Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
21 Jul 2019 155 RON Rezerva acum
11 Aug 2019 155 RON Rezerva acum
15 Sep 2019 155 RON Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari 2019: 21.07; 11.08; 15.09

Programul se va desfasura cu microbuzul datorita restrictiilor de circulatie impuse (în conformitate cu prevederile standardelor în vigoare)

Plecare din Bucuresti la 06.00, din parcarea Academiei Militare Romane(Universitatea Nationala de Aparare Carol I) pe traseul Bucuresti -Curtea de Arges - Balea Lac.

In Curtea de Arges vizitam doua monumente istorice: Biserica Domneasca Sf. Nicolae (ctitorie a lui Basarab I din sec. XIV) unul dintre cele mai representative monumente ale arhitecturii romanesti medievale, si Manastirii Curtea de Arges (ctitorie a lui Neagoe Basarab din sec. XVI), ce se impune prin arhitectura sa deosebita, adapostind in interior mormintele familiei regale a Romaniei.

Urmam Transfagarasanul, una din cele mai spectaculase sosele din lume, cu o altitudine maxima de 2045 m si cel mai lung tunel rutier din Romania (887 m). Ne deplasam apoi la Barajul Vidraru, trecand pe langa Cetatea Poenari (sec. XIV) construita de Negru Voda si extinsa de Vlad Tepes. Facem o pauza de fotografii la Barajul Vidraru construit in 1965, intr-o zona de o frumusete uimitoare, apoi ne indreptam spre Balea Lac (46.508 m²/11.35 m adancime) unul din cele mai mari si mai frumoase lacuri glaciare din tara. Trecem pe langa Cabana Balea Cascada si daca este senin admiram din autocar Cascada Balea (cea mai mare cascada in trepte din Romania ) situtata intre Vf. Noldoveanu si Vf. Negoiu.

Continuam spre Carta si vizitam Abatia Cisterciana (monument istoric), infiintata in sec. XIII, avand un rol major in introducerea stilului gotic la noi in tara. Desfiintata de Marei Corvin in sec. XV, vechea abatie mai pastreaza o capela ce apartine comunitatii evanghelice sasesti.

Pe drumul de intoarcere vizitam Manastirea Cozia (sec. XIV) ctitorie a lui Mircea cel Batran, care pastreaza in pronaos fragmente din pictura originala de sec. XIV. Sosire in Bucuresti in jurul orei 23.00, in functie de trafic si conditiile meteo.

Nota:
Grup minim 25 persoana
In cazul unui grup mai mic de 25 pers. (19- 24 persoane) se va achita un supliment de 19 Ron / pers
Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si pot suferi modificari

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
- Vizite la Curtea de Arges, Vidraru, Balea Lac, Abatia Carta
- Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

-  Asigurarea medicala
-  Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali (altele decat cele mentionate in program)
- Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 banchete) – 20 Ron/pers
- Alte cheltuieli personale
- Alte servicii decat cele mentionate

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew