Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
18.03.2020 2299 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 18.11.2020 (15 zile / 13 nopti)

18 Noiembrie |BUCURESTI - MEXICO CITY
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:00 si sosire in Paris la 08:25. Decolare spre Mexico City la ora 11:30 cu zborul AF178. Sosire in Mexic la ora 16:55. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Program liber pentru odihna. Cazare Hotel PF 4* sau similar Mexico City.
19 Noiembrie | MEXICO CITY
Mic dejun. Ne aflam in Mexico City, unul dintre cele mai mari orase ale lumii din punct de vedere al populatiei, casa unui imperiu antic care s-a transformat intr-o metropola moderna, un important centru in realizarea telenovelelor si cu cei mai buni mariachi. Tur de oras Mexico City. In Ciudad de Mexico exista doua zone care au fost declarate Patrimoniu Mondial de catre UNESCO. Primul este Centrul Istoric (Centro Historico) cu cladirile istorice si religioase precum Catedrala Metropolitana (Catedral Metropolitana), una dintre cele mai importante structuri arhitecturale din emisfera vestica. Palatul National (Palacio Nacional) cu picturi murale spectaculoase care descriu istoria Mexicului. Dupa-amiaza vom vizita Muzeul National de Antropologie. Un loc ce spune totul despre cultura mexicana, de la originile ei pana in zilele noastre. Este cel mai mare muzeu al Americii Latine si unul dintre cele mai mari depozite antropologice ale lumii. Insasi cladirea ce-l adaposteste e o opera de arta. Dupa tur, timp liber pentru cumparaturi.Cazare Hotel PF 4* sau similar Mexico City.
20 Noiembrie | MEXICO CITY – TEOTIHUACAN
Mic dejun. Plecare spre Teotihuacan - oras vechi aztec localizat la 65 km de capitala. Orasul se intindea pe 30 kilometri patrati. Teotihuacan a devenit cel mai mare oras mexican pre-hispanic, cu o populatie de aproximativ 200.000 de oameni. Cea mai importanta cladire este Piramida Soarelui - care are o inaltime de 63 de metri (207 ft). Potrivit arheologilor, Teotihuacan este unul dintre cele mai vechi complexuri arheologice. Teotihuacan, cu piramidele sale uriase inchinate Soarelui si Lunii, este alcatuit dintr-un labirint de palate, temple, locuinte, piete si bulevarde. Orasul se crede ca a fost construit in anul 100 I.Hr. La intoarcere vom vizita si Bazilica Fecioarei Guadalupe – protectoarea Mexicului. Intoarcere la hotel.Servirea mesei de pranz la restaurant local. Cazare Hotel PF 4* sau similar Mexico City.
21 Noiembrie | MEXICO CITY – MERIDA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Merida. Sosire in Merida,al carei nume maya este T’hó’ sau Ichkanzihóo (cetatea celor cinci dealuri). Tur de oras panoramic. Este capitala si orasul cel mai mare al Peninsulei Yucatan. Centrul istoric al orasului este primitor si pitoresc presarat cu cladiri in stil colonial. In Plaza Mayor (piata centrala) se afla Catedrala, considerata cea mai veche de pe continent, construita intre 1561 si 1598 partial cu pietre din vechiul oras mayas. Langa gasim Palacio Municipal (Primaria), o cladire tipic coloniala de culoare roz. Transfer la hotel. Cazare Hotel El Conquistador 4* sau similar Merida.
22 Noiembrie | MERIDA-UXMAL
Mic dejun. Excursie la Uxmalin cadrul careia veti admira unele dintre cele mai bine pastrate vestigii mayase: Casa Testoaselor (renumita pentru broastele testoase care decoreaza cornisa), Casa Pasarilor, Palatul Mastilor (decorat cu sase randuri de masti), Palatul Guvernatorului, Piramida Magicianului. Retur la Merida. Cazare Hotel El Conquistador 4* sau similar Merida.
23 Noiembrie | MERIDA – PENINSULA YUCATAN – CANCUN
Mic dejun. Plecare spre Cancun. Oprire la Chichén Itzá – cel mai cunoscut si cel mai mare sit arheologic pre-columbian construit de civilizatia Maya si aflat in partea central-nordica a peninsulei Yucatán. Prin semnificatia istorica, simbolistica complexa si conservarea excelenta a minunatelor edificii, Chichén Itzá reprezinta o minune a culturii si civilizatiei moderne. Veti admira Piramida Kukulkán sau Castelul, ce constituie miezul complexului arhitectural, Observatorul, O padure de coloane sculptate - Grupul celor o Mie de Coloane - ce ocupa o piata mare, de 142/155 m.Servirea pranzului la un restaurant local. Dupa-amiaza transfer in Cancun. Pe drumvom maivizita cenota X’keken Well (recent denumita X’Keken Jungle Park) o formatiune masiva de calcar cu numeroase stalactite agatate de plafonul sau („piscina” naturala este incalzita si se poate inota). Dupa vizita ne continuam drumul catre Cancun. Cazare in regim All Inclusive la Hotel Fiesta Americana Condesa 5* sau similar Cancun.
24 Noiembrie | CANCUN - TULUM
Mic dejun. Excursie la Tulum, unde plaja cu nisip alb si apele Marii Caraibelor creaza un peisaj de poveste in care se desfasoara povestea civilizatiei maya. Printre orasele mayase, Tulum a fost unic, fiind singurul oras mayas construit pe coasta si care avea ziduri de aparare, construite din piatra de var. Orasul a fost construit in secolul al XIII-lea si a jucat rolul important de oras-port. Printre ruinele de la Tulum cea mai proeminenta structura este „Castillo” (castelul) situat pe o stanca, la o inaltime de 12 metri, privind peste Marea Caraibelor. Cazare in regim All Inclusive la Hotel Fiesta Americana Condesa 5* sau similar Cancun.
25 Noiembrie | CANCUN
Cazare in regim ALL INCLUSIVE la Hotel Fiesta Americana Condesa 5* in Cancun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau excursii optionale locale.
26 Noiembrie | CANCUN – HAVANA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Havana. Sosire in Havana si intalnire cu ghidul local pentru a lua un prim contact cu capitala cubaneza. Tur de oras Havana.Cu una dintre cele mai atractive si electrizante culturi ale Americii latine, Cuba se prezinta lumii: salsa si mambo, trabucuri Cohiba, iconografia Che Guevara si asa mai departe... Personalitati precum Hemingway au ales sa traiasca in Cuba, mai exact in Havana, datorita libertatii de care se puteau bucura acolo. Iar filme ca Havana, cu Robert Redford, fac povestea Cubei celebra in intreaga lume. Ajuns in Havana, te cucereste frumusetea autentica a orasului unde la orice colt de strada poti sa intalnesti cativa iubitori de muzica mentinand un ritm de rumba sau copii prinsi intr-un joc de baschet. In timpul turului vom putea admira panoramic partea veche a Havanei, celebrul bulevard de promenada Malecon Habanero, cimitirul lui Columb. Vom face un stop fotografic in celebra Piata a Revolutiei din partea moderna a Havanei, apoi vizitam cartierul rezidential Miramar. In cele din urma vom vizita Moro Castle de unde vom putea admira o minunata panorama asupra orasului. Servirea pranzului la un restaurant local. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare Hotel Memories Miramar 4* sau similar.
27 Noiembrie | HAVANA – „BIG CUBA TOUR”
Mic dejun. Astazi vom avea parte de o experienta inedita – un tur combinat al Havanei cu autocar si masini clasice Americane (aprox. 1 ora), care au fost importate din America pana la revolutia cubaneza de la sfarsitul anului 1958. Vom putea vedea cartierul unde a trait artistul cubanez Jose Fuster – supranumit Picasso al Cubei, frumos decorat cu picturi, lucrari ceramice si desene – un adevarat muzeu in aer liber. Dupa aceasta experienta inedita continuam turul cu autocarul pentru a vizita strada Hamel, care este un adevarat centru al artistilor moderni, numita astfel dupa artistul Fernando Hamel. Apoi vom vizita casa eroului legendar la Cubei – Che Guevara, de unde vom avea ocazia si sa admiram Havana de la inaltime. Vom servi pranzul la un restaurant local. Ne vom indrepta apoi catre strada Prado care este una dintre cele mai placute strazi din Havana. Vom vizita Muzeul Revolutiei, cel mai mare muzeu din Cuba, unde vom putea vedea arme, uniforme si obiecte din perioada Revolutiei cubaneze. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Memories Miramar 4* sau similar Havana.
28 Noiembrie | HAVANA –HEMINGWAY – COJIMAR - VARADERO
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul la Varadero. Pe drum vom vizita Cojimar – un mic sat pescaresc aflat la 20 de minute de Havana, locul unde obisnuia sa manance faimosul scriitor Hemingway si unde a scris cel mai cunoscut roman al sau „The Old Man and The Sea”. Hemmingway a petrecut in Cuba ultimii 20 de ani din viata sa. Vom vizita casa „La Finca” de la magnifica ferma „La Vigia”, acolo unde acum functioneaza Muzeul Hemmingway, domeniu pe care Hemmingway l-a cumparat din banii castigati din publicarea romanului „For whom the bell tolls”. Vom servi pranzul la restaurant local. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Melia Peninsula Varadero 5* Varadero in regim All Inclusive sau similar.
29 Noiembrie |Varadero
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Croaziera cu catamaranul „Crusero del sol” in insula Cayo Blanco si interactiune cu delfinii. Impreuna cu reprezentantul local ne vom indrepta catre portul Varadero Marina de unde ne imbarcam pe catamaranul „Crusero del sol” cu destinatia finala insula Cayo Blanco. In aceasta excursie va veti bucura de soare, mare, nisip auriu si umbra palmierilor exotici precum si de un program interactiv cu delfinii de aproximativ 30 de minute. Nu va lipsi nici snorkelingul si inotul la un recif de corali. Odata ajunsi in insula Cayo Blanco vom servi un pranz bufet cu fructe de mare la un restaurant local. Timp liber la dispozitie pentru plaja pe insula. Imbarcare pe catamaran si intoarcere in portul din Varadero. Tarif: 125 Euro/persoana, minim 15 platitori (se rezerva si se achita din tara). Cazare Hotel Melia Peninsula Varadero 5* Varadero in regim All Inclusive sau similar.
30 Noiembrie | Varadero
Cazare in regim All Inclusive la Hotel Melia Peninsula Varadero 5* in Varadero. Timp liber la dispozitie pentru plaja si excursii optionale locale.
01 – 02 Decembrie |Varadero – PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Havana pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF825 cu decolare catre Paris la ora 20:55. Sosire in Paris (a doua zi) la ora 11.50. Imbarcare pe zborul AF1588 cu decolare la ora 12:55 catre Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 16:50.

Tarife:
- 2.299 EUR / adult loc in camera cu ocupare 2 persoane
- 2.199 EUR / adult loc in camera cu ocupare 3 persoane (in majoritatea hotelurilor din Mexic, camerele cu ocupare de 3 persoane ofera 2 paturi matrimoniale)
- 2.899 EUR / adult loc in camera single   

Oferta valabila pentru grup de minim 30 persoane.

Servicii incluse

- bilete de avion Bucuresti – Mexico City via Paris, Compania Air France
- bilet de avion Mexico City – Merida , Companie locala
- bilet de avion Cancun – Havana, Companie locala
- bilet de avion Havana – Bucuresti via Paris, Compania Air France
- 13 nopti cazare hoteluri 4* si 5* astfel:
3 nopti la hotel PF 4* Mexico City sau similar
2 nopti la hotel El Conquistador 4* Merida sau similar
3 nopti la hotelFiesta Americana Condesa 5* Cancun sau similar
2 nopti la hotel Memories Miramar 4* Havana sau similar
3 nopti la hotel Melia Peninsula Varadero 5* Varadero sau similar
- mese conform programului: 05 pranzuri, 06 All Inclusive (preparatele servite la mesele principale au specific local, bauturile nu sunt incluse la pranz cu exceptia All Inclusive)
- transport cu autocar local pe toata durata programului
- tur de oras Mexico City
- excursie la Teotihuacan
- tur de oras in Merida
- excursie la Uxmal
- excursie la Chichen Itza si Cenota X’keken Well
- excursie la Tulum
- tur de oras Havana
- Big Cuba Tour
- excursie Cojima si Muzeul Ernest Hemingway
- biletele de intrare la obiectivele principale din program
- ghid local la dispozitie pentru toate zilele de tururi si excursii (mai putin zilele de sejur)
- transfer Aeroporturi – Hoteluri – Aeroporturi
- insotitor de grup

Servicii neincluse

- taxele de aeroport si combustibil pentru zboruri intercontinentale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- taxele de aeroport si combustibil pentru zboruri regionale: 99 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- taxa de viza si procesare documente Cuba: 60 EUR/persoana (se achita in agentie la inscriere)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), excursiile optionale
- bacsisuri recomandate pentru ghizii si soferii locali: aprox. 55 Euro/persoana/sejur (se achita la fata locului la inceputul excursiei)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew