Charter 2018 Lefkada - Hotel Ionian Blue 5*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: este un hotel de categorie superioara situat pe coasta de est a insulei Lefkada, intre localitatile Nikiana (3 km) si Nidri (5 km). Orasul Lefkas se afla la aproximativ 12 km distanta. Construit pe un teren terasat, cele 116 camere ale hotelului par a cobori incet catre apele albastre ale Marii Ionice. In fiecare zi, un autobuz circula din si catre Lefkada si satul Nidri avand statia chiar in fata hotelului. Taxiurile sunt si ele disponibile la receptie.
Facilitati: receptie non stop, room-service, gradina, bar, 2 restaurante gourmet, pool bar, mini-market,centru welness si spa (fitness, sauna, hamam, Jacuzzi, piscina cu hidromasaj, ingrijire faciala si corporala), spalatorie, uscatorie, sporturi de apa, teren de joaca pentru copii, baby sitting (la cerere), piscina exterioara (infinity), 2 sali de conferinte, internet wireless gratuit in spatiile publice, parcare gratuita, internet prin cablu cu plata (10 eur / 24 ore). Pentru copii hotelul ofera scaune speciale la restaurant si piscina special amenajata pentru acestia. Exista servicii medicale in cadrul hotelului, farmacia se afla la doar 4 km distanta, iar un spital la 12 km. Activitati de recreere disponibile (contra cost): schi pe apa, surf, banana, parapanta.
Dotari camere: sunt spatioase, cu un decor modern si sunt orientate catre mare. Includ facilitati ca:aer conditionat, mini bar, uscator de par, satelit TV, telefon, radio, seif. Hotelul dispune de un numar total de 116 camere, din care: 102 sunt superior double, 12 sunt junior suites si 2 vile. Camerele tip junior suite si vilele au piscina privata. Pentru cea mai buna ingrijire a turistilor si pentru protectia mediului inconjurator, hotelul aplica urmatoarele masuri: Sistem de curatare biologica; Sisteme de economisire a apei; Insecticide organice si agenti de curatare.

Servicii incluse in oferta

- bilet de avion zbor charter din Bucuresti
- taxe de aeroport 95 EUR / persoana
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- 7 nopti cazare cu demipensiune
- asistenta turistica locala

Servicii neincluse in oferta

- excursii optionale
- servicii de masa si bauturi care nu sunt prevazute in program
- asigurare medicala
- asigurare storno

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew