Charter 2017 Gran Canaria, Playa del Ingles - Hotel IFA Continental 3*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat in centrul statiunii pline de viata Playa del Ingles, la doar cateva minute de mers pe jos de o plaja de 6 km, care se intinde pana la Maspalomas.
Facilitati: 2 piscine pentru adulti, o piscina pentru copii si 3 cazi cu hidromasaj. Este disponibil divertisment de zi si de seara, un restaurant bufet, restaurant la piscina, bar-hall si terasa, bar la piscina, sala de jocuri, salon de infrumusetare, magazin suveniruri, punct de inchiriere biciclete, coafor, sala vizionare TV, spalatorie, parcare privata. Hotelul are deasemenea o ampla terasa pentru bronzat cu sezlonguri si umbrele. Alte facilitati: curatenie zilnica, schimb de prosoape la cerere (contra cost). Show-uri profesioniste, show-uri de animatie, jocuri de societate, sport.  Animatie pentru copii cu miniclub in timpul principalelor vacante. Facilitati copii: miniclub, piscina, parc, show-uri. Serviciu de internet wifi contra cost. Masaj, sauna, tratamente estetice (contra cost). Plaja: plaja de nisip se afla la 3 minute de mers fata de hotel. Plaja este publica iar umbrelutele si sezlonurile sunt contra cost.
Dotari camere: 410 camere luminoase si primitoare, destul de spatioase. Toate au telefon, seif de inchiriat, TV cu conexiune prin satelit, baie, balcon / terasa mobilat(a), living, canapea extensibila. Unele dintre ele au vedere spre mare, altele spre piscina si gradina, altele spre strada. Nu au aer conditionat!

Reducere Early Booking 15% INCLUSA pentru rezervari efectuate pana la 30.04

Servicii incluse in oferta

- transport avion cursa Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria (schimbarea cursei la Lisabona) si retur, compania TAP PORTUGAL
- 1 bagaj de cala de 23 kg si 1 bagaj de mana de 10 kg
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- 7 nopti cazare cu mic dejun
- asistenta turistica locala in limba romana

Servicii neincluse in oferta

- taxe de aeroport 125 EUR / persoana (obligatorii)
- asigurare medicala
- asigurare storno
- excursii optionale

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew