Paste & 1 Mai 2019 Valea Doftanei - Pensiunea Green Zone 4*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situata in comuna Valea Doftanei (sat Tesila), la cca 25 km de Campina, 60 km de Ploiesti si 120 km de Bucuresti.
Facilitati: salonul de mese (sala de petrecere), cu o capacitate de minim 20 de persoane, dispune de un televizor HD de 121 de cm, internet wireless si sistem audio ultraperformant Sony de 1000 de wati (ce se conecteaza prin usb, bluetooth, nfc sau cablu HDMI la orice dispozitiv - mobil, laptop, tableta, etc., pentru a asculta muzica dorita sau a viziona un film); totodata pensiunea are in dotare doua bucatarii complet utilate, una dintre ele profesionala, unde puteti gasi toata aparatura necesara unui bucatar profesionist, de la cuptoare, lada frigorifica pana la masina de paine. Afara va puteti bucura de sport, pe terenul sintetic de fotbal, tenis sau volei, de foisorul acoperit ce are in dotare gratar, lumina, apa curenta, minibar si mese traditionale cu canapele, existand posbilitatea de a servi masa langa focul gratarului in cele mai bune conditii. Pensiunea este dispune de parcare proprie si supraveghere video.
Dotari camere: 8 camere, dintre care 6 camere cu baie proprie (2 camere avand o baie comuna, situata intre ele), televizor HD, internet wireless si balcon.

Masa: produse traditionale specifice zonei, masa festiva de Paste, berbecuț la proțap, pastrav, mancare traditionala la cerere, cu produse bio din Valea Doftanei
Bauturi: vin, tuica, visinata, whiskey, vermut

Vila se inchiriaza doar la intreaga capacitate:
- 16 persoane x 1.000 lei/persoana pentru sejur 4nopti (26.04-30.04 sau 01.05-05.05)
- 16 persoane x 1.500 lei/persoana pentru sejur 6 nopti (26.04-02.05)

Servicii incluse in oferta

- 4 sau 6 nopti cazare cu all inclusive

Servicii neincluse in oferta

- transport

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew