Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: In centrul statiunii, la 10-50m de pistele de schi si la 200m de telegondola.  Hotelul a fost construit in anul 1986 si renovat in anul 2015.
Facilitati: restaurant principal, terasa panoramica, restaurant à la carte, meniu dietetic, meniu vegetarian, lobby bar (contra cost), bar de zi, bar la piscina (contra cost), bar de noapte (contra cost), aer conditionat in locurile publice, seif (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi in lobby (gratuit), cazinou, spalatorie, calcatorie, curatatorie uscata (contra cost), schimb valutar, centru SPA, centru de conferinte (max. 1300 de persoane, echipament tehnic si multimedia - contra cost), 8 sali de conferinte, amfiteatru, facilitati generale pentru persoane cu handicap, parcare nepazita (gratuit, locuri limitate), parcare subterana (contra cost). Accesul cu animale de companie nu este permis. Pentru copii: patut pentru bebelusi (gratuit, la cerere), scaun inalt (gratuit, la cerere), club pentru copii (contra cost), zona cu jocuri pentru copii (contra cost). Gratuit: piscina interioara incalzita. Contra cost: sala de fitness, masaj, salon de frumusete, salon de coafura, baie de aburi, baie turceasca.
Dotari camere: Capacitate: 2 cladiri cu cate 10 etaje, 10 lifturi, 257 camere duble (max. 2+1/3 persoane, 24 mp), 266 studiouri (max. 2+2/3+1/4 persoane, 28 mp). Camera dubla: doua paturi twin, incalzire centrala, mobilier: canapea, masa, garderoba, noptiere, TV prin cablu, telefon, baie cu cada, uscator de par si prosoape, podea acoperita cu covor, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - de doua ori pe saptamana, schimbare prosoape - de doua ori pe saptamana, vedere catre parc sau catre pistele de schi. Studio: o camera dubla mai spatioasa, mobilier: canapea, masa, garderoba, noptiere, un pat supraetajat, incalzire centrala, TV prin cablu, telefon, ceainic, balcon, baie cu cada, uscator de par si prosoape, podea acoperita cu covor, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - de doua ori pe saptamana, prosoapele se schimba - de doua ori pe saptamana, vedere catre parc sau catre pistele de schi.

Supliment (obligatoriu) Cina Festiva Revelion (bufet) - 65 EUR / adult si 32 EUR / copil 2-11,99 ani
Supliment (obligatoriu) Cina Festiva Revelion (set menu) - 90 EUR / adult si 45 EUR / copil 2-11,99 ani
Supliment (optional) Cina Festiva Craciun (bufet) -
40 EUR / adult si 20 EUR / copil 2-11,99 ani

Reducere Early Booking:
10%
pentru rezervari achitate pana la 15.10

VEZI AICI DISPONIBILITATE SI TARIFE ONLINE

Servicii incluse in oferta

- cazare cu demipensiune

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala - optionala dar recomandata
- taxa de statiune: 1,5 eur/noapte/adult si 0,75 eur/noapte/copil 2-12 ani

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew