Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat intr-o zona linistita, pe o plaja amenajata cu nisip si pietricele, dar si cu platori de beton. Centrul statiunii Rabac se afla la aprox. 1 km si statie de autobuz la cca. 200 de m de hotel.
Facilitati: complexul nou construit in 2016 - 2017, apartinand grupului Valamar, este alcatuit dintr-un corp pentru familii cu copii, un corp doar pentru adulti si o zona premium; dispune de receptie centrala pentru toate corpurile, restaurant  principal, steak house, baruri, beach club, internet WiFi, magazin, coafor, lifturi, parcare; inclus - piscina exterioara cu sezlonguri s umbrele, prosoape de plaja, sala de fitness, aerobic, yoga, pilates; contra cost - minigolf, inchiriere biciclete, cursuri de inot, diverse sporturi nautice, terenuri de tenis (14 in apropiere - furnizori locali), jacuzzi, zona de spa (aprox. 230 mp, acces de 16 ani) cu diverse tratamente si masaje, sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, camera de relaxare, sezlonguri si umbrele de soare.
Dotari camere: 106 camere cu baie, uscator de par, telefon, TV satelit, minibar, internet WiFi, seif, aer conditionat, balcon;  junior suite sunt mai spatioase si sunt formate din camera de zi si dormitor; suitele au in plus jacuzi in camera.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu demipensiune

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew