Repere turistice in jurul San Jose


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Plecari: zilnice, intre 01.11.2017 - 30.04.2018

In acest circuit veti avea ocazia sa descoperiti cele mai importante obiective turistice din jurul capitalei din Costa Rica. Va asteapta vizite la vulcani activi, tururi cu caiacul, o excursie de snorkeling cu catamaranul la Isla Tortuga si privelisti  spectaculoase in timpul unui plimbari cu tiroliana deasupra copacilor din jungla costaricana.

Ziua 1: San José
Sosire in San José si transfer la hotel. Va sta la dispozitie o camera de zi (inclusa in pretul turului).
Ziua 2: La Fortuna / Volcano Arenal
Vulcanul Arenal este cel mai activ vulcan din America Centrala! Astazi aveti ocazia de a observa eruptii spectaculoase de aproape la poalele vulcanului, langa un izvor termal. Pe drumul spre vulcan veti vizita de asemenea faimosul oras Sarchi, unde sunt realizate din lemn faimoasele care cu boi din Costa Rica si alte obiecte de arta. Seara tarziu va veti intoarce la San Jose. (mic dejun, pranz, cina)
Ziua 3: Aerial Tram Eco Tour in padurea tropicala
Dupa micul dejun se pleca spre Parcul National Braulio Carrillo (cca. 90 minute) pentru Aerial Tram Eco Tour in padurea tropicala. Aici puteti opta intre 2 activitati la alegere. Optiunea 1: puteti incepe turul in rezervatie mai intai pe poduri suspendate molinete prin vegetatia tropicala luxurianta. Apoi se merge la statia Aerial Tram din jungla de unde se ia telecabina care va va purta deasupra copacilor si va va oferi de asemenea o vedere impresionanta cu padurea tropicala. La final de mai viziteaza o gradina cu fluturi si broaste. Optiunea 2: traiti adevarata aventura - incepeti turul pe tiroliana printre varfurile copacilor din padurea tropicala (contra cost). Continuati mergand la Selva Verde Lodge, de unde se porneste intr-o drumetie de 1 ora. La final descoperiti vegetatia fascinanta dintr-o alta perspectiva intr-un tur de rafting pe raul Sarapiqui. Dupa-amiaza intoarcere la San José. (mic dejun, pranz)
Ziua 4:  Doka Estates - Vulcanul Poas - Cascada La Paz
Astazi veti merge mai intai prin orasul Alajuela pentru a vedea monumentul ridicat in cinstea eroului national Juan Santamaria si Mango Park, foarte indragit printre turisti.  Pe drumul spre Vulcanul Poas, veti putea sesiza o modificare a temperaturii si a vegetatiei. Veti putea observa plantatii de cafea si ferme cu campuri multicolore de flori, capsuni s.a. Pe drum veti vizita plantatia de cafea Doka. Odata ajunsi acolo, veti fi intampinati cu un mic dejun delicios, inainte de incepe vizita plantatiei si a putea observa indeapoape procesul  recoltarii si prajirii boabelor de cafea.  Dupa ce va veti delecta cu o cafea, veti porni mai departe spre Vulcanul Poas, unde veti putea admira impozantul crater vulcanic. Veti lua pranzul in gradina Cascadei La Paz, iar apoi umeaza vizita spectaculoasei cascade din mijlocui gradinii tropicale. (mic dejun, pranz)
Ziua 5: Isla Tortuga
Excursia de azi va va conduce mai intai la faimoasa "Panamericana" cu orasul-port Puntarenas, unde va veti imbarca pe un catamaran cu vela. In timpul plimbarii cu barca prin Golful Nicoya veti trece pe langa cateva insule locuite si nelocuite fascinante. Pe Isla Tortuga va veti putea bucura de o plaja de vis, cu nisip alb, unde puteti face snorkeling, tur cu caiacul sau daca sunteti in cautare de aventura puteti merge intr-un Sea Trek tour (contra cost). Un bufet generos pe plaja completeaza aceasta excursie impresionanta. (mic dejun, pranz).
Ziua 6: San José
Dupa micul dejun, se va termina acest circuit plin de experiente variate. (mic dejun)

Tarif pentru sejur cu cazare in Hotel Autentico 3* superior, camera dubla standard:
- 820 EUR / persoana, sejur in perioada 01.11.2017 - 30.04.2018

Nota:
- desfasurare zilnica garantata incepand cu 1 persoana la rezervarea cirucitului cu excursii cu ghid de limba engleza
- excursiile sunt organizate zilnic impreuna cu alti turisti internationali
- la rezervarea circuitului, fara zbor in pachet din Germania, nu sunt incluse transferurile de la / pana la aeroport San Jose

Documente necesare:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii derularii programului
- este recomandata asigurarea medicala

Servicii incluse in oferta

- 5 nopti la Hotel Autentico 3* superior
- mese incluse: 5 x mic dejun, 4 x pranz, 1 x cina conform programului
- transferuri, excursii si taxele de intrare conform descriere
- informatii despre excursii
- excursii cu autocarul cu aer conditionat
- croaziera cu catamaranul la Isla Tortuga
- ghid vorbitor de limba engleza in timpul excursiilor

Servicii neincluse in oferta

- zbor Bucuresti - San Jose - Bucuresti (tarif de la: 845 euro / persoana)
- transferurile de la / pana la aeroport San Jose
- taxa de iesire din Costa Rica: cca. 10 USD / persoana
- bacsisuri
- asigurare medicala / storno

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew