Paste 2019 Sangeorgiu de Mures - Apollo Wellness Club 3* / 4*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat in statiunea “Baile Sarate Sangeorgiu de Mures”, la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin, si este format din hotelurile Apollo 4* si Apollo 3*.
Facilitati: ofera restaurant, terasa, gradina, parcare, internet, piscina in aer liber -strand si bazin cu apa sarata, piscina acoperita -si bazin cu apa sarata, SPA, baza tratament, teren tenis, sala fitness, sauna uscata, umeda, infrasauna, camera rece, hammam, jacuzzi cu jocuri de lumini, cabinete de masaj, solarium, servicii de estetica, sala de gimnastica, aquagym, Kids club, baza sportiva: teren de fotbal cu iarba artificiala cu nocturna, cu dimensiunile de 65 x 45 m, terenuri de tenis de camp si de baschet, sala de conferinta, camera de bagaje, spalatorie/calcatorie, fax/copiator, serviciu de transfer, seif, lift, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, room service.
Hotel Apollo 3*, recent clasificat, amenajat in stil modern, cu culori pastelate, are in dotare 30 de camere din care: 4 apartamente, 8 suite, 12 camere duble twin, 6 camere duble matrimoniale.
Dotari camere:  televizor cu programe TV satelit, minibar, telefon. Spatiile publice sunt concepute pentru a permite accesul persoanelor cu dizabilitati.
Hotel Apollo 4*, amenajat in stil clasic, de bun gust, cu culori relxante pastel, cu tablouri pictate in ulei, are in dotare 35 camere din care: 1 apartament Executive, 6 camere Junior Suite, 18 camere duble twin, 10 camere duble matrimoniale.
Dotari camere: aer condiþionat, seif, minibar, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu TV satelit, internet WI-FI, telefon international. Pentru un confort sporit, pe langa dotarile de baza camerele Junior Suite sunt echipate cu jacuzzi, iar apartamentul Executive dispune de un living amenajat cu masa de birou si televizor plasma, baie spatioasa dotata atat cu cabina dus cu hidromasaj cat si cu jacuzzi.

Tarife sejur 3 nopti:
- 855 Ron / persoana, loc in camera dubla 4*
- 738 Ron / persoana, loc in camera dubla 3*
- 335 Ron / copil (5-12 ani)

Tarife sejur 4 nopti:
- 1.074 Ron / persoana, loc in camera dubla 4*
- 974 Ron / persoana, loc in camera dubla 3*
- 430 Ron / copil (5-12 ani)

Tarife sejur 5 nopti:
- 1.295 Ron / persoana, loc in camera dubla 4*
- 1.170 Ron / persoana, loc in camera dubla 3*
- 550 Ron / copil (5-12 ani)

Buget restaurant:
- 50 lei /zi adult  si 25 lei /zi copil 5-12 ani

Servicii incluse in oferta

- cazare cu mic dejun bufet
- Pranz Pascal bufet (28.04.2019)
- Buget wellness 80 ron / adult / sejur
- Acces nelimitat la Centrul SPA

Servicii neincluse in oferta

- transport

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew