Sejur 2020 Atena - Muzeele Acropolei


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: Breeze Boutique Athens se afla in Atena, la o plimbare de 5 minute de Piata Omonoia si la 2 km de Piata Syntagma.
Facilitati:
Proprietatea are receptie deschisa nonstop si un snack bar si ofera camere cu decor modern si acces WiFi gratuit. Oaspetii isi pot incepe ziua cu micul dejun tip bufet servit zilnic in zona de luat masa. De asemenea, in timpul zilei, oaspetii pot savura bauturi, cafele si gustari la snack barul proprietatii.
Dotari camere: Camerele de la Breeze Boutique sunt de nefumatori si au ferestre din podea pana in tavan. Unitatile sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat, seif, minibar si baie privata moderna, prevazuta cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Ziua 1 | BUCURESTI – ATENA – ACROPOLE – MUZEUL ACROPOLEI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la biroul de informatii, la ora 08:55 pentru imbarcare pe zborul Aegean A3 961 cu destinatia Atena. Decolare la ora 10:55 si aterizare la Atena la ora 12:30. Suntem in capitala Greciei, locul de nastere al democratiei si leaganul civilizatiei moderne. Incepem ziua cu un tur panoramic de oras Atena cu ghid local care cuprinde Stadionul Panateneean Callimarmaron, Templul lui Zeus Olimpianul, Piata Syntagma cu Palatul Parlamentului si celebrii evzoni, "Trilogia neoclasica" (Universitatea, Academia și Biblioteca Naționala), Piata Omonia. Si, cum nici o vizita in Atena nu este completa fara Acropole si noul Muzeu al Acropolei, le vom vizita impreuna cu ghidul local (biletele de intrare se achita la fata locului). Cele mai importante monumente sunt din secolul de aur al lui Pericle (sec. al-V-lea i.Hr.): Propileele, templul Athenei Nike (Athena Victorioasa), Erehteionul – elegantul templu al Cariatidelor si desigur Parthenonul - cel mai mare si cel mai important monument al civilizatiei grecesti care inca din antichitate a impresionat prin rafinamentul arhitectural si prin proportiile sale perfecte. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* situat central sau similar.
Ziua 2 | ATENA – CAP SOUNION
Mic dejun.Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi sau plaja. Dupa-amiaza va propunem, optional, Excursie la Cap Sounion pentru apus de soare la Templul lui Poseidon(Fenomen unic in lume!) cu servirea unei mese pescaresti la o taverna traditionala greceasca cu o panorama de exceptie asupra marii. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.
Ziua 3 | ATENA – AEGINA - POROS - HYDRA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, vizite individuale sau, optional, Excursie in Insulele Poros, Aegina si Hydra. Ne apropiem mai intai de Poros, insula care inspira la pace, romantism si relaxare, impodobita cu paduri de pini ce ajung pana pe crestele stancoase, acolo unde marea uda pamantul, dar si cu plaje de nisip si privelisti spectaculoase care dau sentimentul de libertate deplina. Urmatoarea oprire este in insula, care potrivit mitologiei grecesti, a fost denumita astfel dupa Aegina, zeita de care Zeus s-a indragostit, dar pe care Hera a aruncat-o in exil impreuna cu fiul nascut din dragostea lor. Luam amestecul de frumusete si poveste si ii adaugam o masura de cultura si istorie, ajungand in Hydra, denumita astfel datorita multitudinii de izvoare de aici. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.
Ziua 4 | ATENA – PELOPONEZ
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau, optional, va propunem o Excursie in Peloponez cu pranz inclus. Peloponezul, leaganul civilizatiei minoica, impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Avem ocazia sa vedem azi Istmul Corinth, Epidauros si Micene, unde vom vizita cetatea antica si mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.
Ziua 5 | ATENA – DELPHI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plaja, vizite individuale sau, optional, Excursie la Delphi cu pranz inclus pentruvizitarea celui mai important Oracol al lumii antice. Situat pe versantul Muntelui Parnassus, Templul de la Delphi, inchinat zeului Apollo, era considerat de catre grecii antici centrul lumii. Oracolul de la Delphi era consultat in toate aspectele vietii, de la probleme politice si militare la cele domestice. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Retur in Atena. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.
Ziua 6 | ATENA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer in centru pentru o vizita la doua dintre cele mai cunoscute Muzee ale Atenei. Insotiti de ghidul local vom vizita pentru inceput Muzeul National de Arheologie,cel mai mare si cel mai popular muzeu al Atenei. Colectia sa vasta cuprinde comori dezgropate din Micene de Heinrich Schliemann, un aranjament coplesitor de statui care include cele mai vechi figurine grecesti datand inca din anul 2000 i.Hr., fresce din insula vulcanica Santorini si multe altele. In continuare vom vizita Muzeul Benaki, primul muzeu independent din Grecia, care detine peste 40.000 de piese care ilustreaza dezvoltarea istorica si culturala a lumii grecesti. Incheiem turul cu o plimbare prin celebrul cartier Plaka, pe aleile inguste, printre cladiri istorice, magazine si restaurante traditionale. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul comaniei Aegean A3 962 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:30 si aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife
- 340 Eur
/ adult loc in camera dubla, tripla (dubla cu pat suplimentar)
- 240 Eur / copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 499 Eur / adult loc in camera single

Oferta valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse in oferta

- zbor direct Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania Aegean
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Breeze Boutique 4* sau similar
- tur de oras Atena cu autocar si ghid local
- ghid local pentru vizita la Acropole si Muzeul Acropolei
- ghid local pentru Muzeul de Arheologie si Muzeul Benaki
- transfer hotel – Muzeele Atenei cu autocar local
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse in oferta

- taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- bilete de intrare la muzee si obiectivele turistice
- excursiile optionale

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew