Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
11 Sep 2020 699 EUR Rezerva acum
24 Sep 2020 699 EUR Rezerva acum
16 Oct 2020 720 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 11.09; 24.09; 16.10.2020 ( 7 zile / 6 nopti )

Ziua 1 |
BUCURESTI – DOHA – DELHI
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la aeroportul Henri Coanda la ora 11:15 pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR 222 cu destinatia Doha. Decolare la ora 13:15, sosire la Doha la ora 17:50. Imbarcare pe zborul QR 578 cu destinatia Delhi decolare la ora 19:40. Sosire in Delhi la ora 01:55 (a doua zi).
Ziua 2 | DELHI – CAPITALA INDIEI
Mic dejun. Suntem in capitala Indiei, o combinatie captivanta de elemente vechi si moderne, impartita in doua parti principale: Old Delhi si New Delhi. Dimineata descoperim vechiul Delhi si incepem cu o vizita la Muzeul Mahatma Gandhi si Raj Ghat - memorial dedicat lui Mahatma Gandhi. Tur panoramic care ne poarta pe langa Fortul Rosu spre Moscheea Jama Masjid (Moscheea Vineri), una dintre cele mai mari din Asia. A fost extravaganza arhitecturala a imparatului Shah Jahan, cel care a construit popularul Taj Mahal, 5.000 de mestesugari fiind folositi la ridicarea ei in anul 1656. Este punctul principal al musulmanilor din Delhi, cu o capacitate de 25.000 de persoane. Incursiune pe stradutele din Chandi Chowk unde se afla una dintre cele mai vechi piete de mirodenii a orasului. Orasul nu poate fi mai bine descoperit decat cu o plimbare cu riksa pe stradutele sale aglomerate intesate de magazine, arome si localnici Continuam apoi cu partea noua a orasului. Vizitam Mormantul lui Humayun, o bijuterie arhitecturala in stil Indo-Persan, construit la cererea sotiei imparatului, sursa de inspiratie pentru Taj Mahal. Trecem pe langa Poarta Indiei o arcada de 42 m inaltime construita de britanici in onoarea soldatilor indieni care au murit in primul razboi mondial. De aici se pot observa Rastrapathi Bhawan resedinta prezidentiala (fosta resedinta regala) si Sansad Bhavan (Cladirea Parlamentului). Vizitam Minaretul Qutub, acest turn spectaculos de 72 m inaltime, gravat cu versuri din Coran, construit de Qatb-ud-Din-Aibak in sec. XIII-lea pentru a-si sarbatorii victoria in fata regilor hindusi. Din anul 1993 face parte din Patrimoniului UNESCO. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel ITC Welcome Hotel Dwarka 5* similar sau Delhi.
Ziua 3 | DELHI – JAIPUR
Mic dejun. Excursia continua spre Jaipur, in tinutul Rajasthanului. Acest taram magic plin de culoare si exuberanta impresioneaza turisti cu orase pictate, temple si palate spectaculoase, forturi impunatoare, elefanti impodobiti, obiecte de artizanat colorate, muzica folk si dansuri. Jaipur (Orasul Roz) construit in 1727 de maharajahul Sawai Jaisingh II era initial gri deschis, insa in 1883 in cinstea vizitei printului Albert s-a poruncit sa fie vopsit in culoarea specifica de bun venit, roz. Acest loc fabulos este bogat in istorie, cultura si arhitectura. Unicitatea orasului este conturata de uluitoare forturi si palate glorioase, care amprenteaza trecutul regal bogat, hoteluri sofisticate de prima clasa, turbane colorate care creeaza un traseu printre minunatele bazare pline cu lucruri de negociat, sariuri fluturand care capteaza privirea precum fluturii, dezlantuirea soferilor de ricsa care trasporta turisti si localnici, seninatatea gradinilor luxuriante. Transfer la hotel si cazare.Servirea cinei la hotel.Cazare la Hotel KK Royal Hotel & Convention 4* sau similar Jaipur.
Ziua 4 | JAIPUR
Mic dejun. Vom porni in aventura rajastana cu fabulosul Fort Amber, candva capitala locuitorilor minas (primii din aceasta zona). Maharaja Mansingh, comandatul suprem al armatei imparatului Akbar, a inceput constructia fortului in sec. al XVII-lea. Inaintea construirii Palatului Orasului in Jaipur, Fortul Amber a fost sediul central al puterii. Fortul este inconjurat de metereze fortificate si are vedere la Lacul Moat. La fort se poate ajunge cu jeepurile, insa o varianta inedita de a urca este pe elefanti pictati in culori pastelate. Plimbare cu elefantii (alternativ cu jeep) pana in varf, unde odata ajunsi, va intampina portile masive, pavilioane cu coloane, si palate care amintesc de gloria si bogatia orasului Amber. Poate cea mai interesanta este Sheesh Mahal, palatul oglinzilor, ai carui pereti sunt incrustati cu motive deosebite de oglinda, pentru iluminare fiind suficienta lumina de la o singura lumanare care se reflecta in multitudinea de oglinzi. Ne intoarcem in Jaipur si facem un stop pentru a admira una dintre cele mai frumoase imagini ale orasului Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Fatada extraordinara are 953 m de ferestre construite special pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe strada fara a fi observate. Continuam turul orasului Jaipur cu Palatul Orasului, un complex coplesitor de palate, gradini si curti interioare. Muzeul Palatului detine o colectie de manuscrise rare, arme, costume, covoare si picturi in miniatura. Mergem catre Jantar Mantar,Observatorul Astronomic. Construit in 1726 este una dintre cele 5 minuni astronomice ale lui Sawai Jai Singh si chiar si astazi face previzuni exacte. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel KK Royal Hotel & Convention 4* sau similar Jaipur.
Ziua 5 | JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA
Mic dejun. Predam camerele si plecam spre Agra. Pe drum vizitam Fatehpur Sikri, capitala imperiala a lui Akbar in sec. al XVI-lea. A fost abandonata la doar cativa ani dupa ce a fost construita in momentul in care fantanile locale au fost secate. Ruinele au fost bine pastrate fiind aproape neschimbate. Cand a fost ridicat intial, tot complexul, incluzand palatele si moscheele, depasea marimea unui oras precum e Londra. A fost construit din gresie extrasa din dealul pe care era situat, cladirile palatului fiind inspirate din stilul indian local. Dupa acesta vizita ne continuam drumul spre Agra. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar Agra.
Ziua 6 | AGRA – DELHI
Mic dejun. Suntem in orasul care gazduieste una dintre cele sapte minuni ale lumii noi, Taj Mahalul pe care il vizitam astazi. Frumusetea diafana este data de mamura alba, adusa de la 300 km si transportata de o flota de peste 1000 de elefanti. Au fost necesari 22 de ani si 20.000 de oameni pentru construirea lui. Povestea Taj Mahal-ului este una despre iubirea care depaseste moartea. Construirea lui a fost ceruta de imparatul Shah Jahan in onoarea sotiei sale Mumtaz Mahal. Casatoriti timp de 19 ani, confidenta in toate problemele statului, i-a daruit imparatului 14 copii. A murit la nasterea ultimului copil, iar Shah Jahan a fost devastat si l-a construit in memoria ei, gazduind totodata si mormantul ei. Poarta principala se aseamana unui voal, pe care femeile Indiei il poarta in noaptea nuntii. Impresioneaza prin armonia dimensiunilor si a spatiului folosit, combinand arta indiana si persana. Apoi vizitam Fortul Agra, un exemplu de arhitectura mogula, unde vizitam Sala de Audiente Publice si Pavilioanele Regale. Plecam catre Delhi. Servirea cinei la hotel. Cazare ITC Welcome Hotel Dwarka 4* similar sau Delhi.
Ziua 7 | DELHI - DOHA - BUCURESTI
Mic dejun.Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei QATAR AIRWAYS QR 571 cu destinatia Doha. Decolare la ora 10:00 si sosire la Doha la ora 11:45. Imbarcare pe zborul QR 219 cu destinatia Bucuresti la ora 15:40. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:35.

Tarife:
plecari in 11.09; 24.09.2020
- 699 Eur / adult loc in camera dubla
- 699 Eur / al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar
- 849 Eur / adult in camera single
plecari in 16.10.2020
- 720 Eur / adult loc in camera dubla
- 720 Eur / al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar
- 888 Eur / adult in camera single

Oferta este valabila pentru grup minim 30 persoane

Servicii incluse

- bilet de avion Bucuresti – Delhi – Bucuresti, via Doha, Compania QATAR AIRWAYS
- cazare 06 nopti cu mic dejun hoteluri 4* si 5* astfel:
- 3 nopti la Delhi ITC Welcome Hotel Dwarka 5* sau similar
- 2 nopti la JaipurHotel KK Royal Hotel & Convention 4* sau similar
- 1 noapte la Agra Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar
- demipensiune (6 mic dejun si 5 cine)
- experiente locale inedite:
- plimbare cu riksa in Delhi
- plimbare cu elefantul la Fortul Amber (alternativ jeep)
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- transport cu autocar local, dotat cu aer conditionat, conform itinerariului
- tururile, vizitele si excursiile din program
- ghizi locali pentru toate tururile si vizitele din program
- biletele de intrare la obiectivele nominalizate in program
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- taxele de aeroport si combustibil: 399 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor)
- taxa de viza + taxa procesare documente de catre agentie: 30 Euro/persoana (viza se obtine din tara)
- asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
- alte servicii decat cele mentionate in program

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew