Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
25.05.2020 539 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 25.05 - 02.06.2020 ( 9 zile / 8 nopti )

25 mai | BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara - Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotelul Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
26 mai| BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena – capitala Austriei. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez - Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, fosta resedinta de iarna a Imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Sisi, Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a Imparatesei Sisi, Catedrala Sf. Stefan. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie in Viena. Cazare hotel Arion City 3* sau similar.
27 mai | VIENA – PADUREA VIENEZA - BADEN
Mic dejun. Dimineata, transfer cu autocarul la Palatul Schonbrunn.  Aici puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala (biletele de intrare se achita la fata locului). Dupa amiaza, optional, excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Baden. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit, iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Ne indreptam apoi spre un oras imperial de o frumusete atemporala – Baden. Oras balnear renumit pentru apele sale sulfuroase, Baden este o capodopera a arhitecturii in stilul Biedermeier si Art Nouveau, fiind de-a lungul timpului inspiratie pentru compozitori precum Mozart, Beethoven sau Strauss. Intoarcere la Viena. Seara, timp liber la dispozitie in Viena. Cazare hotel Arion City 3* sau similar.
28 mai | VIENA – SALZBURG - HELLBRUNN – TIROL
Mic dejun. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart – Salzburg. Sa va dam cateva indicii: praline de ciocolata cu martipan si fistic, sticle in forma de vioara cu licori din cele mai savuroase, vase, cani... Toate imprimate cu portretul marelui compozitor: Mozart. Da, Salzburg este locul unde s-a nascut Mozart. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Continuam cu Palatul Hellbrunn – resedinta a printului arhiepiscop Markus Sittikus (intrarea nu este inclusa). Intregul domeniu a fost construit pentru a-i satisface printului toate ideile si placerea nebuna de a se amuza pe seama invitatilor sai. Un complex sistem de conducte raspandite pe intregul domeniu a permis construirea unor ingenioase fantani arteziene, lacuri artificiale sau grote in interiorul carora puteti admira jocurile de apa. Spre seara sosire in Tirol. Servirea cinei la hotel.  Cazare Hotel Harmony-Hotel Harfenwirt3* Wildschonau sau similar.
29 mai | INNSBRUCK – FABRICA SWAROVSKI – PASUL GERLOS – CASCADA KRIMML
Mic dejun. Excursie la Innsbruck – capitala Tirolului. Pana la intrarea pe autostrada spre Innsbruck vom parcurge un minunat traseu montan tirolez. Sosire la Innsbruck – orasul ce a fost de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Atractii: Muzeul Ferdinandeum, contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din secolele XIX si XX, arme si armuri medievale. Goldenes Dachl - Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur. Hofkirche - Biserica Regala. In partea opusa intrarii se afla Capela de Argint, care are o Madonna de argint. Capela a fost construita in anul 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand al II-lea si al sotiei sale. Timp liber la dispozitie in Innsbruck. Excursia continua apoi spre Fabrica de Cristale Swarovski de la Wattens. Vizitarea galeriilor Swarovski (biletul de intrare se achita la fata locului). Continuam drumul spre Cascada Krimml – pe soseaua alpina Gerlosstrasse prin Pasul Gerlos (1.630 m). Popas pentru vizitarea uneia dintre celei mai mari cascade din Europa, situata in inima Parcului National „Hohe Tauern” cu o cadere de la 1.470 m pana la 1.090 m. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Harmony Harfenwirt 3* Wildschonau sau similar.
30 mai | KITZBUHEL – KAPRUN – ZELL AM SEE
Mic dejun. Excursie de o zi la cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel – celebra statiune tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea Pass Thurn (1.274 m), unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre statiunile Kaprun si Zell am See – perlele statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. In Kaprun se poate opta pentru o ascensiune cu telecabina pe ghetarul Kitzsteinhorn (3.203 m). Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Harmony Harfenwirt 3* Wildschonau sau similar.
31 mai | MUNCHEN
Mic dejun. Excursie in Munchen, aflat la mai putin de 2 ore distanta de hotel. Este unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, al treilea ca marime dupa Berlin si Hamburg si un important centru cultural si economic. Acest minunat oras vechi de 800 de ani, capitala Bavariei, este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea Oktoberfest, cel mai mare festival din lume dedicat berii, care aduna anual in jur de sase milioane de participanti. Tur de oras Munchen: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie in Munchen. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Harmony Harfenwirt 3* Wildschonau sau similar.
01 iunie | TIROL – MELK – BUDAPESTA
Mic dejun.Dupa un binemeritat sejur in Tirol, ne indreptam astazi catre Ungaria. Pe drum, vom face o oprire pentru vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melkimpresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla una dintre cele mai importante biblioteci din lume. Costul biletului de intrare: ~14 Euro/persoana (ghid local inclus pentru vizitarea Muzeului Manastirii din fostele Saloane Imperiale, Sala de Marmura si Bilblioteca). Excursia continua spre Budapesta, unde ajungem in cursul serii. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare hotel Vis Vitalis 3* sau similar Budapesta.
02 iunie | BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 539 Eur / adult loc in camera dubla   
- 539 Eur / adult a-3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
- 339 Eur / copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 769 Eur / adult loc in camera single.

Oferta valabila pentru grup minim 40 persoane

Servicii incluse

- transport cu autocar propriu pe toata durata programului
- cazare 8 nopti la hoteluri 3* si 4* astfel:
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Arion City 3* sau similar Viena
- 4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) Hotel Harmony Harfenwirt 3* sau similar Tirol
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Vis Vitalis 3* sau similar Budapesta
- tururi de oras la: Budapesta, Viena, Salzburg, Innsbruck
- excursiile din program:
- Innsbruck, Expozitia de Cristale Swarovski si Cascada Krimml
- Kitzbuhel, Kaprun si Zell am See
- Munchen – Capitala Bavariei
- insotitor de grup

Servicii neincluse

- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice din program
- excursiile optionale
- taxa de statiune in Tirol: 2,5 Euro/persoana/noapte (se achita la receptia hotelului)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew