Charter 2018 Creta, Chania - Anemos Luxury Grand Resort 5*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: Hotelul este situat pe coasta de nord a insulei Creta, intr-o zona linistita a satului de pescari Georgiopolis. Acesta se bucura de o pozitie privilegiata cu acces direct la plajala 42 km de aeroportul din Chania, la 38 km de orasul Chania, la 98 km de Heraklion, la 18 km de orasul Rethymno, la 4 km de zona statiunii Kournas. Hotel de lux, elegant, deschis in 2016.
Facilitati: Hotelul dispune de receptie de 24 de ore, 24 de ore de serviciu bell boy, room service 24 de ore pe zi, apartamente cu piscina, masina de espresso, baie premium si elemente esentiale de ingrijire a pielii, halate de baie Terry si papuci, wireless de mare viteza, de doua ori pe zi un serviciu de curatenie, selectie de perne, bautura de bun venit si dulciuri la sosire, vin spumant sau vin local in camera, la sosire, fructe proaspete si dulciuri in camera, transport de la / la port sau aeroport si un serviciu de spalatorie. Restaurantul Veranda, un restaurant a la carte mediteranean, o carte Gourmet cretan Restaurant la Lobby Bar (Crystal), piscina Bar (Lagern), Roof Garden Bar (Sunset Lounge Bar), Beach Bar (Ouzeri Octopus). 3 piscine in aer liber (1) incalzita, 60 piscine private sau la comun ,Sala de conferinte cu o capacitate de 400 de persoane, Mini Club cu mini-Water Park, piscine interioare si in aer liber (incalzita), Sauna, Baie de aburi, jacuzzi, Masaj, Tratamente faciale, coafat. Parcare, Minimarket, magazin de bijuterii, Accesorii si magazin de haine. Teren de tenis, plaja Volley, fotbal de plaja.
Pune la dispozitia oaspetilor sai camere confortabile, restaurante, baruri, piscine publice si private, acces la internet, magazine, centru SPA, sport, servicii de nivel superior. Ideal pentru o vacanta romantica.
Dotari camere: Complexul ofera suite de familie si vile in jurul terenului, cu grad de ocupare de 2 adulti sau 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti, decorate cu lux si stil contemporan.
Camere standard: Toate camerele au verande cu vedere la mare sau vedere la gradina, aer conditionat controlat individual, televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, conexiune gratuita la internet wireless, seif electronic, telefon direct, uscator de par, minibar, halate de baie , papuci, toate VIP,  machiaj oglinda si masina de cafea.
Suite de lux: Dimensiunea suitelor incepe de la aproximativ 65 mp. Interiorul suitelor ofera un dormitor spatios cu un pat king-size, un living in plan deschis, cu o canapea si o zona de luat masa, o chicineta si o veranda privata.
Family de lux: Camerele de familie de Lux sunt raspandite in jurul resortului. Dimensiunea lor incepe de la aproximativ 80 de mp. Interiorul suitelor ofera o zona spatioasa de un dormitor cu pat matrimonial, o camera de zi separata, cu zona de luat masa si o canapea de colt, ce poate fi transformata in doua paturi de o persoana si gazdui inca doua persoane, si o veranda privata.
Maisonettes: Maisonette este o suita imbunatatita, care poate satisface si alte ocazii. Dimensiunea acesteia este de aproximativ 65 mp si dispune de camere separate cu scara interioara, un dormitor spatios cu un pat king-size, un living plan deschis, cu o canapea si o zona de luat masa, o baie cu cada de baie, o veranda privata.
Camere de lux double: Camera Dubla de Lux este o camera standard imbunatatita, construit pe dealul de deasupra Marii Cretei si muntele Lefka Ori. Dimensiunea acesteia este de aproximativ 30 mp si are un dormitor spatios cu un pat king-size, o baie, o veranda.

Servicii incluse in oferta

- transport charter Tarom Otp- Chq -Otp zbor direct
- taxe de aeroport
- transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
- 7 nopti cazare cu demipensiune
- asistenta turistica limba Romana
- asigurare medicala si storno
- transfer din diverse orase din tara catre Aeroportul Otopeni

Servicii neincluse in oferta

- taxa locala: intre 0.5 eur – 4 eur/ camera/ noapte (in functie de clasificarea unitatii de cazare) - se achita la fata locului
- excursii optionale si intrarile la obiective
- supliment Business Class: 95 EUR/persoana - optional

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew