Excursie la Parcul National Manuel Antonio


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Plecari: zilnice, intre 01.11.2016 - 30.04.2017

Parcul National Manuel Antonio cu plajele sale se numara printre din cele mai vizitate parcuri din tara. Trei superbe plaje de nisip alb, cu jungla pe o parte si Pacificul pe cealalta parte, asteapta sa fie descoperite! Manuel Antonio este unul dintre putinele locuri din tara unde padurea primara se extinde pe alocuri pana la tarm si ofera umbra celor care adora sa faca baie in ocean. In parc exista mai multe trasee de drumetii pentru observarea faunei salbatice. Acest parc ofera tot ceea ce iti poti dori: atat flora si fauna uimitoare, cat si distractie la apa!

Ziua 1: Preluare din San Jose/ Monteverde/ Arenal/ Rincon de la Vieja/ Corcovado/ Cararo sau Cabo Blanco - Manuel Antonio  
Transfer cu autocarul  de-a lungul coastei Pacificului si mai departe de-a lungul plantatiilor de palmieri cu peisaje tropicale si prin orasul - port pescaresc Quepos, pana la faimosul Parc National Manuel Antonio. La sosirea la hotel, va puteti relaxa la piscina sau puteti explora zona pe cont propriu.
Ziua 2: Manuel Antonio
Dimineata dupa micul dejun veti fi preluati de ghidul local pentru o drumetie prin Parcul National Manuel Antonio, unde se afla peste 100 de specii de mamifere si 184 de specii de pasari (aproximativ 3,5 ore). Aici se pot observa, de exemplu, toate cele patru specii de maimute din Costa Rica, inclusiv maimutele veverită galbene squirrel monkeys. Fauna bogata in specii de pasari, pasari de apa, cum ar fi pelicanii, pelicanii booby si randunicile de mare, dar si tucani, va va fascina fara indoiala. De asemenea, pot fi vazute si specii de serpi și iguane. In afara de minunatele trasee de drumetii prin padurea tropicala cu vegetatie luxurianta, va vor capta atentia plajele incredibile ale parcului. Plajele cu nisip alb sunt inconjurate de ape turcoaz si sunt printre cele mai frumoase  din tara. In cadrul drumetiei veti avea parte si de gustari delicioase. Dupa-amiaza, timp liber pentru ralaxare sau excursii optionale. (mic dejun, pranz tip snack)
Ziua 3: Manuel Antonio - San Jose/ Monteverde/ Arenal/ Rincon de la Vieja/ Corcovado sau Carara
In primele ore ale diminetii veti fi  transferati, in functie de rezervare, fie la hotelul de la plaja din Manuel Antonio, fie inapoi în capitala San José sau intr-un alt parc national. (mic dejun)

Nota:
- poate fi combinat cu programele de Monteverde, Arenal, Corcovado, Carara sau Rincon de la Vieja
- pentru toate celelalte combinatii este necesara 1 noapte intermediara in San José. Aceasta noapte trebuie sa fie rezervata separat

Documente necesare:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii derularii programului
- este recomandata asigurarea medicala

Servicii incluse in oferta

- 2 nopti / 3 zile Hotel Villas Lirio sau similar
- mese conform program: 2 x mic dejun, 1 x pranz snack  
- transferurile mentionate
- intrarea si excursie in Parcul National Manuel Antonio, inclusiv gustari si bauturi
- ghid turistic vorbitor de limba englez

Servicii neincluse in oferta

- zbor Bucuresti - San Jose - Bucuresti (tarif de la: 845 euro / persoana)
- taxa de iesire din Costa Rica: cca. 10 USD / persoana
- bacsisuri
- asigurare medicala/storno

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew