Sejur 2020 Paste, Napoli - Hotel Cristina 3* superior


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: Hotel Cristina este situat in cartierul Fuorigrotta, la 200m de statia de metrou Cavalleggeri D’Aosta. Centrul istoric este la o distanta de doar 15 minute.
Facilitati: Camerele hotelului sunt decorate in stil minimalist si modern si sunt soundproof. Acestea dispun de baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, internet WiFi gratuit, TV satelit, minibar, telefon, seif.

17.04.2020  Bucuresti – Napoli – Hotel Cristina 3* superior
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 06.15 pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei si imbarcare la cursa Blue Air OB143 cu decolare la ora 08.15 spre Napoli. Aterizare la Napoli la ora locala 09.20. Dupa preluarea bagajelor, vom porni intr-un tur panoramic al orasului, in care vom putea admira cea mai cunoscuta cladire a orasului, Castel Nuovo, precum si Palatul Regal, Piazza del Plebiscito, sau multe alte obiective turistice. Transfer la hotel in jurul pranzului si apoi timp liber. Cazare Hotel Cristina3*superior (sau similar).

18.04.2020  Napoli - Sorrento – Positano – Amalfi – Hotel Cristina 3* superior
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, sau optional, va propunem excursia pe coasta Amalfitana: Sorrento – Positano – Amalfi. Coasta Amalfitana este o combinatie fascinanta de mare si munte, impresionand prin peisaje naturale spectaculoase si localitati pline de istorie. Sorrento este un oras superb ce ofera o panorama uluitoare asupra Golfului Napoli, cu biserici, monumente istorice si muzee, cafenele si o plaja mica. O atractie principala o constituie Manastirea San Francesco, unul dintre cele mai uimitoare locuri artistice si de arhitectura din Sorrento, care dateaza din secolul 7, fiind locuita si astazi de calugari franciscani. Alte obiective turistice sunt: Catedrala Sfintilor Filippo si Giacomo, Muzeul Correale, Parcul Villa Comunale. Positano, bijuteria coastei amalfitane, este considerat unul dintre cele mai frumoase si exclusiviste orase. Positano este un orasel stravechi, un loc frumos si romantic, care impresioneaza prin casele amplasate pe coasta abrupta, strazi inguste si trepte abrupte ce fac legatura intre ele, biserici cu arhitectura deosebita (Biserica Adormirii Maicii Domnului, Biserica Santa Assunta). In Positano sunt 2 plaje renumite: Fornillo, o plaja mica si izolata si Spiaggiata Grande, plaja principala si port. Amalfi este una dintre cele mai vechi republici maritime italiene, cu stradute inguste, biserici vechi, manastiri si turnuri. O atractie principala o constituie Piata Duomo, inima orasului, cu impozantul Dom din Amalfi, construit in secolul 9, precum si o multitudine de magazine de suveniruri, cafenele si terase, unde puteti savura un traditional “limoncello”. Seara, cazare Hotel Cristina3* superior (sau similar).

19.04.2020  Napoli – Reggia di Caserta – Hotel Cristina 3*superior
Dupa micul dejun. pornim catre Reggia di Caserta. Palatul Regal din Caserta concureaza in Europa cu Palatul Regal din Madrid si cu cel de la Versailles din Franta. Este una dintre marile capodopere ale stilului arhitectural baroc Italian. Constructia a fost realizata in sec. 18, de catre arhitectul Italian Luigi Vanvitelli, ca resedinta pentru regii de Burbon ai Siciliei si Napoli. Palatul impresioneaza atat prin arhitectura sa deosebita, cat si prin gradinile sale: Gradina italiana (parcul) si Gradina engleza, cu alei cu cascade si fantani artificiale. “Palazzo Reale din Caserta” se afla pe lista patrimoniului mondial UNESCO si este locul unde au fost filmate scene din filmele “Misiune imposibila” si “Razboiul stelelor” (Intrarea in Palat nu este inclusa). Dupa vizitarea Palatului si a gradinilor, vom merge sa servim un pranz traditional cu degustare de vin. Seara, cazare la Hotel Cristina3* superior (sau similar).

20.04.2020  Napoli – Insula Capri – Hotel Cristina 3*superior
Dupa micul dejun. timp liber pentru odihna, sau optional, va propunem excursia la Insula Capri. Aceasta este considerata cea mai frumoasa din Europa. Vom urca cu funicularul si vom incepe turul cu Piazzeta Umbertto I, cel mai boem loc din vremea romanilor si pana astazi; Turnul cu Ceas - unul din simbolurile insulei; Biserica San Stefano, Gradinile lui Augustus, Stancile Faraglioni. De asemenea, se pot face plimbari pe strazile inguste cu buticuri de lux, case cochete, vegetatie luxurianta, terase frumoase si peisaje de vis. Individual, se poate merge si in Anacapri pentru a vizita centrul istoric, Villa San Michele, Casa Rosa, Biserica Sfanta Sofia. Seara intoarcere cu ferry in Napoli. Transfer si cazare la Hotel Cristina3* superior (sau similar).

21.04.2020  Napoli – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber in prima parte a diminetii. In jurul orei 13:30 transfer de la hotel Cristina la aeroportul din Napoli, pentru imbarcare la cursa Blue Air OB144 cu decolare la ora locala 16:15 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 19:10.

Tarife:

549 Euro / adult loc in camera dubla
549 Euro / adult loc in camera tripla
689 Euro / adult loc in camera single
269 Euro / copil cu varsta cuprins intre 2-3.99 ani          
489 Euro / copil cu varsta cuprins intre 4-8.99 ani 
506 Euro / copil cu varsta cuprins intre 9-11.99 ani 

Oferta valabila pentru grup de minim 21 persoane.

Servicii incluse in oferta

- 4 nopti cazare cu MIC DEJUN la Hotel Cristina 3* superior
- transport avion compania BLUE AIR: Bucuresti Otopeni – Napoli – retur;
- 1 piesa bagaj de cala in limita a 32kg / segment de zbor si 1 piesa de bagaj de mana in limita a 10kg
- transfer grup aeroport/ hotel/aeroport .
- taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
- insotitor roman de grup
- tur panoramic de oras in Napoli
- excursie la Reggia di Caserta cu pranz si degustare de vin incluse in 19.04.2020
- asigurarea medicala si storno

Servicii neincluse in oferta

- intrarile la obiectivele turistice;
- biletul de intrare la Palatul Regal din Caserta si costa aprox. 17 eur / persoana
- excursiile optionale;
- alte servicii decat cele mentionate in program;
- taxa locala (3 euro / noapte / pers.) - care se achita la receptia hotelului.

 Excursii optionale:
- Coasta Amalfitana: Sorrento – Positano – Amalfi
- Insula Capri

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew