Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
01.05.2020 470 EUR Rezerva acum
14.07.2020 470 EUR Rezerva acum
22.07.2020 470 EUR Rezerva acum
04.08.2020 470 EUR Rezerva acum
13.08.2020 470 EUR Rezerva acum
20.08.2020 470 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 01.05, 14 & 22.07, 04, 13 & 20.08 (7 zile/6 nopti)

Ziua 1 | Bucuresti – Paris

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:05. Sosire in Paris la ora 08:20. Transfer in oras si Tur de oras Paris cu autocar local. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la hotel de 3* superior sau 4* (in functie de data plecarii).

Ziua 2 | Paris

Mic dejun.Pentru prima parte a zilei va invitam la un tur pietonal cu insotitorul de grup prin Parisul pitoresc. Intram in atmosfera tipica acestui oras admirand, printre altele: celebra catedrala Notre Dame – considerata a fi cel mai bun exemplu de arhitectura gotica franceza; Rue Huchette – una dintre cele mai vechi strazi din Paris; Fantana Saint Michel - o fantana monumentala in stil neo renascentist, opera a noua sculptori; Primaria Parisului - cladire ce dateaza din secolul al-XVI-lea si a fost reconstruita dupa ce a luat foc in timpul revolutiei pariziene din 1870; Centrul Pompidou – care adaposteste atelierul lui Brancusi si Muzeul National de Arta Moderna. Continuam apoi plimbarile pietonale cu celebrul cartier Montmartre, un cartier cu un aer boem si plin de monumente de arta precum Basilica Sacre Coeur – dupa ce vei urca treptele ei albe vei avea parte de o vedere asupra orasului care iti va taia respiratia -, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel de 3* superior sau 4* (in functie de data plecarii).

Ziua 3 | Paris - Muzeul Louvre

Mic dejun. Zi libera la dispozitia dvs pentru plimbari individuale. Va sugeram o vizita pe cont propriu laMuzeul Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la hotel de 3* superior sau 4* (in functie de data plecarii).

Ziua 4 | Paris - Versailles

Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid local. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa-amiaza ne deplasam la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena - optionala. De pe ambarcatiunea cu vedere panoramica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (Durata: 1 ora). Cazare la hotel de 3* superior sau 4* (in functie de data plecarii).

Ziua 5 | Paris - Valea Loirei

Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau - tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al-XVI-lea pe locul unei mori fortificate, supranumit “Castelul Femeilor” ca urmare a asocierii cu cele trei personaje celebre - Diane de Poitiers, Caterina de Medici si Madame Dupin -, acesta a marcat istoria locurilor; Castelul Amboise - unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, amplasat strategic pe un deal parca pentru a veghea intreaga vale a Loarei, locul in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani din viata si unde, dupa vointa sa, isi doarme somnul de veci. Cazare la hotel de 3* superior sau 4* (in functie de data plecarii).

Ziua 6 | Paris sau Disneyland

Mic dejun. Zi libera la dispozitia dvs pentru cumparaturi sau vizita pe cont propriu la Disneyland. Desi pare o lume magica dedicata copiilor, Disneyland Paris este o destinatie de vacanta excelenta si pentru adulti. Un tinut fermecator din toate punctele de vedere. Imediat ce treci de portile sale, patrunzi intr-o cu totul alta lume, o lume a povestilor care nu inceteaza sa te surprinda, o lume in care imaginatia depaseste orice limite, o lume a copilariei. Nu conteaza ce varsta ai, aici pur si simplu redevii copil. Cazare la hotel de 3* superior sau 4* (in functie de data plecarii).

Ziua 7 | Paris – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1088 cu decolare la ora 20:55, sosire in Bucuresti la ora 00:50 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 470 Eur / adult loc in camera dubla
- 439 Eur / al-3-lea adult loc in camera dubla cu pat suplimentar
- 399 Eur / copil 2-10.99 ani in camera cu 2 adulti            
- 690 Eur / adult loc in camera single

Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse

- Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France
- Cazare 6 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* sau 4* (conform tabelului de mai jos)
- Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
- Tur de oras Paris cu autocar local
- Tururi pietonale cu ghidul insotitor
- Ghid roman insotitor

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- Taxa de oras Paris: aprox. 3 Euro/persoana/noapte - se achita la receptia hotelului
- Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
- Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew