Charter Dubai - Ras Al Khaimah - Hotel Rixos Bab Al Bahr 5*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: Centrul orasului Ras Al Khaimah este situat la 25 de minute de mers cu masina de Rixos Bab Al Bahr, iar Aeroportul International Dubai, la 60 de minute de mers cu masina. Proprietate ofera parcare privata gratuita.
Facilitati: 1 bufet restaurant cu mancaruri internationale, 6 restaurante a la carte, 6 baruri si lounge-uri si 1 club de noapte. Aveti la dispozitie room service. Oaspetii pot face baie in piscina in aer liber, apoi se pot relaxa la soare pe plaja complexului. Pentru un antrenament energizant, aveti la dispozitie un centru de fitness dotat complet. Complexul are, de asemenea, un centru spa, un club pentru copii si unul pentru adolescenti.
Dotari camera: Toate camerele si suitele ofera TV cu ecran plat, minibar si ceainic electric. Unele suite au balcon cu vedere frumoasa la mare, baie proprie cu cada/dus, halat de baie, articole de toaleta gratuite, aer conditionat, fier de calcat, birou, facilitati de calcat, mocheta, canapea, seif (cu plata),  papuci de casa, telefon, canale prin satelit, TV cu ecran plat, minibar, serviciu de trezire. WiFi gratuit disponibil in toate camerele.
Website: www.rixos.com Localizare: Centrul orasului Ras Al Khaimah este situat la 25 de minute de mers cu masina de Rixos Bab Al Bahr, iar Aeroportul International Dubai, la 60 de minute de mers cu masina. Proprietate ofera parcare privata gratuita.
Facilitati hotel: Rixos Bab Al Bahr ofera 1 bufet restaurant cu mancaruri internationale, 6 restaurante a la carte, 6 baruri si lounge-uri si 1 club de noapte. Aveti la dispozitie room service. Oaspetii pot face baie in piscina in aer liber, apoi se pot relaxa la soare pe plaja complexului. Pentru un antrenament energizant, aveti la dispozitie un centru de fitness dotat complet. Complexul are, de asemenea, un centru spa, un club pentru copii si unul pentru adolescenti.
Dotari camera: toate camerele si suitele ofera TV cu ecran plat, minibar si ceainic electric. Unele suite au balcon cu vedere frumoasa la mare, baie proprie cu cada/dus, halat de baie, articole de toaleta gratuite, aer conditionat, fier de calcat, birou, facilitati de calcat, mocheta, canapea, seif (cu plata),  papuci de casa, telefon, canale prin satelit, TV cu ecran plat, minibar, serviciu de trezire. WiFi gratuit disponibil in toate camerele.
Website: www.rixos.com

Supliment Cina festiva de Revelion (obligatorie): 271 EUR / persoana

Nota!
Documente necesare:                        
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii derularii programului - nu se accepta pasaport temporar pe 1 an!                      
- Pentru copii si persoanele cu varsta de pana la 21 ani care calatoresc neinsotite de catre unul dintre parinti sau sot/sotie, dar insostiti de un adult, este necesara declaratia/imputernicirea notariala in limba engleza si copia certificatului de nastere.

Orar de zbor informativ:
Plecari in perioada 08.10-15.10.2017: Bucuresti 15:05 –  Dubai 21:00/ Dubai 21:35 – Bucuresti 01:55 (+1)
Plecari in perioada 31.10.2017-17.03.2018: Bucuresti 15:10 –  Dubai 21:55/ Dubai 22:30 – Bucuresti 01:55 (+1)

Servicii incluse in oferta

- transport avion, zbor direct Bucuresti – Dubai si retur
- bagaj de cala (1 piesa) cu greutatea maxima de 23 kg
- un bagaj de mana
- check-in la aeroport gratuit
- 7 nopti cazare cu ultra all inclusive
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse in oferta

- taxele de aeroport: 140 EUR/ persoana (obligatorii)
- serviciile de catering in timpul zborului
- taxa de sejur - tourism dirham (se achita direct la hotel)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno
- excursiile optionale

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew