Charter 2018 Tenerife, Puerto de la Cruz - Hotel Catalonia Las Vegas 4*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: este situat pe plaja, langa lacul Mariantez, chiar in centrul orasului Puerto de la Cruz. Centrul vechi al orasului si cheiul pescadoarelor se afla la numai cateva minute distanta de mers pe jos, iar aeroportul Los Rodeos la doar 30 km.
Facilitati: hotelul, renovat in totalitate in 2004 dispune de restaurant Las Vegas cu servire in sistem bufet, Bar Hall, Show bar, bar la piscina, 2 sali de conferinte, piscina exterioara climatizata, piscina si parc pentru copii, prosoape la piscina, zona pentru plaja cu sezlonguri si umbrele, gradini, zona de lectura in aer liber, servicii masaj, sauna, salon de infrumusetare, coafor, sala de jocuri (video, biliard, ping pong), teren multifunctional, minigolf, receptie 24 h, spalatorie, inchiriere masini, acces internet in zonele comune, programe de animatie diurna, spectacole profesioniste nocturne, facilitati pentru practicarea diverselor activitati acvatice si sportive.
Dotari camere: dispune de 261 de camere, dintre care 160 au terasa. Toate camerele au aer conditionat, telefon direct, baie placata cu marmura, uscator de par, TV cu conexiune prin satelit, seif, patuturi pentru bebelusi (la cerere), paturi suplimentare (la cerere), room service.

Servicii incluse in oferta

- transport cursa charter Bucuresti - Tenerife Sud - Bucuresti, compania Tarom
- taxe de aeroport  
- transfer de grup aeroport - hotel - aeroport
- 7 nopti cazare cu demipensiune
- asistenta turistica in limba romana
- asigurare medicala si storno

Servicii neincluse in oferta

- excursii optionale si intrari la obiective
- cheltuieli personale, bacsisuri
- supliment Business Class: 195 EUR / persoana (optional; include strict prealocare loc business si catering business in avion)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew