Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
07 Aug 2020 650 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 07.08.2020 (7 zile / 6 nopti)

Ziua 1 | BUCURESTI - MINSK
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:40 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines – OS768 cu destinatia Minsk, via Viena. Decolare la ora 06:40, sosire la Viena la ora 07:20. Decolare din Viena cu zborul OS687 la ora 10:05 si sosire la Minsk la ora 12:50. Ne aflam in Minsk – capitala Republicii Belarus - unul dintre ultimele secrete nedescoperite ale Europei, modern si istoric in acelasi timp, un oras verde, cu o atmosfera cosmopolita si plina de viata, surprinzator de luminos, curat si sigur. Pe drumul spre centruoprimla impozantul monument Colina Gloriei urmata de un tur panoramic de orasMinsk cu principalele monumente si locuri de interes: Biblioteca Nationala, Piata Victoriei - cu obeliscul inalt de 38 metri, cartierul Sf. Treimi, Monumentul Razboiului din Afghanistan de pe Insula Lacrimilor,Catedrala ortodoxa „Sfantul Duh”, Catedrala romano-catolica Sfanta Fecioara Maria, Piata Independentei - cu cladirea Guvernului, cladirea istorica a KGB, Resedinta Presedintelui, Arena de Hochei pe Gheata etc. Transfer la hotel pentru cazare. Cina de bun venit! Cazare la hotel Orbita 3* sau similar Minsk.
Ziua 2 | MINSK – DUDUTKI – LINIA „STALIN”
Mic dejun. Din Minsk ne deplasam la 40 km de oras si vom vizita Muzeul Dudutki al Mestesugurilor si Tehnologiilor Populare,o calatorie in Belarusul secolului al-XIX-lea la o mosie de la tara unde puteti deveni morari, olari, brutari si chiar puteti face branza sau „samorgon” (un fel de vodka) daca doriti acest lucru. Retur la Minsk unde servim pranzul la un restaurant local. Dupa-amiaza vom face o vizita la Complexul Cultural si Istoric Linia Stalin – structura defensiva creata de-a lungul frontierei de vest a URSS de la istmul Carelia la Marea Neagra la inceputul anilor 30, similara cu celebra Linie Maginot sau Linia Mannerheim. Retur la Minsk si timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Orbita 3* sau similar Minsk.
Ziua 3 | MINSK - LIDA – HRODNA (GRODNO)
Mic dejun. Plecare spre Hrodna. Pe drum vom vizita Lida, celebra pentru castelul medieval construit de Marele Duce Gediminas in sec. al-XIV-lea (vizita exterioara), Catedrala Sf. Arhanghel Mihail si biserica Inaltarii Sfintei Cruci. La ora amiezii sosim in Hrodna (Grodno in lb. rusa). Numele orasului este strans legat de istoria Marelui Ducat al Lituaniei si al Uniunii Polono-Lituaniene cand sub stapanirea Marelui Duce Vitautis, orasul a dobandit un statut egal cu Vilnius ca a doua capitala de stat. De asemenea, a fost resedinta principala a transilvaneanului Stefan Batory devenit rege al Poloniei in secolul al-XVI-lea. Dupa servirea pranzului, tur de oras Grodno care include: Catedrala Iezuita, Biserica Kalozha a Sf. Boris si Sf. Hleb, Vechiul Castel si Noul Castel (intrare inclusa), Marea Sinagoga Corala, strada Sovetskaya si altele. Cazare la hotel Semashko 3* sau similar Hrodna.
Ziua 4 | HRODNA - PARCUL NATIONAL BELOVEZHSKYA PUSHCHA - BREST
Mic dejun. Astazi vom vizita Parcul National Belovezhskaya Pushka - parc de renume mondial, care este inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO si a sarbatorit recent 600 de ani! Este una dintre ultimele si cele mai mari parti ale imensei paduri virgine care se intindea pe toata Campia Europeana. Unii stejari de aici se crede ca au peste 600 de ani! In padurea Białowieża traiesc circa 800 de zimbri, cele mai masive animale terestre de pe continentul european. Tot aici este si resedinta oficiala a lui Mos Gerila (Ded Moroz). Servim pranzul. Transfer la Brest. Brest este situat foarte aproape de frontiera cu Polonia, pe calea ferata ce leaga Moscova de Varsovia si Berlin si s-a numit, pana in 1921, Brest-Litovsk. Cazare la hotel Belarus 3* sau similar Brest.
Ziua 5 | BREST – KOSSOVO – NESVIZH
Mic dejun. Brest este traditionala „poarta de vest” a tarii. De-a lungul istoriei a apartinut mai multor state, fiind distrus si reconstruit de mai multe ori, azi un oras calm si linistit cu atractii turistice cum sunt: Gara (a fost considerata cea mai mare si cea mai frumoasa din Imperiul Tarist); strada pietonala Sovetskaya ce pastreaza inca lampile cu gaz care sunt aprinse in fiecare seara de un lampagiu; strada Gogol s.a. Vom vizita atractia principala a orasului - fortareata Brest, astazi un memorial dedicat eroismului aparatorilor din 1941, simbol al rezistentei sovietice din al Doilea Razboi Mondial. Servim pranzul apoi transfer la Neswizh prin Kossovo unde vom face o vizita Palatului Puslovskys (sau Castelul Kossovo), care a fost poreclit si „visul cavalerilor” pentru aspectul lui de basm (aflat in reconstructie). Seara ajungem in Nesvizh - un oras istoric incantator, unul dintre cele mai vechi din tara. Cazare la hotel Nesvizh 3* sau similar Nesvizh.
Ziua 6 | NESVIZH – MIR – MINSK
Mic dejun. Ziua de azi va fi dedicata vizitei a doua castele incluse in Patrimoniul UNESCO! Dimineatavom vizita magnificul Palat Nesvizh - fosta resedinta a familiei aristocratice Radzivili care include, de asemenea, frumosul parc si Biserica Romano-Catolica de secolul al-XVI-lea. Palatul Nesvizh este considerat cel mai frumos palat al tarii. Arhitectura sa bogata, diversificata si gradinile atractive il fac sa fie una dintre cele mai populare atractii turistice din Belarus! Vom poposi apoi in Mir un orasel aflat la 90 km spre sud-vest de Minsk. Aici vizitam Castelul Mir, cunoscut si astazi drept „floarea medievala”. Castelul este un monument arhitectonic impresionant, inclus in lista patrimoniului cultural mondial de catre UNESCO. A fost ridicat la sfarsitul secolului al XV-lea si astazi este o combinatie de arhitectura gotica, baroca si renascentista care face ca acest castel sa fie atat de unic. Castelul din caramida rosie este si un monument istoric, care apartinea mai multor familii aristocratice si care si-au lasat amprenta in istoria orasului si a tarii in general. Pranz inclus. Retur la Minsk. Optional, seara va invitam sa participati la o cina traditionala de ramas bun servita intr-un sat aflat departe de forfota orasului. Tarif: 35 euro/persoana. Cazare la hotel Orbita 3* sau similar Minsk.Ziua 7 | MINSK – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie si transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul Companiei Austrian Airlines cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare cu zborul OS688 la ora 13:30 si sosire la Viena la ora 14:25. Decolare din Viena cu zborul OS791 la ora 15:20 si sosire la Bucuresti la ora 17:55.

Tarife:
- 650 EUR /
adult loc in camera dubla
- 499 EUR / copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
- 750 EUR / adult loc in camera single    

Oferta valabila pentru grup de minim 25 persoane. 

Servicii incluse

- bilet de avion Bucuresti – Minsk si retur, zbor cu Compania Austrian Airlines, via Viena
- 6 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 3* astfel:
3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Orbita 3* sau similar Minsk
1 noapte cazare cu mic dejun la hotel Semashko sau similar Hrodna (Grodno)
1 noapte cazare cu mic dejun la hotel Belarus 3* sau similar Brest
1 noapte cazare cu mic dejun la hotel Nesvizh 3* sau similar Nesvizh
- demipensiune – 5 pranzuri incluse (in zilele 2-6)
- cina de bun venit

EXCURSII SI VIZITE INCLUSE:
- tur de oras Minsk cu vizita monumentalei Colina Gloriei
- vizita la Muzeul Dudutki al Mestesugurilor si Tehnologiilor Populare si a Complexului Cultural si Istoric Linia Stalin
- vizita la Lida
- tur de oras Hrodna (Grodno)
- vizita la Parcul National Belovezhskaya Pushcha si a Casei lui Mos Gerila
- tur de oras Brest cu vizita Fortaretei Brest
- vizita la Palatul Puslovskys din Kossovo
- vizita la Palatul Nesvizh si Castelul Mir
- ghid local de limba engleza pe toata durata circuitului
- transferuri aeroport–hotel–aeroport
- insotitor de grup roman

Servicii neincluse

- taxe aeroport, combustibil si de serviciu: 250 Euro/persoana, pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 2 saptamani inainte de plecare) in functie de evolutia pretului petrolului
- asigurarea medicala, asigurarea storno
- excursiile optionale
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program (altele decat cele incluse)
- bacsis pentru ghizii/soferii locali – recomandat 25 euro/persoana/circuit

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew