Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
28 Dec 2019 599 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 28.12.2019 -  02.01.2020 (5 nopti / 6 zile)

28 Decembrie Bucuresti – Catania Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 15:35 pentru imbarcare pe zborul direct al Companiei BLUE AIR 0B145 cu destinatia Catania. Decolare din Bucuresti la ora 17:35 si aterizare la Catania la ora 18:50. Transfer la hotel in Letojanni-Taormina. Bonus! Servirea cinei la hotel (fara bauturi). Cazare hotel Antares 4* Letojanni-Taormina sau similar. Detalii pe: www.hotelantaresletojanni.it
29 Decembrie Excursie la Caltagironesi Catania Mic dejun. Astazi vom face o excursie cu autocarul catre Caltagirone, vestit pentru nepretioasele sale ateliere ce produc opere de ceramica, insa si pentru scara monumentala din centrul orasului, scara cu cel mai mare grad de inclinare din Sicilia, ce de la distanta pare un adevarat perete vertical decorat cu un mozaic ceramic. Tur pietonal Caltagirone cu ghid local. Putem admira impunatoare scara Santa Maria del Monte, construita la 1608 în partea veche a orasului si superba biserica in stil baroc- San Francesco di Paola. Ne indreptam apoi catre Catania – unul dintre orasele reprezentative ale Siciliei. Desi nu este o figura des intalnita in cultura siciliana, elefantul sculptat pe vremea romanilor in roca vulcanica, pe care se sprijina un obelisc egiptean este simbolul Cataniei. Este amprenta pe care au lasat-o invadatorii cartaginezi si colonistii fenicieni. Cateva din lucrurile pe care cu siguranta vei vrea sa le vezi in Catania sunt amfiteatrul roman din lava si marmura, bisericile, palatele si Domul in stil baroc. Tur de oras Catania: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Piata de Peste, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman. Transfer la hotel. Bonus! Servirea cinei la hotel (fara bauturi). Cazare hotel Antares 4* Letojanni sau similar.
30 Decembrie Siracusa Mic dejun. Optional, Excursie la Siracusa. Siracusa – unul din cele mai vechi orase din lume. Infiintat in anul 733 î.C. de colonisti greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate si mai puternice orase ale Greciei Mari. In anul 212 î.C. a fost cucerit de romani. Este ora┼čul lui Arhimede (287-212 î.C.) care si-a gasit moartea in timpul luptei romanilor pentru cucerirea orasului. Vom putea admira: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Intoarcere la hotel. Tarif: 55 Euro/persoana (minim 20 platitori) si include: transport cu autocar local, taxele de drum, insotitor de grup. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Antares 4* Letojanni sau similar.
31 DecembriePerlele Sicilei: Etna & Taormina – LA MULTI ANI 2020 ! Mic dejun. Astazi vom vizita Perlele Siciliei ! Pentru inceput ne vom indrepta catre Vulcanul Etna - cel mai activ si cel mai inalt vulcan din Europa. De asemenea cu o activitate constanta de peste 6000 de ani, Etna este vulcanul cu cea mai lunga perioada de activitate. Timp liber la dispozitie. Excursia continua apoi catre Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO), un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din secolul XIX si cunsocut sub numele de „Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana in ziua de azi. Tur pietonal cu insotitorul de grup pe Corso Umberto - o strada perfecta pentru shopping presarata cu numeroase cafenele, restaurante si magazine, iar la final vom face un popas la teatrul grecesc. Timp liber la dispozitie.Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Seara, Cina Festiva de Revelion la restaurantul hotelului Antares cu muzica, meniu festiv si bauturi incluse: vin, apa minerala/plata, sampanie la miezul noptii, cafea. Cazare hotel Antares 4* Letojanni sau similar.
01 ianuarie Excursie la Savoca Mic dejun. Excursie cu autocar local la Savoca – locul unde, alaturi de Forza D’Agro, a fost filmata celebra pelicula a lui Francis Ford Coppoloa “Il Padriono - Nasul”, poate unul dintre cele mai importante repere ale cinematografiei mondiale. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup pentru a vedea locurile facute celebre prin intermediul filmului. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la hotel. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Antares 4* Letojanni sau similar.
02 Ianuarie Catania - Bucuresti Mic dejun. Transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcarea pe zborul direct al companiei BLUE AIR 0B146 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:00 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 14:05. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

 Tarife:
- 599 Eur / adult loc in camera dubla
- 599 Eur / adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar
- 199 Eur / copil 2-03,99 ani in camera cu 2 adulti
- 399 Eur / copil 4-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 734 Eur / adult loc in camera single

Oferta valabila pentru grup minim 30 persoane

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti – Catania – Bucuresti, zbor direct, compania BLUE AIR
- 5 nopti cazare cu mic dejun hotel Antares 4* Letojanni sau similar
- MESE INCLUSE:
2 cine la hotel in zilele de 29 & 30 Decembrie (fara bauturi)
Cina Festiva de Revelion la restaurantul hotelului Antares cu muzica, meniu festiv, bauturi incluse: vin, apa minerala/plata, sampanie la miezul noptii, cafea.
- PACHET EXCURSII INCLUSE:
Excursie la Caltagirone
Tur de oras Catania
Excursie la vulcanul Etna
Tur de oras Taormina
Excursie la Savoca si Forza D’Agro, locul unde a fost filmata celebra pelicula „Il Padrino – Nasul”
- Transferuri aeroport - hotel – aeroport
- Insotitor de grup

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport & combustibil: 160 Eur/persoana (pot suferi modificari pana la date plecarii in functie de evolutia pretului petrolului si/sau a taxelor aeriportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul),
- intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, bacsis pentru soferi si ghizi locali

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew