Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
06 Nov 2012 690 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 6.11
9 nopti/11 zile

Ziua 1  Bucuresti – Cairo

Intalnire la ora 21.45 cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays la Aeroportul Otopeni-Henri Coanda si imbarcare la cursa  TAROM cu decolare la ora 23.45 spre Cairo.
Ziua 2 Cairo – 1 zi Tur de oras Cairo  (Muzeul de Egiptologie - Piramide – Sfinx)
Aterizare noaptea la ora locala 02.30 in 07.11.2012. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel
Concorde El Salam Heliopolis 5* sau similar. Mic dejun. Tur incluzand vizitarea Muzeului de Egiptologie cu renumitul tezaur al Faraonului Tuthankamon, vizita la Piramide (exterior) si Templul Funerar cu Sfinxul, prezentare cu posibilitatea optionala a achizitionarii produselor de la Laboratorul de Parfumuri si de la Institutul Papirusului, pranz inclus - fara bauturi. Cazare la hotel Concorde El Salam Heliopolis 5* sau similar.
Ziua 3  Cairo  –  ½ de zi Excursie optional “Cairo vechi” sau 1 zi Excursie optionala la Alexandria – Aswan
Mic dejun la hotel. Optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei a VII-a, fosta capitala a Egiptului antic in perioada ptolemeica (se viziteaza: Amfiteatrul greco-roman, Gradinile Montazah, Catacombele, Noua Biblioteca din Alexandria – vizita exterioara)- Pret informativ min. 10 platitori: 60 EUR/ persoana. Sau varianta optional, excursie CAIRO VECHI: Moscheea de Alabastru, zona coptica – Casa si Biserica Sfintei Fecioare Maria – Pret infomativ min. 10 platitori : 35 EUR/ persoana.  Eliberarea camerelor la ora 12:00. Seara, transfer la gara din Cairo (aprox. ora 19:00) pentru deplasare cu trenul (obligatoriu supliment vagon de dormit cu cina si mic dejun in sistem catering) la Aswan. Innoptare in tren.
Ziua 4   Aswan – Croaziera pe Nil 5* LUX- Kom Ombo
Sosire cu trenul la Aswan in cursul diminetii, transfer de la gara la vas si imbarcare pe vasul de croaziera 5*LUX. Pranz pe vas. Se viziteaza Gradina Botanica din Aswan,  dupa o placuta plimbare cu felucca sau barca motorizata in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Excursie optionala la Marele Baraj de la Aswan- daca timpul de navigare al vasului de croaziera permite- realizare impresionanta a ingineriei moderne, cu contributia valoroasa a specialisitilor romani- si Templul Phílae - situat pe o
insula in mijlocul Nilului (pret informativ min. 10 platitori: 35 EUR/ persoana). Cina si cazare pe vas.  Navigare spre Kom Ombo.
Ziua 5  Kom Ombo – Edfu
Pensiune completa pe vas. Vizitarea Templului Kom Ombo, dedicat zeilor Sobek si Horus.. Navigare spre Edfu. Oprire la Edfu Imbarcare in trasuri pentru vizitarea Templului din Edfu. Navigare spre Luxor prin Ecluza de la Esna – opera constructorilor romani. Seara, dupa cina, Petrecere “Galabya” la barul vasului cu muzica si dansuri orientale.
Ziua 6  Edfu – Luxor -  vizitarea Malului Estic si Vestic al Nilului
Pensiune completa pe vas. Se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: Complexul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra si Templul Luxor. Se continua cu monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, Templu al Reginei-Faraon Hatshepsuth de la Deir el Bahri si Colosii lui Memmnon–statuile gigantice de la intrarea templului lui Amenhotep al III-lea.
Ziua 7  Luxor – Hurghada/Marea Rosie
Micul dejun pe vas. Se elibereaza cabinele si se pleaca spre renumita statiune la Marea Rosie - Hurghada (aprox. 4h). Sosire la Hurghada. Cazare la hotel Moevenpick Resort 5* in Hurghada cu all inclusive.
Ziua 8  Hurghada/Marea Rosie – 1 zi Excursie optionala Croaziera pe Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Croaziera pe Marea Rosie  cu pranz pe vas. Tarif informativ min. 10 platitori: 35 EUR/ persoana; cei ce doresc pot face snorkeling pentru a admira recifele de corali. Cazare la hotel Moevenpick Resort 5* in Hurghada cu all inclusive.
Ziua 9 Hurghada/Marea Rosie – ½ de zi Excursie optional Jeep Safari
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Jeep safari in desert pentru a vizita un sat de beduini si a admira apusul de soare- cina BARBEQUE inclusa. Tarif informativ min. 10 platitori: 35 EUR/ persoana). Cazare la hotel Moevenpick Resort 5* in Hurghada cu all inclusive.
Ziua 10  Hughada/Marea Rosie - Cairo
Mic dejun. Ora 12:00 eliberarea camerelor. In jurul orei 16.00, plecare pe traseul Hurghada -  Cairo (aprox. 6 ore cu pauza de 15 min la jumatatea traseului).
Ziua 11 Cairo - Bucuresti  
Transfer cu autocarul la aeroportul din Cairo.  Imbarcare la cursa Cairo – Bucuresti cu decolare la ora  03.25 in 16.11.2012 cu sosire Bucuresti.

Tarif copil 4-11,99 ani: 490 EUR

Suplimente:
- camera single: 945 EUR

Servicii incluse

- 9 nopti cazare din care:
2 nopti Cairo hotel 5* cu mic dejun
1 noapte in tren cu demipensiune catering
3 nopti vas de croaziera 5* LUX cu pensiune completa
3 nopti Hurghada hotel 5* cu all inclusive intrare cina/iesire mic dejun
- transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat
- vizitele mentionate in program, a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale
- transport avion direct TAROM - Otopeni – Cairo si retur;
- asigurarea storno si medicala
- asistenta turistica: ghid egiptean de limba engleza si insotitor de grup roman din partea agentiei

Servicii neincluse

- taxele de aeroport 125 EUR/persoana (pot suferi modificari)
- taxa de viza si procesare si bacsisuri obligatorii: 45 EUR/persoana, se achita la agentie
- bilet de tren vagon de dormit loc in cabina dubla: 50 EUR persoana se achita la agentie la inscriere
- alte excursii optionale  si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi la mese

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew