Paste si 1 Mai 2019 Baile Felix - Hotel Lotus Therm 5*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: o proprietate eleganta, situata in Baile Felix, chiar langa padure si la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii.
Facilitati: restaurant (dispune de 180 locuri), centrul Nelumbo Med-Spa (lux si excelenta in domeniul serviciilor de balneologie, wellness & spa; accesul este destinat doar turistilor cazati in hotel), Gold Spa (3 tipuri de sauna, camera de gheata si dus-aventura), Aqua Park Felixarium - 10 piscine acoperite si cupola retractabila (piscina de relaxare cu apa termala si hidromasaj, 2 piscine black & white cu apa termala si hidromasaj, piscina cu apa termala si acces exterior, 2 jacuzzi, piscina cu pesteri, perdele de apa si cascade, piscina pentru copii, piscina cu tobogane, piscina de relaxare), 2 tobogane, 4 piscine in aer liber (piscina de relaxare cu apa termala si hidromasaj, bazin de inot in perioada mai - octombrie, piscina pentru copii, piscina cu apa termala si acces in interior), loc de joaca pentru copii, teren de volei, Gold Spa, Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar. Animalele de companie nu sunt acceptate. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.
Dotari camere: baie proprie, uscator de par, halat de baie, papuci, incalzire si aer conditionat proprii, minibar, seif, TV, telefon, conexiune la internet.

Tarife sejur 5 nopti:
- 2.027 RON / persoana, loc in camera DBL standard

Servicii incluse in oferta

- 5 nopti cazare in camera dubla standard
- mic dejun si cina bufet
- pranz festiv cu program live in data de 28.04
- 1 terapie SPA / persoana / sejur, in centrul Nelumbo Med-Spa
- program divertisment

Servicii neincluse in oferta

- transport

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew