Charter Antalya 2017, Belek - Hotel Riu Kaya Belek 5*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: este situat pe plaja, la 36 km de centrul orasului Antalya si 29 km de aeroport. Hotelul este situat la 6 km de centrul statiunii Belek. A fost construit in anul 1998 si renovat in 2009, cu o suprafata totala de 937.000 mp (din care 42.000 mp interior).
Facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, italian si asiatic), 5 baruri, piscina interioara (cu incalzire), 2 piscine exterioare pentru adulti si o piscina pentru copii, aquapark cu 3 tobogane, miniclub (4-12 ani), mini disco, club pentru adolescenti (iulie si august), internet wireless in lobby, discoteca, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, minigolf, tenis de masa, gimnastica si aerobic, volei pe plaja, sporturi acvatice nemonitorizate, shuttle la Kaya Golf, 4 sali de conferinte (capacitate 75 - 500 pers.). Servicii cu plata: bauturi premium, sucurile naturale din fructe, telefon si fax, room service, sporturi acvatice motorizate (ski jet, banana, scoala de scufundari), spa si centru de infrumusetare (tratamente corporale si faciale, masaj, peeling), internet cafe, sala de jocuri, biliard, calarie, terenuri de tenis si fotbal, centru comercial, spalatorie, fotograf. Plaja de nisip cu o lungime de 300 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: hotelul dispune de o cladire cu 5 etaje, avand in total 506 camere, repartizate astfel: 374 camere standard (suprafata 30 mp, capacitate max. 3 pers/2+2 pers.), din care 10 camere pentru persoane cu dizabilitati, alcatuite dintr-un dormitor, o baie si balcon 3 mp; 80 camere standard “roof” (suprafata 20 mp, capacitate max. 2+1 pers.),  alcatuite dintr-un dormitor, o baie si balcon 3 mp; 4 major suite (suprafata 78 mp, capacitate max. 2+2 sau 3+1 pers.), alcatuite din 2 dormitoare, un colt tip living si balcon 3 mp; 22 family suite (suprafata 50 mp, capacitate max. 2+2 sau 3+1 pers.), alcatuite dintr-un dormitor, living, baie si balcon 7 mp; 8 junior suite (suprafata 60 mp, capacitate max. 2+2 sau 3+1 pers.), alcatuite din 2 dormitoare, baie si balcon 3 mp; 16 corner suite (suprafata 60 mp, capacitate max. 2+2 sau 3+1 pers.), alcatuite dintr-un dormitor, living, baie si balcon 3 mp; 2 king suite (suprafata 160 mp, capacitate max. 6 sau 4+2 pers.), alcatuite din 3 dormitoare, living, 2 bai si balcon. Toate camerele dispun de telefon, TV satelit, minibar, seif (contra cost), aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, mocheta,  balcon.

Nota:
- este necesar pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara, obligatoriu cu semnatura

Reducere Early Booking 20% INCLUSA pentru rezervari efectuate pana la 31.05

Servicii incluse in oferta

- transport avion cursa charter OTP/AYT/OTP
- taxele de aeroport si securitate
- catering pe durata zborului
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- 7 nopti cazare cu ultra all inclusive
- asistenta turistica pe durata sejurului

Servicii neincluse in oferta

- programele optionale
- asigurare medicala si storno

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew