Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
26 Apr 2019 199 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 26.04.2019 – 30.04.2019 (5 zile/4 nopti)

Ziua 1 (26.04): BUCURESTI – ISTANBUL (650 km) Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne – Istanbul. Vom ajunge in Istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la 3* in centrul vechi al orasului.
Ziua 2 (27.04): ISTANBUL Mic dejun. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup in cartierul vechi: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa cucerirea Constantinopolului in anul 1453; Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delfi, fantana lui Wilhelm II. Turul se incheie pe malul Bosforului si langa Podul Galata; in continuare recomandam vizita in Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3 (28.04): PALATUL DOLMABAHCE (optional) SI PIATA TAKSIM Dupa micul dejun, va propunem o vizita optionala a Palatului Dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor si a parintelui statului turc, Mustafa Kemal Ataturk. Palatul este amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. In continuare ne vom deplasa in Piata Taksim, in centrul orasului, unde se afla Monumentul Independentei, ridicat in memoria lui Ataturk, fondatorului Republicii Turcia. Intoarcere la acelasi hotel. Timp liber la dispozitie. Seara optional, participare la Slujba de Inviere la Biserica Sfanta Mucenita Paraschevi (biserica romaneasca).
ZIUA 4 (29.04): CROAZIERA PE MAREA MARMARA LA INSULA PRINTULUI (optional) Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional: Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printului – Buyukada. Include transport cu tramvaiul pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel. Pret informativ: 60 EUR/persoana pentru un grup minim de 25 persoane.
ZIUA 5 (30.04): ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI (650 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. Oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, capodopera lui Mimar Sinan, cel mai mare arhitect turc. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.

Tarif:
199 EUR /persoana (loc in camera dubla)
170 EUR / a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar)
125 EUR / copil 2 – 9.99 ani in camera cu 2 adulti (pat suplimentar)

Supliment camera single: 125 EUR

Oferta valabila pentru grup de 40 persoane

Servicii incluse

- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Istanbul
- vizite conform programului
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, impreuna cu asigurarea medicala de calatorie
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 EUR / persoana – se practica in Turcia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup
- excursiile optionale
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
- excursiile optionale
- intrarile la obiectivele turistice (tarife informative/persoana): Basilica Cisterna: 8 EUR; Biserica Sf. Sofia: 9 EUR; Palatul Topkapi + Haremul Sultanului: 15 EUR
- programele optionale
- taxele de intrare la obiectivele turistice si ghizii locali
- asigurarea medicala sau storno

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew