Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
10.08.2019 610 EUR Rezerva acum
27.10.2019 610 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Pllecarii: 10.08, 27.10.2019 (6 zile / 5 noptii)

Ziua 1: BUCURESTI – AMSTERDAM – BRUXELLES Intalnire la ora 06:40 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Amsterdam. Sosire la destinatie la ora locala 10:40. Transfer catre Bruxelles (200 km), unde vom face un tur panoramic cu ghid local al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotelul NH Brussels Louise 4* (plecare 10.08)/ Gresham Belson 4* (plecare 27.10) sau similar in Bruxelles.
Ziua 2: BRUXELLES – BRUGGE (optional) Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie de jumatate de zi la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghidul local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. Cazare in Bruxelles. Ziua 3: BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG – BRUXELLES (490 km) Mic dejun. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul (in functie de timpul disponibil, se poate vizita Muzeul Transportului Public - Wallonia, intrare contra cost). Apoi ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Intoarcere in Bruxelles, cazare.
Ziua 4: BRUXELLES – ANVERS (optional) Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de cca 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Cazare in Bruxelles.
Ziua 5: BRUXELLES Mic dejun. Astazi va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul acestei delicatese si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. Cazare in Bruxelles.
Ziua 6: BRUXELLES – AMSTERDAM – BUCURESTI Mic dejun. In cursul diminetii, plecam catre capitala Olandei, Amsterdam. Aici, impreuna cu ghidul local, vom admira Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:00 si sosire in tara la ora 23:45.

Tarif:
610 EUR/ persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)

Supliment camera single: 199 EUR

Oferta este valabila pentru grup de 35 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania TAROM
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel NH Brussels Louise 4* (pentru plecarea din 10.08)/ Gresham Belson 4* (pentru plecarea din 27.10) sau similar
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras de jumatate de zi in Bruxelles cu autocar si ghid local
- tur de oras in Luxembourg cu aurocar si ghid local
- tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local
- insotitor roman de grup
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (optionala)
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EUR / persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew