1 Mai 2018 Romania, Poiana Marului - Poiana Marului Ranch 4*


Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
Durata De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situata la 6 km de zona Bran Moeciu, in masivul Piatra Craiului, la 12 Km de Rasnov, 12 km de Poiana Brasov, 32 km de Brasov si la o altitudine de 900m. Pensiunea domina salbaticia peisajului, frumusetea si naturaletea unei zone abia descoperite.
Facilitati: restaurant cu o capacitate de 150 locuri, sali de conferinte, 2 la numar, una are capacitatea de 60 de locuri si este situata in mansarda cladirii, iar cea de-a 2a la parter, cu o capacitate de 15 locuri, au lumina naturala si mobilier modular astfel garantand succesul intrunirilor dumneavoastra. Alte facilitati: piscina exterioara, teren de sport multifunctional, crama, sauna, jacuzzi, sala fitness, cabinet de masaj, toate acestea sunt incluse in tariful de baza.
Dotari camere: pensiunea dispune de 12 camere duble, twin sau matrimoniale; 1 apartament prezidential cu jacuzzi; 2 apartamente Junior Suite; 2 apartamente Family - cu camera pentru copii, dotate cu, baie proprie cu dus sau cada, TV satelit, internet Wi-Fi, mocheta, minibar, feon, telefon, unele camere cu balcon.

Tarife sejur 2 nopti cu pensiune completa:
- 300 RON / persoana, loc in camera dubla

Servicii incluse in oferta

- 2 nopti cazare cu pensiune completa

Servicii neincluse in oferta

- transport

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew