Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
28 Feb 2019 499 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 29.11 - 03.12,201816 (4 nopti/5 zile)

28 Februarie 2019 | Bucuresti–Malta Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04:25 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Malta via Frankfurt. Decolare la ora 06:25 cu zborul LH1423 si aterizare la Frankfurt la ora locala 08:05. Decolare spre Malta pe zborul LH1276 la 10:35. Sosire in Malta la ora 13:05. Transfer la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in St Julian’s–cea mai animata statiune din Malta, situata la doar 8 km nord de Valletta. Cazare in St. Julian’s la Be.Hotel 4* sau similar. Detalii hotel
1 Martie 2019 | Mosta–Mdina–Croaziera in Grand Harbour
Mic dejun. Astazi vom continua sa descoperim aceasta insula mica, dar plina de istorie, calatorind spre centrul ei. Vom incepe prin a vizita Domul din Mosta–al treilea Dom din Europa ca marime nesustinut de coloane. Urmatoarea oprire va fi in Rabat, la Catacombele St. Catald–datand din Sec IV, situate sub mica Biserica dedicata sfantului irlandez Catald–urmata de Mdina–vechea capitala a Maltei, “orasul tacut” cum mai este cunoscut. In acest mic orasel cu strazi inguste, in totalitate pietonal, ne vom plimba pe langa bastioanele impozante de unde vom avea o vedere panoramica asupra intregii insule. Aici s-a turnat mare parte din celebrul film “Contele de Monte Cristo” si tot aici se afla si principala catedrala a Maltei–Catedrala Sf. Pavel. Apoi ne vom opri pentru un foto stop spectaculos la Dingli Cliffs–cel mai inalt punct al insulei situat la o altitudine de doar 273 m. Dupa-amiaza ne va gasi la bordul unei Croaziere in Marele Port si Portul Marsamxett–unul dintre cele mai spectaculoase porturi naturale din lume, un adevarat paradis pentru fotografi, o alta incursiune in istoria atat de bogata a acestei tari atat de mici, un loc atat de preferat de regizori. Transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la Be.Hotel 4* sau similar.
2 Martie 2019 | Valletta Mic dejun. Incepem aceasta zi cu capitala arhipelagului maltez-Valletta. Construit pe peninsula ce separa Marele Port (Grand Harbour) la sud de Portul Marsamxett la nord, orasul este unul foarte mic... de la un capat la altul nu are mai mult de 2 km si poate fi usor strabatut la pas. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Barracca de unde avem o priveliste uluitoare asupra celor Trei Orase si a Marelui Port. Continuam la pas pe strazile orasului pana la urmatoarea oprire–Co-Catedrala Sf. Ioan–o capodopera a arhitecturii care abunda in sculpturi, morminte in marmura si picturi faimoase (printre care si "Decapitarea Sfantului Ioan Botezatorul” a celebrului Caravaggio). Nu putem incheia ziua fara sa intram si in atmosfera de carnaval de pe Strada Republicii cu care alegorice satirice si masti individuale grotesti. Transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la Be.Hotel 4* sau similar. 3 Martie 2019 | Vittoriosa–Senglea-Cospicua Mic dejun. Vom incepe aceasta zi cu o vizita in cele Trei Orase (Senglea, Cospicua si Vittoriosa). Prima oprire va fi in Vittoriosa–prima casa a Cavalerilor Ordinului Ioanit (inainte de constructia orasului Valletta) si locul unde a avut loc Marele Asediu din 1565. Vom continua apoi la pas pe aleile si strazile celor Trei Orase admirand cladirile istorice. Dupa ce vizitam cele 3 Orase ne indreptam catre Valletta pentru a lua parte la Parada Carelor Alegorice–un spectacol public grandios ce va avea loc in Place de Castille. Transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la Be.Hotel 4* sau similar.
4 Martie | Malta-Bucuresti Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. Transfer la aeroportul din Luqa pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1277 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 13.45 si aterizare in Frankfurt la ora 16.25. La ora 20.30 imbarcare pe zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 23.45. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 499 Eur / adult loc in camera dubla
- 399 Eur / copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 459 Eur / adult a-3-a persoana in camera tripla
- 554 Eur / adult loc in camera single

Servicii incluse

- Ghid roman insotitor
- Zboruri Bucuresti => Malta => Bucuresti, Compania Lufthansa via Frankfurt
-Transferuri aeroport-hotel-aeroport
- Cazare 4 nopti cu mic dejun in St Julian's la Hotel Be 4* sau similar
- Excursie la Valletta si participare la Carnaval
- Excursie de 1 zi la Mosta, Mdina cu autocar si ghid local
- Excursie cele trei orase si participare la Carnaval
- Croaziera in Grand Harbour

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport si combustibil, 180 Eur / persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
- Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
- Bacsis pentru soferi si ghizi locali
- Taxa de oras aprox 0,5 Eur / persoana / noapte

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew