hierapolis - “Orasul Sacru” si renumitele formatiuni calcaroase. Intoarcere la Kusadasi. Cina si cazare hotel 3* Kusadasi.
29 Mai - Kusadasi – Izmir - Istanbul
Mic dejun. Excursia continua spre Istanbul pe ruta Izmir – Bursa – Yalova – Istanbul. Traversare cu ferry-boat-ul de la Yalova la Pendik. In cateva minute dupa debarcare vom traversa Podul de peste stramtoarea Bosfor si vom ajunge la Istanbul. Scurt tur panoramic. Cazare hotel 3* Istanbul.
30 Mai - Istambul – Puntea dintre cele doua continente
Mic dejun. Tur de oras Istanbul: Moscheea Albastra – construita de sultanul Ahmet intre 1609-1616, Topkapi Palace – resedinta imperiala a sultanilor otomani, Biserica Santa Sophia  - construita in timpul imparatului Konstantin I (324-337). Dupa pauza de pranz, vom vizita in cursul dupa amiezei: Marele Bazar – cea mai mare si mai atractiva zona de cumparaturi din lume. Grand Bazar  dateaza din secolul XV si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume, insumand aproape 4.000 de magazine aranjate ca un labirint urias pe aproape 60 de stazi. Principala strada comerciala a bazarului este denumita „strada de aur” pentru ca aici isi au magazinele comerciantii de bijuterii, in timp ce restul strazilor sunt dedicate magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, covoare, traditionalele delicii turcesti, etc. De la ora 09:00 cand se deschide bazarul si pana la ora 19:00, ora de inchidere, intreaga zona este un adevarat furnicar. Miile de oameni care alearga din magazin in magazin creeaza o atmosfera unica, pe care putin probabil sa o mai intalniti in alt colt al lumii. Bazarul este vizitat zilnic de un numar impresionant de oameni: intre 250.000 si 400.000 de persoane iau parte la acest „spectacol” zilnic. Vanzatorii sunt foarte amabili si rabdatori chiar si cu cei mai nehotarati clienti. Nu de putine ori va veti trezi „tarati” in magazine si serviti cu ceai si dulceata in timp ce vanzatorul isi prezinta marfa. Nu uitati ca aici totul se negociaza ! Seara, optional Seara turceasca cu program folcloric, muzica, dansatoare, cina cu bauturi incluse.  Cazare hotel 3* Istanbul.
31 Mai - Istanbul – Bucuresti  (600 Km)
Mic dejun. Transfer cu autocarul pentru vizitarea Palatului Dolmabahce – Comoara sultanilor de pe Bosfor, cea mai mare si mai luxoasa resedinta din Turcia. Este un simbol al opulentei orientale a celor 6 sultani care l-au locuit, combinata cu rafinamentul occidental. (Costul biletului de intrare~10,50 EUR/persoana). Dupa amiaza plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de trafic si formalitatile vamale.

Supliment single:
99 EUR

Reduceri:
- copii 02-11,99 ani: 70 EUR

Transfer gratuit din provincie pe urmatoarele rute de transfer:
Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia
Ruta 2. Iasi-Bacau-Brasov-Campina-Ploiesti
Ruta 3. Pitesti

Servicii incluse

- transport cu autocar de 4*;
- 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel de 3* in Canakkale;
- 4 nopti cazare cu demipensiune hotel de 3* Superior in Kusadasi;
- 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* in Istanbul;
- excursie la Troia si Pergamon;
- excursie la Ephesus si Casa Fecioarei Maria;
- excursie la Pamukkale;
- tur de oras Istanbul;
- transport ferry-boat Eceabat ---> Canakkale si Yalova ---> Pendik;
- ghid roman insotitor 

Servicii neincluse

- biletele de intrare si serviciile de ghizi locali la obiectivele turistice din program, se achita la fata locului insotitorului de grup;
- excursiile optionale;
- asigurare medicala si storno

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew