Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
02.02.2012 0 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 13.06; 03.08; 14.09.2012
(9 zile/8 nopti)

Ziua 1 -  Bucuresti - Milano
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 12:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Alitalia AZ505 cu destinatia Milano. Decolare la ora 14:10, sosire la Milano la ora 15:30. Tur de oras Milano: Castelul Sforseco, Domul, Galeriile Comerciale si Scala din Milano. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel de 4*.  
Ziua 2 - Milano - Alpii Italieni – Zermatt  (226 km)
Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific prin Alpii Italieni, iar intrarea in Elvetia o vom face prin Pasul Simplon (2005 m altitudine). Odata depasite serpentinele, primul canton vizitat este Valais si celebra statiune Zermatt (1606 m) la poalele masivului Matterhorn (4.478 m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch – Zermatt se parcurge cu trenul (bilet dus-intors inclus). Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Timp liber la dispozitie in Zermatt pentru urcare cu telecabina pe masivul Matterhorn. Intoarcere cu trenuletul in Taesch bei Zermatt. Cazare la hotel de 3*.
Ziua 3 - Mont Blanc – Chamonix  - Geneva (230 km)
Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru – Mont Blanc (4.810 m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta – Chamonix Mont Blanc (1.035m). Numit Chamonix în limbajul curent, ora?ul se situeaz? în partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontier? dintre Fran?a, Elve?ia ?i Italia. Chamonix reprezint? „Mecca” alpinismului ?i al sporturilor montane. De aici, se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare la hotel de 3* Geneva.
Ziua 4 - Geneva – Lacul Leman  
Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa – lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. (Nota: In aceasta zi, deplasarea se realizeaza cu mijloacele de transport in comun si pietonal impreuna cu insotitorul de grup; autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R). Cazare la hotel de 3* Geneva.
Ziua 5 - Laussanne – Montreux – Berna  (180 km)
Mic dejun. Excursie la Lausanne – capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux – unde se viziteaza Castelul Chilion. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei – Berna unde vom face un Tur de oras cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Cazare de hotel de 4* in Berna.
Ziua 6 - Interlaken  (120 km)
Mic dejun. Optional, Excursie la Interlaken – o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch – statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3454 m). Jungfraujoch este supranumit si „Acoperisul Europei”. Tarif: 25 EUR/persoana, minim 25 platitori. Include: transport autocar dus-intors, servicii ghid. Biletele de vaporas sau tren nu sunt incluse si se achita la fata locului. Cazare la hotel de 4* in Berna.
Ziua 7 - Berna – Zurich  (125 km)
Mic dejun. Excursia continua spre Zurich – cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei International de Fotbal – Fifa. Tur de oras Zurich cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa amiaza, optional excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului  (Rheinfall) este cea mai mare cascad? din Europa, aflându-se la grani?a dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zürich ?i Germania. (Tarif: 25 EUR/persoana, minim 25 platitori). Cazare la hotel 4* in Zurich.
Ziua 8 - Zurich–Luzerna–Swissminiatur – Lugano, Micul Rio de Janeiro  (300 km)
Mic dejun. Inainte de a porni spre partea „Italiana” a Elvetiei, vom face un popas de 2 ore in Luzerna – o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrücke – Podul cu Capela construit din lemn in secolul 14. Ne continuam excursia spre Cantonul Ticino, unde vom face un popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic „Elvetia in miniatura”, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in decurs de 7 zile. Vom face un ultim popas la Lugano – supranumit si „Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana.  Seara, ne vom caza in Milano, hotel de 4* .
Ziua 9 - Milano - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul Milano Linate pentru imbarcarea pe cursa Alitalia AZ504 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:00, sosire la Bucuresti la ora 13:10 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni). 

Supliment single:
- 250 EUR/pentru plecarile din 13.06; 14.09
- 280 EUR/pentru plecarea din 14.09

Transfer gratuit din provincie pe urmatoarele rute de transfer:
Ruta 1. Cluj-Alba Iulia-Sebes-Sibiu-Ramnicu Valcea-Pitesti
Ruta 2. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia
Ruta 3.  Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov-Ploiesti
Ruta 4. Galati-Braila

Servicii incluse

- zboruri directe Alitalia, Bucuresti-Milano-Bucuresti;
- 8 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3*;
- tururi de oras la: Milano, Geneva, Berna, Zurich;
- ghizi locali pentru tururile de oras de la Geneva, Berna, Zurich;
- vizitele si excursiile cuprinse in programul excursiei;
- bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch;
- transport pe tot circuitul cu autocar 4*;
- ghid roman insotitor

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, 110 EUR/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor);
- biletele de intrare la obiectivele turistice;
- excursiile optionale;
- asigurare medicala si storno

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew