Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
06.11.2020 1999 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 6.11.2020 (13 zile / 11 nopti)

06 Noiembrie |
BUCURESTI – DOHA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:20 pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar QR222 cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:20 si sosire in Doha la ora 17:55. Imbarcare pe zborul QR968 catre Hanoi ce decoleaza la ora 21:05.
07 Noiembrie | DOHA –HANOI
Sosire in Hanoi la ora 07:40. Dupa indeplinirea formalitatile de viza ne intalnim cu ghidul local. Hanoi se situeaza printre cele mai atractive si interesante orase ale lumii. Aerul placut al orasului ii confera o aroma gratioasa, aproape regala, subliniata de o istorie bogata de mai mult de o mie de ani - un patrimoniu fascinant reflectat in arhitectura veche bine pastrata. Hanoi este centrul cultural al Vietnamului, iar spectacolele de papusi, muzica si dans merita cu prisosinta. Sa mai amintim ca una dintre cele mai dezvoltate arte vietnameze este cea culinara. Nu este deloc exagerat cand spunem ca sunt mii de feluri de mancare sau mii de retete culinare. Hanoi are multe traditii legate de mancare si se crede ca majoritatea felurilor de mancare faimoase din Vietnam, ca si phở, chả cá, bánh cuốn si cốm isi au originea aici. Experienta autentic locala - plimbare cu ricsa trasa de bicicleta prin Vechiul Cartier din Hanoi – Hoan Kiem ce ne va arata farmecul orasului. Cazare La Casa Hanoi Hotel 4* sau similar Hanoi.
08 Noiembrie | HANOI
Mic dejun. Tur de oras al capitalei Vietnamului. Incepem cu complexul Ho Chi Minh din Piata Ba Dinh unde se afla Mausoleul lui Ho Chi Minh, edificiu monumental in marmura si granit in onoarea fondatorului Vietnamului unificat, continuam cu casa traditionala de lemn care a fost resedinta acestuia si unica Pagoda pe un pilon, bijuterie arhitectonica construita in 1049 si reconstruita de mai multe ori. Turul continua cu Templul Literaturii - sanctuar al Confucianismului, locul primei Universitati din Vietnam (1076), exemplu de arhitectura traditionala si loc pitoresc care este ales pentru fotografiile de absolvire de generatii de studenti. Vizitam si inchisoarea Hoa Lo folosita pentru detinuti politici in timpul Razboiului din Indochina si apoi pentru detinuti americani in timpul Razboiului din Vietnam. Incheiem turul cu vizionarea unui spectacol traditional de teatru de papusi pe apa, o forma de arta inventata acum o mie de ani de fermierii din delta raului Rosu si devenita divertisment regal in timpul dinastiilor Ly si Tran. Sculptate din lemn de smochin, iar apoi pictate si date cu lac, papusile interpreteaza scene din viata cotidiana si legende vietnameze. Cazare La Casa Hanoi Hotel 4* sau similar Hanoi.
09 Noiembrie |HANOI - HA LONG BAY – LAN HA BAY
Mic dejun. Din Hanoi plecam spre golful Tonkin unde vom face o croaziera pe splendidul Golf Lan Ha, parte a Golfului Ha Long inclus de UNESCO in Patrimoniul Mondial. Legenda spune ca acest golf s-a format cand un dragon s-a aruncat in mare si, trantindu-si coada cu entuziasm, a sculptat regiunea intr-un arhipelag. Turnurile carstice care se ridica la sute de metri de apele golfului se pare ca l-au inspirat pe regizorul James Cameron in crearea decorului filmului „Avatar”. Croaziera ne poarta pe apele Golfului Ha Long, care este o destinatie foarte populara in Vietnam, pana in zona mai retrasa a Golfului Lan Ha unde vom savura in tihna tot ce ne ofera aceasta experienta superba. Pranzul si cina sunt servite la bord. Cazare la bordul navei Luxury Calipso Cruise sau similar.
10 Noiembrie
| LAN HA – LUANG PRABANG
Mic dejun pe vas. Ne trezim dis de dimineata sa ne bucuram de apele verzi ca de jad ale golfului, acesta fiind momentul perfect al zilei. Dupa micul dejun, nava continua navigarea elegant printre formatiunile impresionante ale golfului. La amiaza ne intoarcem in port de unde plecam spre aeroportul din Hanoi pentru zborul catre Luang Prabang, vechea capitala regala a Laosului, oras inclus din 1995 in patrimoniul UNESCO. Transfer la hotel pentru check in. Cazare Muang Thong Hotel 4* sau similar Luang Prabang.
11 Noiembrie | LUANG PRABANG
In cultura traditionala laotiana in fiecare dimineata se ofera milostenie calugarilor budisti. Acestora li se permite sa manance numai alimentele care le-au fost donate inainte de pranz. Asa ca daca va treziti devreme puteti sa participati la aceasta experienta de neuitat, aici, in Luang Prabang!
Mic dejun. Plecare catre unul din cele mai sacre locuri din Laos, grotele Pak Ou, care adapostesc numeroase statuete ale lui Budha in diferite pozitii de meditatie sau nirvana. Ne intoarcem in Luang Prabang, unul din cele mai frumoase orase din Asia de sud-est, unde vom vizita locurile cele mai emblematice pentru istoria, arhitectura si cultura sa: Muzeul National – fostul palat regal unde sunt expuse valoroase colectii de obiecte ce-au apartinut familiei regale, numeroase statuete de la templele din regiune si celebrul Prabang Budha statuia de aur a protectorului orasului. Wat Visoun (Visounnalat) este cel mai vechi templu, interesant prin arhitectura sa langa care se afla stupa in forma de floare de lotus That Makmo. Cazare Muang Thong Hotel 4* sau similar Luang Prabang.
12 Noiembrie
| CASCADA KUANG SY – LUANG PRABANG - BANGKOK
Mic dejun.Ne deplasam la cascadele Kuang Sy, un loc superb si una din atractiile naturale ale regiunii.Cascada mare are peste 50 de metri inaltime, cade in siroaie si isi imprastie apele turcoaz prin toata padurea, curgand in trepte, prin trei piscine cu apa suficient de adanca incat sa te poti relaxa in voie. Vizitam apoi Wat Xieng Thong - unul din cele mai frumoase si bogat decorate temple din Laos si cu siguranta cel mai atragator semnificativ monument din punct de vedere al religiei, regalitatii si artei traditionale din Luang Prabang. Transfer catre aeroportul din Luang Prabang pentru zborul catre Bangkok. Sosire in Bangkok si transfer la hotel. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei - Bangkok sau „Orasul Ingerilor” cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cazare Well Hotel Bangkok 4* sau similar.
13 Noiembrie |
BANGKOK
Mic dejun. Tur de oras Bangkok cu pranz inclus. Dimineata vom vizita Marele Palat – fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Budha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Continuam cu vizita la Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok, renumit pentru impresionanta statuie de 45 metri a lui Budha culcat. Vom continua cu o croaziera pe Chao Praya de a lungul canalelor din partea veche a orasului, Thonburi, descoperind viata locala si de ce Bangkokul a primit numele de ”Venetia Orientului”. La final poposim la cel mai cunoscut simbol al Bangkokului, Wat Arun (Templul Zorilor), cu frumoasele sale turle decorate cu cioburi de sticla si de ceramica. Cazare Hotel Well 4* sau similar Bangkok.
14 Noiembrie | BANGKOK -AYUTTHAYA
Mic dejun. Incepem o zi minunata cu un tur la Ayuthaya,fosta capitala a Siam-ului situata la 90 km nord de Bangkok. Suntem introdusi in bogata istorie si mostenire arhitecturala a orasului Ayuthaya, incepand de la fosta resedinta de vara Bang Pa-In, de o arhitectura impresionanta datand din sec. al XVII-lea, pana la ruinele templelor sec. XIV si XVI. Vom vizita apoi Wat Mahathat, loc faimos pentru ca aici se afla capul lui Buddha incorporat intr-un trunchi de copac si inconjurat de radacini in crestere. Continuam cu manastirea regala – Wat Phra Si Samphet. Dupa amiaza, vom avea parte de o experienta memorabila, o croaziera la bordul vasului Grand Pearl, unde servim pranzul acompaniat de un peisaj fascinant in timpul navigarii pe raul Regilor, pe drumul de intoarcere catre Bangkok. In timp ce veti servi cafeaua de dupa masa, veti admira de-a lungul tarmului: Barjele Regale, Universitatea Thammasart, Spitalul Siriraj, Grand Palace precum si templul Wat Arun si templul Wat Kallayanamitr. Vom debarca si ne vom intoarce la hotel cu autocarul. Cazare la Well Hotel Bangkok 4* sau similar Bangkok.
15 Noiembrie | BANGKOK – SIEM REAP
Mic dejun. Ne deplasam la aproximativ 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim modul traditional de comercializare al fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Transfer la aeroport pentru zborul cu destinatia Siem Reap. Ajungem in Siem Reap, capitalaprovinciei cu acelasi nume, un oras in plina ascensiune a dezvoltarii. Datorita pozitionarii sale favorabile in vecintatea templelor din Angkor, orasul serveste si ca poarta de intrare a milioanelor de vizitatori. Multumita acestor atractii orasul s-a transformat intr-o adevarata destinatie turistica, dar in ciuda tuturor influentelor internationale, Siem Reap si locuitorii lui si-au pastrat traditiile si cultura. Transfer la hotel. Cazare hotel Tara Angkor 4* sau similar Siem Reap.
16 Noiembrie | SIEM REAP
Mic dejun.Dimineata vizitam Angkor Thom, „Marele Oras”sau capitala Imperiului Khmer,inconjurat de ape, in care accesul in trecut era posibil numai prin una dintre cele 5 porti. Portile infatiseaza elefanti cu trei capete care trag flori de lotus. Una din cele mai bine pastrate, aproape intacta, este Poarta de Sudpe care o traversam in drumul nostru sprefaimosul Templu Bayon– primul templu de stat dedicat lui Buddha ce este compus din 54 de turnuri gigantice cu cele 216 fete zambitoare ale lui Avalokitesvara. Urmatoarele vizite sunt la: Terasa Regelui Lepros – o terasa de 25 m lungime amplasata catre capatul nordic al Pietei Regale,cu ziduri decorate cu basoreliefuri ce redau figuri de zeitati, razboinici si apsara; Terasa Elefantilor – ce a fost folosita ca scena pentru grandioase ceremonii publice si pentru audientele regale. Dupa amiaza vizitam Angkor Wat „orasul templu” situat la sud de capitala khmera Angkor Thom, cel mai cunoscut si cel bine conservat din monumentele de la Angkor. Angkor Wat a fost construit de Suryavarman II si este reprezentarea pamanteasca a muntelui Meru, centrul cosmologiei hindu si budiste. O capodopera a artei khmere prin structura, marime si simetrie templul este considerat cea mai mare constructie religioasa din lume si totodata sufletul si inima Cambodgiei, motiv de mandrie nationala, imaginea sa fiind reprezentata pe drapelul national. Turul se incheie cu Templul Ta Prohm, care pare ingropat in jungla si unde copacii incolaciti de pietre creaza o atmosfera care te duce cu gandul la Lara Craft din Tomb Raider. Seara puteti opta pentru cina la restaurant local si spectacol de dans traditional Apsara (tarif informativ pentru minim 20 participanti 35 Euro/persoana). Cazare hotel Tara Angkor 4* sau similar Siem Reap.
17 Noiembrie | SIEM REAP
Mic dejun. Astazi avem parte de o experienta autentica vizitand satul plutitor Prek Toal de pe Lacul Tonle Sap. Plecam de dimineata de la hotel si ne indreptam catre Chong Kneas de unde ne urcam pe barca care ne va plimba pe apele lacului. Aici totul pluteste, de la casele si gradinile oamenilor la biserica, scoala chiar si farmacia. Dupa vizitarea satului plutitor vom servi pe malul lacului un pranz traditional gatit in casa. Interactionam cu localnicii pentru a afla mai multe despre acest stil de viata inedit si chiar putem invata si noi cateva dintre mestesugurile locale. Ne intoarcem in Siem Reap. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Tara Angkor 4* sau similar.
18 - 19 Noiembrie | SIEM REAP – DOHA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sa explorati orasul sau sa va bucurati de facitatile hotelului. Predarea camerelor se face pana la ora 12:00. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti via Doha. Decolare la ora 18:25 si sosire la Doha la ora 22:40. Decolare la ora 07:15 ( a doua zi) si sosire pe aeroportul Otopeni la ora 11:20.

Tarife:
- 1.999 EUR /  adult loc in camera dubla 
- 1.999 EUR / adult a-3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
- 2.420 EUR /  adult loc in camera single     

Oferta valabila pentru grup de minim 25 persoane.

Servicii incluse

- zboruri Bucuresti – Hanoi, via Doha, Compania Qatar
- zboruri Siem Reap – Bucuresti, via Doha, Compania Qatar
- zboruri directe companii locale:
Hanoi - Luang Prabang
Luang Prabang - Bangkok
Bangkok - Siem Reap
- cazare 11 nopti de cazare la hoteluri de 4* stele astfel:
2 nopti la Hanoi, hotel La Casa Hanoi 4* sau similar
1 noapte pe vasul de croaziera Luxury Calypso pe Golful Lan Ha sau similar
2 nopti la Luang Prabang, hotel Muang Thong 4* sau similar
3 nopt la Bangkok, hotel Well 4* sau similar;
3 nopti la Siem Reap, hotel Tara Angkor 4* sau similar
- transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- croaziera Han La Bay 2 zile cu innoptare la bordul navei
- mese incluseconform programului - preparatele servite la mesele principale au specific local, bauturile nu sunt incluse
- tururile, vizitele si excursiile din program
- biletele de intrare la obiectivele din program
- ghizi locali vorbitori de lb. engleza
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- taxele de aeroport zboruri intercontinentale: 499 Euro/persoana (se pot modifica pana la emiterea biletelor)
- taxele de aeroport zboruri companii locale: 199 Euro/persoana (se pot modifica pana la emiterea biletelor)
- viza de Thailanda: 2200 BATH/persoana (se achita la sosirea in Thailanda )
- viza de Laos on arrival (pasaport valabil cel putin 6 luni, 2 fotografii tip pasaport): 20-45 USD /persoana (se achita la intrarea in Laos )
- viza de Vietnam: 25 USD/persoana (se achita la sosirea in Vietnam in baza autorizatiei obtinuta de agentie)
- viza de Cambodgia: se obtine electronic, tarif informativ: 35 EUR/persoana, se achita la inscriere
- asigurarea medicala de calatorie obligatorie, Asigurarea storno optionala
- biletele de intrare, altele decat cele mentionate in program
- bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
- excursiile optionale
- alte servicii decat cele mentionate in program

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew