Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
22.02.2019 525 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 22 februarie (9 nopti / 10 zile)

22 februarie BUCURESTI – BUDAPESTA Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Benczur 3* Budapesta sau similar.
23 februarie BUDAPESTA – MESTRE Mic dejun. Dimineata tur panoramic de oras Budapesta : Piata Eroilor cu Monumentul Mileniului, Padurea Orasului, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor. Excursia continua spre Italia, unde pe seara vom ajunge in zona Venetia – Mestre. Cazare Hotel Novotel Venice Mestre Castellana 4* sau similar.
24 februarie CARNAVALUL DE LA VENETIA Mic dejun. În fiecare an, în această perioadă, toate străzile, canalele, pieţele şi fiecare colţişor al Veneţiei se transformă prin culoare, muzică, mister şi bună dispoziţie într-o uriaşă scenă pentru nesfârşitele spectacole şi petreceri ale carnavalului. Impreuna cu insotitorul de grup vom face un tur pietonal care nu va rata Piata San Marco cu basilica San Marco, Palatul Dogilor, podul Rialto peste Canal Grande si alte monumente celebre ale Venetiei si vom participa la evenimentele gazduite de celebrul Carnaval. In aceasta zi in Piazza San Marco, inima Carnavalului Venetian, pe langa traditionalele concursuri zilnice de masti si costume venetiene, are loc “Zborul Ingerului”, un eveniment de traditie care cere ca o fata, castigatoarea festivalului Festa delle Marie din anul precedent, costumata in inger, sa coboare sustinuta de o franghie din clopotnita bisericii San Marco pana in mijlocul pietei, acolo unde ii va oferi un omagiu “dogelui”. Cazare Hotel Novotel Venice Mestre Castellana 4* sau similar.
25 februarie MESTRE – RIVIERA DEI FIORI – SAN REMO – MENTON – CANNES Mic dejun. Traversam regiunea Padana din Nordul Italiei si apoi pe Riviera dei Fiori unde vom face un popas la San Remo, una din cele mai importante statiuni de pe riviera italiana. Celebru ca fiind locul de desfasurare al Festivalului anual de muzica italiana, una din principalele atractiile turistice din San Remo este orasul in sine. Pentru o mica statiune, San Remo prezinta o varietate impresionanta de moduri pentru petrecerea timpului. Exista un port unde poposesc iahturi luxoase, strazi aglomerate pentru cumparaturi, si o piata ofertanta pentru cei in cautarea de chilipiruri. Ne indreptam spre Coasta de Azur pe care in februarie aveti sansa s-o descoperiti intrun aspect inedit cand mimozele infloresc si se desfasoara: Festivalul Lamailor de la Menton, Carnavalul de la Nisa si traditionalul Festival al mimozelor in Mandlieu La Napoule. Prima vizita va fi la Menton, gazda Festival du Citron. Cazare HotelBest Western Cannes Riviera 4* sau similar.
26 februarie CANNES – MANDLIEU - SAINT TROPEZ – CARNAVAL NISA Mic dejun. Suntem in Cannes, punctul perfect pentru a poposi pe Riviera Franceza sau Cote D'Azur. Este si unul dintre cele mai fascinante orase din sudul Frantei. Cannes este suficient de mic pentru a-l strabate pe jos, insa este suficient de mare pentru a gasi aici mari hoteluri, restaurante, plaje si magazine cat doresti. Supranumit si Orasul Filmului datorita Festivalului International de Film organizat anual in localitate, cat si pentru mondenitatile care il viziteaza, devenind un simbol al regiunii. Tur de oras Cannes: celebrul bulevard La Croisette cu hotelurile de lux si plajele sale, Allée des Etoiles de la Palatul Festivalurilor, strazile medievale din orasul vechi Le Suquet. Dupa amiaza, excursie optionala la Mandelieu, capitala Mimozelor de pe Coasta de Azur, urmata de vizita celebrului parfumier Fragonard de la Grasse si renumita statiune Saint Tropez, celebra din filmele cu Brigitte Bardot sau cu “jandarmul” Louis de Funes, o destinatie exclusivista pe Riviera Franceza. Tarif: 40 Euro/persoana, minim 25 de platitori. Seara, deplasare la Nisa unde de la ora 21.00 in cadrul Carnavalului se desfasoara Parada Luminilor. In place Masséna, animatiile vizuale sunt difuzate pe ecrane gigant. Seara toate carele alegorice sunt iluminate, tot Corso umple de lumina inima orasului Nisa. Tarif : 26€ in tribune /12€ in promenoir (zone A)/ 5€ in promenoir (zone B). Cazare Hotel Best Western Cannes Riviera 4* sau similar.
27 februarie CANNES – CARNAVAL NISA Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Cannes. Deplasare la Nisa unde de la ora 14.30 puteti participa in Place Massena la celebra Bataie cu Flori, manifestare ce reprezinta un spectacol unic in lume si se numara printre serbarile cele mai renumite de pe Coasta de Azur. De pe fiecare car alegoric, manechine costumate lanseaza pana la 100.000 flori spre public... Tarif : 26€ in tribuna / 12€ in promenoir (zona B). Cazare Hotel Best Western Cannes Riviera 4* sau similar.
28 februarie CANNES – MONACO – VERONA Mic dejun. Parasim Coasta de Azur si continuam cu Monte Carlo, celebrul cartier din Monaco. Fiind renumit prin cazinourile sale, in fiecare an numerosi turisti sunt atrasi de clima placuta si de cazinoul din Monte Carlo, deoarece intregul venit anual al tarii provine din turism si jocuri de noroc. Tot aici se afla Circuitul Monaco, unde are loc Formula Unu, Monaco Grand Prix, precum si numeroase restaurante de lux si boutique-uri ale brandurilor celebre. Excursia continua spre Verona unde seara vom face o plimbare prin orasul Julietei : Piata Bra cu Arena di Verona, Piazza delle Erbe, Arche Scaligeri s.a. Cazare SHG Hotel Catullo 4*San Martino Buon Albergo (Verona) sau similar.
01 martie VERONA – INNSBRUCK – SWAROWSKY KRISTALLWELTEN - SALZBURG Mic dejun. Ne indreptam spre pasul Brennero traversand Trentino- Alto- Adige si Tirolul de Sud. In Tirolul austriac vom face un popas la Innsbruck pentru o incursiune in centrul istoric si apoi vom descoperi Lumea Cristalelor Swarowsky de la Wattens, prilej de a alege martisorul perfect. Seara sosim la Salzburg. Cazare Best Western Plus Amedia Art Hotel 4* sau similar.
02 martie SALZBURG – VIENA - BUDAPESTA Mic dejun. Din oraul lui Mozart plecam spre orasul lui Strauss. Tur panoramic Viena cu celebrul bulevard Ring si cladirile sale monumentale. Ne indreptam spre Budapesta unde seara, optional, va propunem Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 35 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Benczur 3* Budapesta.
03 martie BUDAPESTA - BUCURESTI Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire la Bucuresti in functie de conditiile de trafic.

Tarif:
- 525 Eur / adult loc in camera dubla
- 465 Eur / a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
- 431 Eur / copil 2-11.99 ani, in camera cu 2 adulti
- 729 Eur / adult loc in camera single

Oferta valabila pentru grup de 40 persoane

Servicii incluse

- Transport cu autocar propriu NOU pe toata durata excursiei
- 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
2 nopti cazare cu mic dejun hotel Benczur 3* Budapesta
2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Novotel Venice Mestre Castellana 4* sau similar
3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Best Western Cannes Riviera 4* sau similar
1 noapte cazare cu mic dejum SHG Hotel Catullo 4* San Martino Buon Albergo (Verona) sau similar.
1 noapte cazare cu mic dejun Best Western Plus Amedia Art Hotel 4* sau similar.
- Tururi panoramice de oras Viena si Budapesta
- Vizitarea Carnavalului de la Venetia cu insotitorul de grup
- Popasuri de vizitare la San Remo si Menton
- Tur pietonal cu insotitorul de grup in Cannes
- Transferuri cu autocarul pentru a participa la ceremoniile Carnavalului de la Nisa
- Vizite la Monaco, Verona si Innsbruck
- Insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
- bilete de transport public Mestre-Venetia si retur
- taxe de oras unde se aplica
- bilete de intrare la evenimentele de la Carnaval si Festivaluri

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew