Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
26 Apr 2019 285 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 26.04 – 02.05.2019 (7 zile/6 nopti)

Ziua 1 (26.04): BUCURESTI - CANAKKALE (640 km) Plecare din Bucuresti, in fata Garii de Nord (parcarea situata vis a vis de coloane), la ora 05:00, pe traseul Bucuresti - Ruse - Veliko Tarnovo - Edirne. Seara traversare cu feribotul Eceabat – Canakkale (biletele se achita la fata locului, prin intermediul insotitorului de grup: 5 euro/ persoana). Vom ajunge in Canakkale in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel 3* in Canakkale.
Ziua 2 (27.04): CANAKKALE - TROIA - PERGAM - KUSADASI (415 km) Mic dejun. Dupa un scurt popas la Troia, unde amintirile ne conduc la razboiul troian relatat de Homer, la regele Priam, frumoasa Elena si la viteazul Ahile. In continuare ne vom indrepta catre Pergamon (Bergama), centru cultural important in Grecia antica si in Imperiul Roman, precum si locul unde a fost inventat pergamentul. Vizitam Acropole, Templul lui Traian situat maiestuos pe o colina cu o panorama plina asupra orasului, Altarul lui Zeus, Teatrul si Templul lui Dionysos. Continuam drumul spre Kusadasi unde ne vom caza la hotel 4*.
Ziua 3 (28.04): KUSADASI - EFES - CASA FECIOAREI MARIA (optional)Mic dejun. Timp liber in Kusadasi (shopping, plimbari pe malul marii) sau optional vizita la Efes, unul din cele mai faimoase si bogate orase ale antichitatii. Vom putea admira ruinele vechiului oras si ale Templului lui Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii), prima din cele 7 biserici ale Apocalipsei, celebra Librarie a lui Celsius si marele Amfiteatru. Dupa-amiaza vizitam casa Fecioarei Maria – conform traditiei locului, este socotit locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti. Pret informativ: 45 EURO / persoana, minim 25 platitori (pretul include transport cu autocarul, insotitor de grup, biletele de intrare la Efes si Casa Fecioarei Maria). Spre seara, intoarcere in Kusadasi si in continuare, va propunem optional, cina festiva de Paste. Pret informativ: 40 EURO/persoana pentru un grup minim de 25 persoane.
ZIUA 4 (29.04): KUSADASI – PAMUKKALE (optional) Mic dejun. Timp liber in Kusadasi (shopping, plimbari pe malul marii) sau optional vizita la Pamukkale (tradus prin "castelul din bumbac”) – o minune a naturii, unic in lume, inclus in patrimoniul UNESCO. Peste terase naturale de piatra, curge apa unor izvoare calde ce au creat aici bazine de calcar cu margini de stalactite. Continuam cu orasul antic Hierapolis, aflat in spatele teraselor de calcar, ruinele orasului, conservate destul de bine si care dateaza din perioada regelui Eumenes al II lea din Pergam. Orasul a fost reconstruit de romani in timpul domniei Imparatului Tiberiu si a fost parasit in 1219 dupa cutremurul care l-a distrus. Pret informativ: 50 EURO/ persoana, minim 25 platitori, include transport cu autocarul, insotitor de grup, biletul de intrare la Pamukkale – Hierapolis. Cazare la acelasi hotel. ZIUA 5 (30.04): KUSADASI - ISTANBUL (570 km)
Mic dejun. Plecare spre Istanbul pe traseul Izmir – Bursa. Sosire in Istanbul seara (se trece peste podurile Bogazici – Bosfor si Galata sau Ataturk – Cornul de aur). Cazare hotel 3* in centrul vechi al Istanbulului.
ZIUA 6 (01.05): ISTANBUL  Mic dejun. Tur de oras pietonal, timp de 4 ore, cu insotitorul de grup, in care putem admira: Moscheea Albastra – construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia – cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa cucerirea Constantinopolului in anul 1453; Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delphi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). Cazare la acelasi hotel. La pranz, timp liber la dispozitie, sau optional, incepand cu ora 15.00: Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printului – Buyukada. Include transport cu tramvaiul pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel. Pret informativ: 55 EURO/persoana pentru un grup minim de 25 persoane.
ZIUA 7 (02.05): ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI (650 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. Oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, capodopera lui Mimar Sinan, cel mai mare arhitect turc, ale carui lucrari au fost realizate in mare parte in timpul Sultanului Suleiman Magnificul. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.

Tarif:
285 EUR / persoana (loc in camera dubla)
270 EUR / a 3a persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar)
230 EUR / copil 2– 9.99 ani in camera cu 2 adulti

Supliment camera single: 190 EUR

Oferta valabila pentru grup minim 40 persoane

Servicii incluse

- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
- 6 nopti cazare cu mic dejun: 1 noapte in Canakkale la hotel 3*, 3 nopti in Kusadasi la hotel 4*, 2 nopti in Istanbul la hotel 3*
- vizite si tururi de oras conform programului: Troia, Pergam, Kusadasi, Istanbul
- insotitor roman de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, impreuna cu asigurarea medicala de calatorie
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup
- excursiile optionale
- biletele de intrare la obiectivele turistice, cu exceptia excursiilor optionale unde sunt mentionate a fi incluse
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program
- biletul de feribot Eceabat – Canakkale 5 euro/ persoana, se achita la insotitorul de grup, in prima zi
- cina festiva de Paste

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew