Charter 2017 Skopelos - Skopelos Holidays Hotel & Spa 5*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare:  se afla la o distanta de 1,4 km de orasul Skopelos, situat intr-un cadru natural incantator. Superbele plaje Staphylos si Velanio, cu ape de cristal, se afla la doar 4 km departare oras si sunt usor accesibile atat cu masina, cat si cu autobuzul.
Facilitati: Centre wellness & Spa, centru fitness, sauna, jacuzzi, piscina cu snack bar, restaurant cu bucatarie internationala, piscina si loc de joaca pentru copii, room service, Wi-Fi gratuit, seif, concierge, sala de conferinte, inchiriere laptopuri, asistenta pentru inchiriere masina, parcare, capela, miniterenuri de volei, baschet si fotbal, masa de ping-pong, vestiare cu incuietori, inchiriere biciclete (5h/zi gratuit), transport gratuit cu miniautobuz catre/din orasul Skopelos, serviciu transport VIP.
Dotari camere: Camerele duble (A sau B) dispun fiecare de un pat dublu, baie cu o cabina de dus, balcon privat cu vedere la mare sau la gradina interioara. Cele 6 camere triple au un pat dublu, precum si un pat de o persoana, baie cu cabina de dus, balcon privat cu vedere la mare sau la gradina. Hotelul dispune si de 3 camere cvadruple, fiecare fiind dotata cu un pat dublu si doua individuale, baie cu dus si balcon privat. Apartamentele pentru maxim 4 persoane / 6 persoane pot gazdui intre 2 si 6 persoane intr-un dormitor principal, dotat cu un pat dublu si intr-o a doua camera, in plan deschis, dotata cu doua paturi single (in apt. pentru max. 4 pers.) / doua canapele extensibile de doua locuri (in apt. pentru max. 6 pers.). Apartamentele cu vedere la mare pot gazdui intre 2 si 6 persoane intr-un dormitor principal dotat cu un pat dublu sau intr-o a doua camera care dispune de doua canapele extensibile de doua locuri, baie echipata cu cada si o veranda cu vedere la mare.  Bungalourile sunt de doua tipuri: pentru maxim 4 persoane sau pentru maxim 7 persoane. Bungalourile de maxim 4 persoane sunt dotate cu un dormitor principal cu pat dublu sau 2 paturi single, precum si cu o a doua camera, in plan deschis, cu canapea extensibila. Bungalourile de maxim 7 persoane au un dormitor principal cu pat dublu, precum si un al doilea dormitor cu 2 paturi individuale. Exista si o a treia camera, care are doua canapele extensibile si un pat single.
http://www.skopelosholidayshotel.com/

Servicii incluse in oferta

- transport dus-intors cu avionul - cursa charter
- taxele - 95 EUR / persoana
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- 7 nopti cazare cu mic dejun
- asistenta turistica

Servicii neincluse in oferta

- asigurarea medicala
- asigurarea storno

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew