Sejur 2020 Paste, Roma - Hotel San Lorenzo Termini 3*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: Hotelul San Lorenzo Termini este situat in districtul San Lorenzo, la doar 15 minute de mers pe jos fata de gara Termini. Langa hotel se gaseste statia pentru mijloacele de transport in comun care fac legatura cu centrul orasului.
Facilitati:
Toate camerele hotelului sunt dotate cu baie cu dus, minibar, acces internet WiFi gratuity, TV prin satelit, uscator de par, seif.

17.04.2020
Bucuresti – Roma / Hotel San Lorenzo Termini 3*
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 14.50 pentru imbarcare la cursa BLUE AIR 0B 1215 cu decolare la ora 16.50 spre Roma. Aterizare la Roma la ora locala 18.05. Dupa preluarea bagajelor, vom incepe explorarea Orasului Etern, intr-un tur panoramic by night de aprox. 3 ore. Vom admira Basilica San Giovanni in Laterano, Basilica Santa Maria Maggiore, Circo Massimo, Terme di Caracalla si multe alte atractii turistice. Transfer si cazare la hotelul San Lorenzo Termini 3*sau similar.

18.04.2020 Roma – Vatican / Hotel San Lorenzo Termini 3*
Mic dejun. Zi libera pentru odihna sau plimbari si vizite individuale. Optional, va propunem deplasarea impreuna cu ghidul insotitor la Vatican, cel mai mic stat independent din lume (deplasarea se va face cu mijloacele de transport in comun). Muzeele Vaticanului contin cele mai importante colectii de arta ale omenirii, inclusiv Capela Sixtina pictata de Michelangelo si Stanze di Rafaello. Dupa-amiaza, tot impreuna cu ghidul insotitor, pornim intr-un tur pietonal, de la Piazza di Spagna catre Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Piazza Venezia, Forurile Imperiale si Colosseum. Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse. Cazare hotelul San Lorenzo Termini 3*sau similar.

19.04.2020Roma - Rieti / Hotel San Lorenzo Termini 3*
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru odihna sau plimbari si vizite individuale. Optional, va propunem o excursie in inima Italiei, la Rieti. Aici vom vizita centrul istoric pornind de la Piazza Vittorio Emanuele II unde se afla Fontana dei Delfini, iar in partea opusa Palazzo Comunale – Primaria, ce dateaza din secoulul al 13-lea, si care astazi este partial ocupata de Muzeul Civic. In apropiere, se afla Piazza Battisti unde se gaseste Palatul Prefecturii, construit in stil Renascentist. Catedrala, contruita in anul 1100 se afla in aceeasi piata, la fel si Palatul Episcopului care gazduieste Galeria de Arta Diecezana, caracterizata prin spectaculosul Salon Papal. Pentru cei care doresc, pot vizita partea subterana a orasului, un obiectiv foarte important, impreuna cu cateva din conacele din centrul orasului si resturile vechiului viaduct roman. Seara cazare lahotelul San Lorenzo Termini 3*sau similar.

20.04.2020 Roma – Tivoli / Hotel San Lorenzo Termini 3*
Mic dejun. Timp liber in Roma. Pentru cei interesati, sugeram o excursie optionala la Tivoli, orasel deosebit, situat in estul Romei la aprox. 25 km., unde se pot vizita faimoasele vile renascentiste si admira gradinile luxuriante care le inconjoara - Villa d’Este, Villa Adriana etc. in timpul pranzului se va face si o degustare de vinuri locale. Cazare la hotelul hotelul San Lorenzo Termini 3*sau similar.

21.04.2020Roma / Bucuresti
Mic dejun. La ora 12:00, predarea camerelor si timp liber pentru cumparaturi si plimbari individuale. Dupa-amiaza, transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa BLUE AIR 0B 1216, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 19.10. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 22.25.

 Tarife:
555 Euro / adult loc in camera dubla
555 Euro / adult loc in camera tripla
669 Euro / adult loc in camera single
274 Euro / copil cu varsta cuprins intre 2-3.99 ani          
499 Euro / copil cu varsta cuprins intre 4-8.99 ani 
510 Euro / copil cu varsta cuprins intre 9-11.99 ani  

Oferta valabila pentru grup de minim 21 persoane.

Servicii incluse in oferta

- cazare 4 nopti cu MIC DEJUN lahotel San Lorenzo Termini 3* sau similar
- zbor direct BLUE AIR Otopeni- Roma si retur
- taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului la petrol)
- 1 piesa bagaj de cala in limita a 32kg / segment de zbor si 1 piesa de bagaj de mana in limita a 10kg
- transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
- insotitor roman de grup
- tur panoramic al orasului Roma
- asigurare medicala si storno

Servicii neincluse in oferta

- intrarile la obiectivele turistice, (altele decat cele incluse in program),
- alte servicii decat cele mentionate in program,
- excursii optionale
- taxa locala de oras care se achita la receptia hotelului.

Excursii optionale:
- Tivoli
- Rieti

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew