Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
01 May 2020 695 EUR Rezerva acum
08 May 2020 715 EUR Rezerva acum
15 May 2020 715 EUR Rezerva acum
25 May 2020 715 EUR Rezerva acum
25 Sep 2020 695 EUR Rezerva acum
28 Sep 2020 695 EUR Rezerva acum
02 Oct 2020 665 EUR Rezerva acum
09 Oct 2020 665 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 01.05; 08.05; 15.05; 25.05; 25.09; 28.09; 02.10; 09.10.2020 (8 zile/7 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI - ANTALYA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa charter a companiei PEGASUS AIRLINES cu destinatia Antalya. Sosire si transfer la hotel LARA FAMILY CLUB 4* sau similar in regiunea Antalya.
Ziua 2: Riviera Mediteranei (Antalya - Alanya)
Aceasta zi este dedicata orasului Antalya. Vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya, unde vom gasi la tot pasul magazine cu o mare diversitate de produse. Aici ne putem exersa arta negocierii, Turcia fiind vestita pentru acest lucru. Negociatul este o experienta inedita si foarte interesanta, la care se adauga satisfactia de a obtine un pret cat mai bun. Incheiem turul cu o scurta oprire la cascada Karpuzkaldiran. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3: ANTALYA - KONYA - CAPPADOCIA (500 km)
Mic dejun. Plecam catre Cappadocia, regiune aflata la 500 km de Antalya. Ne indreptam catre Konya, vechea capitala a seleucizilor unde se poate vizita asezamantul dervisilor rotitori si mormantul lui Mevlana Gelaledin-Al-Rumi, fondatorul ordinului calugarilor musulmani. Ne continuam drumul catre Cappadocia. Cazare si cina la hotel YENI YUKSELLER 4* sau similar (sosire seara tarziu).
Ziua 4: CAPPADOCIA
Mic dejun. Aceasta zi este dedicata Cappadociei, zona unica si cunoscuta in toata lumea atat pentru relieful deosebit sub forma de hornuri, cat si pentru orasele subterane, vechi de milenii. Optional, puteti survola cu balonul peste vaile Cappadociei la rasarit de soare (aceasta activitate depinde de conditiile meteo si de disponibilitatile existente la fata locului). Datorita locatiei izolate, Cappadocia a fost vreme indelungata loc de refugiu pentru crestinii persecutati de legiunile romane si a devenit loc de pustnicie pentru multi monahi. Vom face o oprire pentru a fotografia de la inaltime Valea Porumbeilor, care adaposteste cea mai mare colectie de cuiburi de porumbei din lume. De asemenea, admiram si „castelul” Uchisar, de unde ni se arata o superba panorama asupra vaii Cappadociei. Vom merge in Valea Devrent, denumita si Valea Imaginatiei, pentru a admira “Fairy Chimneys” - “Hornurile zanelor” (formatiuni stancoase cu aspecte bizare). Urmeaza o oprire la muzeul in aer liber Goreme - complex monahal de mai multe biserici si capele sapate in piatra, pe vremuri un important centru religios (intrare optionala). Revenim la hotel. Optional, inainte de cina, va propunem participarea la un spectacol-ritual al dervisilor rotitori.
Ziua 5: CAPPADOCIA
Mic dejun. Ziua incepe cu o oprire la orasul subteran Kaymakli, construit in piatra, la 8-9 etaje sub pamant, unde primii crestini se ascundeau de persecutia romanilor si bizantinilor (intrare optionala, vizita nu este recomandata persoanelor care sufera de claustrofobie). Continuam cu Pasabag, ansamblu de stanci, celebre pentru aspectul lor de calugari, de aceea zona este cunoscuta si sub denumirea de Valea Calugarilor. Urmeaza oprire la Urgup pentru a admira cele “trei frumuseti” (3 stanci faimoase in zona). Facem apoi o oprire in satul Cavusin unde casele sunt construite in piatra; vom putea urca la cateva manastiri rupestre de unde vom putea admira o frumoasa priveliste asupra zonei (Valea Rosie). Apoi ne continuam drumul catre Avanos, faimos pentru arta olaritului. Acest micut oras este strabatut de raul Kizilirmak, cel mai lung din Turcia (1.350 km). Vom face o ultima oprire pentru a admira panorama Cappadociei de la “castelul” Ortahisar. Revenim la hotel. Dupa cina, optional, va propunem participarea la o seara turceasca cu dansuri traditionale, spectacol ce se va desfasura intr-o pestera.
Ziua 6: CAPPADOCIA - regiunea ANTALYA (500 km)
Mic dejun. Plecare catre riviera Marii Mediterane - regiunea Antalya. Pe drum, vom face o oprire la Valea Ihlara unde doritorii, optional, pot cobori si traversa canionul de 5 km pentru a admira bisericile rupestre care au facut faimoasa zona Cappadociei. Traseul dureaza in jur de 2,5 ore, iar autocarul va astepta la iesirea din canion. Cei care nu opteaza pentru aceasta excursie, vor avea transportul asigurat cu autocarul si vor astepta la cafeneaua traditionala de pe rau, de la iesirea din canion. O alta oprire va fi facuta la unul din cele mai mari hanuri traditionale (keravan-serai, intrare optionala) din Turcia. Ne continuam drumul catre regiunea Antalya pentru cazare si cina la hotel LARA FAMILY CLUB 4* 4* sau similar (sosire seara tarziu).
Ziua 7: Riviera Mediteranei (Antalya - Alanya)
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si cumparaturi sau participare la excursiile optionale propuse de insotitorul de grup. Cazare cu all inclusive.
Ziua 8: ANTALYA - BUCURESTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport si imbarcare pe cursa PEGASUS AIRLINES cu destinatia Bucuresti.

Tarife:
plecari: 01.05; 25.09; 28.09.2020
- 695 Eur / adult loc in camera dubla, taxe incluse
- 685 Eur
/ adult a 3-a persoana loc in camera dubla (pat suplimentar)
- 575 Eur
/ primul copil 2-11,99 ani in camera dubla
- 295 Eur
/supliment camera single
plecari: 08.05; 15.05; 25.05.2020
- 715 Eur
/ adult loc in camera dubla, taxe incluse
- 705 Eur
/ adult a 3-a persoana loc in camera dubla (pat suplimentar)
- 595 Eur
/ primul copil 2-11,99 ani in camera dubla
- 295 Eur
/supliment camera single
plecari: 02.10; 09.10.2020
- 665 Eur
/ adult loc in camera dubla, taxe incluse
- 655 Eur
/ adult a 3-a persoana loc in camera dubla (pat suplimentar)
- 545 Eur
/ primul copil 2-11,99 ani in camera dubla
- 295 Eur
/supliment camera single

Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul, zbor direct, Bucuresti – Antalya – Bucuresti, cu compania PEGASUS AIRLINES;
- 7 nopti cazare la hoteluri de 4*: 3 nopti in Cappadocia cu demipensiune si 4 nopti in regiunea Antalya cu all inclusive;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului;
- tururi panoramice in Cappadocia si Antalya;
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (optionala);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Turcia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew