Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
04.06.2020 230 EUR Rezerva acum
11.08.2020 230 EUR Rezerva acum
21.10.2020 230 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 04.06 (Rusalii), 11.08, 21.10.2020 (5 zile/4 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI – TIMISOARA – BELGRAD (700 km)
Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor la ora 04:30, Plecare din Bucuresti cu autocarul la ora 04:45 pe traseul: Bucuresti – Brasov –  Sibiu – Deva – Timisoara (se pot programa fara costuri suplimentare si imbarcari de pe traseu). Sosire la Belgrad si cazare la hotel 3*. Seara, timp liber la dispozitie. Recomandam o plimbare in zona pietonala Kalemegdan, unde se afla Fortareata Belgrad, situata la confluenta raului Sava cu fluviul Dunarea. Pe stradutele inguste ale centrului vechi al orasului, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti, se afla cele mai cunoscute restaurante locale la care se pot savura deliciile bucatariei sarbesti (unele restaurante fiind cu muzica live).
Ziua 2: BELGRAD – NOVI SAD – BRATILVAVA (550 km)
Mic dejun. Dimineata vom face turul panoramic al Belgradului cu autocarul: Noul Belgrad, situat pe malul stang al raului Sava, cartierul rezidential Dedinje, Orasul Vechi, Biserica Sfantul Sava, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea, Fortareata Kalemegdan, Palatul Printesei Ljubice, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Pornim spre Slovacia. Pe traseu spre Slovacia, vom face o scurta oprire la Novi Sad, al doilea oras ca marime din Serbia si supranumit in trecut “Atena Sarbeasca” unde, din Piața Libertații, punctul zero al orașului, putem admira atracțiile principale: Palatul Episcopal Ortodox, Catedrala Romano-Catolica, Catedrala Sf. Gheorghe, Teatrul Național și Sinagoga. Vom ajunge in Bratislava in cursul serii, pentru cazare la hotel 3*.
ZIUA 3: BRATISLAVA – Viena (optional)
Mic dejun. Dimineata vom incepe programul cu turul panoramic cu autocarul, dar si pietonal, in cadrul caruia vor putea fi admirate: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu restaurant construit intr-un stil futuristic situat in varful unui turn, Piata Vechii Primarii si Catedrala Sf Martin. In continuare, vom urca cu autocarul la Castelul Bratislava, o fortareata cu turnuri in patru colturi, situata pe deal, de unde vom admira panorama a intregii zone. In castel sunt adapostite Muzeul de Istorie si Muzeul National, cuprinzand o colectie impresionanta de nu mai putin de 3500 de picturi, statuiete si obiecte bisericesti, precum si protretele casei regale de Habsburg (intrare optionala). Timp liber la dispozitie in centrul vechi al orasului. Dupa pranz, va propunem o excursie optionala la Viena, care este situata la numai 90 km distanta de Bratislava. Acest oras este de mult timp unul dintre centrele culturale recunoscute ale lumii, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Timp de 2 ore vom face turul panoramic, dar si pietonal al Vienei. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Tarif informativ: 30 EURO/ persoana, minim 20 platitori - include transport cu autocarul, ghid local de limba romana la Viena pentru turul de oras si insotitor de grup. Seara ne vom intoarce la Bratislava pentru cazare la acelasi hotel.
ZIUA 4: BRATISLAVA –  COTUL DUNARII – BUDAPESTA (260 KM)
Mic dejun. Dupa micul dejun pornim spre Cotul Dunarii. Se viziteaza orasul medieval Esztergom, care pana la 1241 a fost capitala Ungariei, loc unde se afla si Bazilica Episcopala, iar mai departe, trecand pe langa Visegrad, fosta resedinta a lui Matei Corvin, vom ajunge in localitatea Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul Dunarii. La pranz sosim la Budapesta, unde timp de 3 ore vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Cazare in Budapesta la Hotel Ibis City South 3* (sau similar). Seara timp liber in Budapesta sau, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 37 EURO/ persoana.
ZIUA 5: BUDAPESTA – BUCURESTI – 850 KM
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Vor fi prevazute debarcari in orasele de pe traseu, conform imbarcarii din ziua plecarii.

Tarife:
- 230 Eur 
/ persoana (loc in camera dubla)
- 220 Eur 
/ a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar)
- 130 Eur 
/ copil 0– 9.99 ani in camera cu 2 adulti (pat suplimentar)
- 100 Eur / supliment camera single

Oferta este valabila pentru grup minim 40 persoane

Servicii incluse

- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
- 4 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 1 noapte in Belgrad, 2 nopti in Bratislava, 1 noapte in Budapesta;
- tururi panoramice in Belgrad, Novi Sad, Bratislava, Cotul Dunarii si Budapesta;
- insotitor roman de grup.

Imbarcari din: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Sebes, Timisoara si localitatile de pe traseu

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica, se achita la sosirea in tara de destinatie;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew