Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
27 Apr 2019 490 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 27.04 – 02.04.2019 (6 zile / 5 nopti)

27 Aprilie
BUCURESTI – BARCELONA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 06:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30. Sosire la Barcelona la ora 10:40. Dupa efectuarea formalitatilor, imbarcare in autocarul de transfer cu care vom face un tur panoramic al Barcelonei. Transfer in statiunea Santa Susanna, la numai 55 km de Barcelona. Cina si cazare Hotel Montemar Maritim 4* sau similar.
28 Aprilie HRISTOS A INVIAT! Mic dejun. Optional, Excursie la Manastirea Montserrat – capitala religioasa a Cataluniei. Vom vizita Manastirea Montserrat, unde se afla statuia neagra a Fecioarei Maria. La intoarcere, scurt popas la una dintre renumitele Crame din regiune, cu degustare de vin. In seara de Paste, cina va fi una speciala. Exclusiv pentru clientii Interra hotelul va oferi preparate din miel, oua rosii si prajitura casei. Cazare Hotel Montemar Maritim 4* sau similar.
29 Aprilie BARCELONA Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona cu ghid local. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Intoarcere in statiunea Santa Susanna. Cina si cazare Hotel Montemar Maritim 4* sau similar.
30 Aprilie SANTA SUSANNA – Girona & Muzeul DALI. Seara - Spectacol de Flamenco. Mic dejun. Optional, excursie la Girona & Muzeul Dali. Girona este un fermecator orasel istoric, situat in nord, la aprox. 60 km distanta de Santa Susanna. La Figueres se afla cel mai important muzeu dedicat artistului Salvador Dali; nu pierdeti aceasta incursiune in universul fascinant al artistului. Intoarcere la hotel si si dupa-amiaza libera. Dupa cina, va invitam sa participati la un incredibil Spectacol flamenco. Aveti ocazia sa vedeti o Expozitie de cai pur sange Spaniol si sa ascultati muzica de chitara spaniola. Cina si cazare Montemar Maritim 4* sau similar.
01 Mai SANTA SUSANNA Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite cu insotitorul de grup in Barcelona la Aquarium, Zoo, Camp Nou (deplasare cu trenul/autobuzul). Cina si cazare Hotel Montemar Maritim 4* sau similar.
02 Mai BARCELONA – BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Transfer la aeroportul din Barcelona. Imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare spre tara la ora 11:30. Sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 15:35.

Tarife:
- 490 Eur / adult loc in camera dubla
- 290 Eur / copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 450 Eur / al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar
- 565 Eur / adult loc in camera single

Oferta este valabila pentru grup minim de 30 persoane

Servicii incluse

- Zboruri directe Bucuresti – Barcelona - Bucuresti, Compania TAROM
- 5 nopti cazare cu demipensiune Hotel Montemar Maritim 4* sau similar Santa Susanna
- Transfer aeroport – hotel – aeroport
- Tur panoramic Barcelona
- Excursie de 1 zi la Barcelona cu ghid local
- Spectacol Flamenco (include transferul dus-intors si o bautura/persoana)
- Insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport & combustibil: 150 Eur/pers (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
- Taxa de statiune: 1 Euro/persoana/zi (obligatorie, se achita in agentie odata cu pachetul)
- Intrarile la obiectivele turistice din program
- Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- Excursiile optionale
- Bacsis pentru soferi si ghizi local

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew