Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
25 Apr 2019 375 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 25.04-29.04.2019 (5 zile/4 nopti)

Ziua 1 (25.04): BUCURESTI - ISTANBUL
Intalnire cu conducatorul de grup la ora 06:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Istanbul. Sosire la ora locala 09:50 la Istanbul, transfer si cazare la hotel Orka Royal 4* sau similar (cazare dupa ora 14:00). Dupa-amiaza, tur de oras pietonal cu insotitorul de grup cu admirarea principalelor obiective: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453 (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup); Hipodromul antic - locul unde se organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delphi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar - una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, pielarie sau bijuterii (inchis duminica).
Ziua 2 (26.04): ISTANBUL - Palatul Dolmabahce si cele doua continente, optional Mic dejun. Ziua de astazi o putem dedica, optional, vizitarii Palatului Dolmabahce - ultima resedinta a sultanilor dupa Topkapi, amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. Se traverseaza apoi podul care leaga partea europeana de cea asiatica a Istanbulului. Dupa-amiaza, putem opta pentru o croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor, locul unde se pot vedea in acelasi timp doua continente, Europa si Asia.
Ziua 3 (27.04): ISTANBUL - Biserica Sfanta Sofia, Basilica Cisterna, optional Mic dejun. Astazi va propunem, optional, vizitarea bisericilor Sfanta Sofia si Sfanta Irina (singura biserica din vechiul Constantinopol care nu a fost niciodata convertita in moschee), precum si a Cisternei Basilica - un rezervor subteran bizantin. Dupa-amiaza, individual sau organizat (optional), se poate vizita Palatul Topkapi - simbol al Imperiului Otoman datand din secolul al XV-lea si resedinta a sultanilor, palatul este situat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor. Palatul si cladirile sale sunt un exemplu tipic de arhitectura otomana, cuprinzand o colectie incredibila de portelanuri, vesminte, arme, scuturi, armuri, obiecte de arta, manuscrise islamice, obiecte religioase, tezaurul Imperiului Otoman si o colectie impresionanta de bijuterii. Seara, optional, deplasare cu insotitorul de grup la Biserica Ortodoxa Romana “Sf Paraschiva” pentru participare la Slujba de Inviere.
Ziua 4 (28.04): Zi libera in ISTANBUL sau excursie optionala pe insula Buyukada Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si vizite individuale sau, optional, excursie de o zi pe Insula Buyukada, unde vom face un tur al insulei, plimbandu-ne printre vilele luxoase din lemn, iar apoi vom avea timp liber pentru suveniruri, fotografii sau pentru a servi masa. Aceasta excursie se va realiza in functie de conditiile meteorologice. Seara, puteti opta pentru seara turceasca cu cina si spectacol traditional.
Ziua 5 (29.04): ISTANBUL - BUCURESTI Mic dejun. Dimineata, timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 19:50.

Tarif:
375 EUR
/ persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)
375 EUR / a 3a persoana in camera dubla, adult (pat suplimentar)
350 EUR / primul copil 2-11,99 ani in camera dubla

Supliment camera single: 100 EUR

Oferta valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti - Istanbul si retur cu compania TAROM;
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- tur de oras pietonal de o jumatate de zi (3-4 ore) cu insotitorul de grup in Istanbul;
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

- bacsisuri (se practica in Turcia): 10 EUR/persoana, se achita local prin reprezentantul agentiei
- asigurarea medicala de calatorie (recomandata)
-  asigurarea storno (optionala)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew