Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
09 Nov 2014 1500 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 09.11.2014

Ziua 1:BUCURESTI – MIAMI
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 07:00; plecare spre Miami, cu o schimbare a cursei pentru zborul transatlantic. Sosire la Aeroportul International Miami la ora 18:00. Transfer la hotel 4* (The Palm South Beach sau similar) in Miami Beach. Cazare.
Ziua 2:MIAMI - Tur de oras
Mic dejun. In prima dimineata in Miami, va propunem sa descoperiti mai bine orasul si toate obiectivele sale turistice prin intermediul unui tur, asistat de un ghid local. Veti avea ocazia sa admirati faleza South Beach cu cladirile in stil art deco , centrul orasului, primaria orasului Miami, University of Miami, portul turistic, Coral Gables, cartierul cubanez (Little Havana), plaja si cartierul Coconut Grove,Hotelul Biltmore. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Dupa incheierea turului, timp liber. Cazare.
Ziua 3:MIAMI - Everglades (optional)
Mic dejun. Dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup, care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale pe durata acestui sejur. Printre cele mai populare atractii se numara excursia la Everglades.
Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei,inclusa in parimoniul mondial. Pret informativ: 70 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare.
Ziua 4:MIAMI - Croaziera de o zi in BAHAMAS
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre portul din Miami, unde ne asteapta feribotul pentru o croaziera de o zi pana in Bahamas. Drumul pana pe insula Grand Bahama dureaza aprox. 2h 30 min dar veti avea la dispozitie diverse activitati la bordul navei. Odata ajunsi pe insula, veti avea la dispozitie aprox 3 ore sa descoperiti insula sau sa va bucurati de plaja si soare. Intoarcere in Miami, cazare.
Ziua 5:MIAMI – shopping
Mic dejun. Astazi veti avea ocazia sa experimentati una din cele mai populare activitati din Miami - shoppingul. Indiferent de buget, v-am pregatit cateva sugestii: Aventura Mall (Biscayne Boulevard); Dolphin Mall ( N.W. 12th Street); The Falls; Sawgrass Mills (Broward County). Timp liber. Cazare.
Ziua 6:MIAMI - Key West (optional)
Mic dejun. Pentru ziua de astazi va recomandam o alta excursie optionala, la Key West. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 90 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare Miami Beach.
Ziua 7:MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau plaja. Pentru familii, va sugeram Crandon Park Beach. Pe langa peisajele unice si nisipul fin, parintii si copiii pot vizita parcul de joaca, caruselul, Gradiniile din Crandon Park sau Muzeul Natural Biscayne. Cazare.
Ziua 8:MIAMI – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00, apoi timp liber pana dupa amiaza, cand avem prevazut transferul la Aeroportul International Miami pentru imbarcare pe cursa transatlantica.
Ziua 9:Schimbarea cursei la Paris. Sosire la Aeroportul Otopeni in jurul orei 19:00.

Tarif: 1500EUR / persoana (loc in camera dubla)

Supliment camera single:
650 EUR

Reduceri:
- copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti (pat suplimentar): 80 EUR
- a 3a persoana:reducere 30 EUR / camere triple (un pat dublu si un pat suplimentar)

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Miami si retur cu compania Air France KLM
- 7 nopti cazare in Miami Beach la hotel 4* (The Palm South Beach sau similar)
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- tur de oras in Miami cu autocar si ghid local
- croaziera in Bahamas
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse


- taxele de aeroport si securitate  = 435 EURO – pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
- taxa de viza  = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
- mese – se pot cumpara separat
- excursiile optionale
- asigurarea medicala si asigurarea storno
- tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – cca 25 USD, se platesc la fata locului

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew