Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
02 Nov 2012 165 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 02.11-05.11


Ziua 1 - Bucuresti – Edirne – Istanbul

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 pe traseul Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne - Istanbul. Dupa intrarea in Turcia, scurt popas in Edirne unde vom vizita faimoasa moschee „Selimiye” – una dintre cele mai mari, considerata a fi o adevarata capodopera a arhitecturii islamice. Moscheea este amplasata in centrul unui „kulliye”  - complex alcatuit dintr-un spital, o scoala, o biblioteca si bai publice. Excursia continua spre Istanbul unde vom ajunge in cursul serii. Cazare Hotel Grand Tahir 3* Istanbul.
Ziua 2 -  Istanbul – Puntea dintre doua continente
Mic dejun. Tur de oras Istanbul: Moscheea Albastra – construita de sultanul Ahmet intre 1609-1616, Topkapi Palace – resedinta imperiala a sultanilor otomani, Biserica Santa Sophia  - construita in timpul imparatului Konstantin I (324-337). Dupa pauza de pranz, vom vizita in cursul dupa amiezei: Marele Bazar – cea mai mare si mai atractiva zona de cumparaturi din lume. Grand Bazar  dateaza din secolul XV si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume, insumand aproape 4000 de magazine aranjate ca un labirint urias pe aproape 60 de stazi. Principala strada comerciala a bazarului este denumita „strada de aur” pentru ca aici isi au magazinele comerciantii de bijuterii, in timp ce restul strazilor sunt dedicate magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, covoare, traditionalele delicii turcesti, etc. De la ora 09.00 cand se deschide bazarul si pana la ora 19.00, ora de inchidere, intreaga zona este un adevarat furnicar. Miile de oameni care alearga din magazin in magazin creeaza o atmosfera unica, pe care putin probabil sa o mai intalniti in alt colt al lumii. Bazarul este vizitat zilnic de un numar impresionant de oameni: intre 250.000 si 400.000 de persoane iau parte la acest „spectacol” zilnic. Vanzatorii sunt foarte amabili si rabdatori chiar si cu cei mai nehotarati clienti. Nu de putine ori va veti trezi „târâti” in magazine si serviti cu ceai si dulceata in timp ce vanzatorul isi prezinta marfa. Nu uitati ca aici totul se negociaza ! Seara, optional Seara turceasca cu program folcloric, muzica, dansatoare, cina cu bauturi incluse.  Cazare Hotel Grand Tahir 3* Istanbul.
Ziua 3 -  Istanbul – Comoara sultanilor de pe Bosfor
Mic dejun. Transfer cu autocarul pentru vizitarea Palatului Dolmabahce – Comoara sultanilor de pe Bosfor, cea mai mare si mai luxoasa resedinta din Turcia. Este un simbol al opulentei orientale a celor 6 sultani care l-au locuit, combinata cu rafinamentul occidental. (Costul biletului de intrare~10,50€/persoana). Dupa amiaza, vom vizita Bazarul Egiptean. Bazarul Egiptean este zona dedicata in special delicateselor si mirodeniilor turcesti si egiptene. Este locul ideal de unde puteti cumpara dulciuri, condimente, ceaiuri, cafea, fructe confiate, etc. Bazarul se deschide la ora 08.30 si se inchide la ora 18.30 si se afla in continuarea Grand Bazar. Optional, puteti opta pentru o croaziera pe Bosfor. Cazare Hotel Grand Tahir 3* Istanbul.
Ziua 4 - Istanbul – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata, pana la ora eliberarii camerelor, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.

Hotel Grand Tahir 3*situat la 10 minute de mers pe jos de Marele Bazar

Tarif : 165 EUR (loc in camera dubla)
Copiii 2-11 ani: 125 EUR

Supliment camera single: 
55 EUR

Transferuri gratuite din provincie, dus-intors:
- Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Slobozia
- Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov-Campina-Ploiesti
- Pitesti

Servicii incluse

- transport cu autocar de 4*
- vizita la faimoasa Moschee Selimiye din Edirne
- 3 nopti cazare cu mic dejun la Istanbul, Hotel Grand Tahir 3*
- tur de oras Istanbul: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, Sfanta Sophia
- transferuri la vizita Palatului Dolmabahce
- transferuri la Grand Bazar
- transferuri la Bazarul Egiptean
- ghid roman insotitor

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie - obligatorie
- asigurarea Storno
- intrarile la obiectivele turistice din program
- excursiile optionale

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew