Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat pe o stanca (izolat), in golful Golden Bay, avand o priveliste panoramica fantastica. La aproximativ 5 km de St. Paul`s Bay, unde se gasesc numeroase restaurante, baruri si magazine, si la aproximativ 20 km de statiunea St. Julian`s, 26 km de Valletta. Statie de autobuz exista la 100 m de hotel.
Facilitati: un complex cu 3 cladiri, ce dispune de restaurant principal, 2 restaurante a la carte (unul pe plaja), cafenea, cocktail bar cu terasa panoramica, lobby bar, 2 baruri la piscina, 1 bar la plaja, zona de relaxare, centru de afaceri cu acces la Internet, lift, parcare; inclus – Wireless LAN, jacuzzi, piscina interioara (incalzita), piscina exterioara amenajaa in gradina cu terasa de soare cu vedere la mare, sezlonguri si umbrele de soare la piscina si la plaja privata (se ajunge coborand o scara), centru de fitness, teren de tenis; contra cost – echitatie, sporturi acvatice (scufundari, surf), baie de aburi, sauna, tratamente Spa; pentru copii - miniclub, piscina.
Dotari camere: 330 de camere cu baie, uscator de par, halat de baie, telefon, TV cablu, acces internet, espresor cafea / ceai, minibar, seif, aer conditionat / incalzire (in functie de sezon), balcon; suita este formata din living si dormitor.

Reducere Early Booking:
15% pentru rezervari pana la 31.01
10% pentru rezervari pana la 28.02

Nota!
sejur minim 3 nopti
in camerele duble se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti   
in suite se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii sau 4 adulti

Servicii incluse in oferta

- cazare cu mic dejun

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala
- taxa de statiune se achita la fata locului (0,5 EUR/persoana/zi)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew