Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
26 Apr 2019 875 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 26.04 - 03.05.2018 (7 nopti / 8 zile)

Ziua 1 (26.04): BUCURESTI – MILANO – LACUL MAGGIORE (120 km)  Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Milano - Linate. Decolare la ora 13:35; sosire la ora locala 14:50 in Milano si transfer cu autocarul in oras, unde vom face o scurta oprire pentru vizitarea centrului istoric. Transfer cu autocarul spre lacul Maggiore, faimos datorita frumusetii sale maiestuoase si salbatice, dar si datorita insulelor Borromeo. Lacul este alimentat de raul Ticino ale carui izvoare se afla in Elvetia. Muntii Alpi adapostesc lacul si creeaza un climat bland si moderat care favorizeaza dezvoltarea unei vegetatii abundente si luxuriante. Cazare in apropierea malului lacului Maggiore, la hotel hotel Villa Paradiso 3* - Meina sau similar.
Ziua 2 (27.04): LACUL MAGGIORE SI INSULELE BORROMEO Mic dejun. Dimineata ne imbarcam pe vaporas pentru a vizita doua dintre cele mai frumoase insule de pe lacul Maggiore: Insula Bella si Insula Pescatori. Unele dintre insulele de pe lacul Maggiore se afla inca in proprietatea casei Borromeo, o familie aristocrata de bancheri si comercianti cu radacini in sec al XIV-lea. Pe insula Bella vom vizita frumosul palat Borromeo inconjurat de gradini impodobite cu fantani, statui, grote artificiale si plante rare. In continuare ne vom opri pe insula Pescatori (insula Pescarilor), singura insula locuita de pe lac care prezinta o atmosfera pitoreasca aparte, loc preferat de artisti, cu stradutele sale stramte si cladirile istorice. Dupa amiaza vom vizita doua dintre cele mai frumoase orasele de pe malul lacului Maggiore: Stresa si Verbania. Ne vom opri si la Villa Taranto (vizita optionala), a carei gradina botanica este renumita, cu 2500 de specii de plante din care multe sunt rare. Este posibila doar vizita gradinilor; vila nu se poate vizita in interior. Cazare la hotel in Stresa.
Ziua 3 (28.04): EXCURSIE OPTIONALA LA LACUL COMO (240 km) Mic dejun. In aceasta excursie optionala va propunem descoperirea lacului Como care beneficiaza de cel mai variat peisaj dintre toate lacurile Italiei: orasele incantatoare, porturi micute si vile inconjurate de gradini exotice ce se succed pe malurile acestui lac prealpin. Ne vom opri mai intai in incantatorul oras Como, cel mai important si vizitat oras de pe malul lacului, situat in extremitatea sudica a bratului vestic. Dupa o vizita de o ora si jumatate in Como, ne imbarcam pe un vaporas si ne continuam pe apa calatoria spre Bellagio, despre a carui locatie se spune ca este una dintre cele mai frumoase din Europa: pe un promontoriu, la confluenta celor trei brate ale lacului. In timpul calatoriei pe lacul Como, ghidul local ne va arata cele mai frumoase vile si palate situate pe malurile lacului. Dupa o calatorie pe apa de aproximativ doua ore, vom ajunge la Bellagio unde vom avea timp liber pentru masa de pranz, urmata de un scurt tur pietonal si timp liber pentru a ne plimba pe stradutele pitoresti ale orasului. Vom traversa cu un vaporas distanta intre Bellagio si Cadenabbia, unde ne vom imbarca din nou in autocar si ne vom intoarce la Stresa. Cazare la hotel in Stresa.
Ziua 4 (29.04): LACUL MAGGIORE – SIRMIONE, LACUL GARDA (225 km) Mic dejun. Dimineata parasim lacul Maggiore si ne indreptam spre cel mai mare lac din Italia, lacul Garda, considerat si unul dintre cele mai frumoase. Muntii Dolomiti adapostesc lacul de vanturile reci din nord si favorizeaza un climat bland si benefic. Ne vom opri pe malul lacului Garda pentru a vizita peninsula Sirmione, considerata perla lacului. Optional, plimbare cu vaporasul in jurul peninsulei Sirmione; de pe lac puteti vedea ruinele vilei romane care a apartinut poetului Catullus, cunoscuta sub denumirea de “Grotele Cattulo”. In centrul istoric al oraselului principala atractie pe care o putem vizita este Castelul Scaglieri, o fortareata impunatoare din evul mediu. Transfer si cazare in orasul Desenzano del Garda la hotel Bonotto 3* sau similar. Statiunea Desenzano del Garda, situata pe malul sudic al lacului Garda este locul ideal in care ne putem bucura de farmecul maiestuos al naturii.
Ziua 5 (30.04): EXCURSIE OPTIONALA IN MUNTII DOLOMITI (440 km) Mic dejun. Excursie optionala de o zi in Muntii Dolomiti in zona Val Gardena. Dupa o calatorie de aproximativ doua ore si jumatate vom face prima oprire in pitoreasca statiune Ortisei situata la o altitudine de 1236 m. Inconjurata de varfuri muntoase, statiunea se afla pe lista patrimoniului UNESCO. Muntii Dolomiti au fost inclusi in patrimoniul UNESCO in anul 2009 datorita peisajelor foarte frumoase si diverse, cu versanti verticali, stanci abrupte si o mare densitate de vai lungi si adanci. Continuam traseul spre pasul Pordoi situat la o altitudine de 2239 m si ne intoarcem spre lacul Garda prin Val di Fiemme si statiunea Moena. Intoarcerea si cazare la hotel in Desenzano del Garda.
Ziua 6 (01.05): EXCURSIE OPTIONALA IN JURUL LACULUI GARDA (150 km) Mic dejun. Excursie optionala pe malul vestic si cel estic al lacului Garda pentru a descoperi locuri, peisaje si orasele minunate precum Limone sul Garda cu livezile sale terasate de lamai, Riva del Garda situat in nordul lacului sau Malcesine situat pe un promontoriu dominat de Muntele Baldo. Peisajul oferit de Lacul Garda este spectaculos si diferit in diversele zone ale lacului. Intoarcere si cazare la hotel.
Ziua 7 (02.05): VERONA SI MANTOVA (160 km) Mic dejun. Azi va invitam sa descoperiti Verona, probabil cel mai romantic oras din Italia datorita povestii de iubire dintre Romeo si Julieta. Dar, Verona inseamna mult mai mult decat o poveste de iubire. Este un oras istoric fondat in secolul I i.Hr, ale carui perioade de maxima inflorire au fost sub conducerea familiei Scaglieri in sec. XIII – XIV si ca parte a Republicii Venetia in sec. XV - XVIII. Vom face un tur de oras pietonal in centrul istoric (aproximativ 2 ore) unde vom vedea cele mai importante atractii: casa Julietei, Piazza delle Erbe, Amfiteatrul Roman, malul raului Adige. Dupa amiaza vom vizita orasul Mantova, oras cu o istorie bogata, palate somptuoase care adapostesc capodopere si piatete insorite cu mici cafenele. Orasul a fost descris de scriitorul britanic Aldous Huxley ca fiind “cel mai romantic oras din lume”. Cea mai importanta perioada din istoria orasului este cea in care familia Gonzaga l-a condus si transformat in capitala culturala, artistica si muzicala din nordul Italiei. Mantova este inconjurat din trei parti de lacuri artificiale formate in secolul al XII-lea pe cursul raului Mincio, iar printre cele mai importante atractii se numara Palazzo del Te si Palazzo Ducale. Intoarcere in Desenzano si cazare la hotel.
Ziua 8 (03.05): DESENZANO DEL GARDA – MILANO – BUCURESTI (120 km) Mic dejun. Transfer la aeroportul Linate din Milano pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air cu decolare la ora 15:35. Sosire in Bucuresti la ora 18:50.

Tarif:
875 EUR /persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)

Supliment camera single: 155 EUR / persoana (maxim 3 camere)

Oferta valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Milano (aeroport Linate) si retur cu compania BLUE AIR
- 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* in camera standard: 3 nopti in zona lacului Maggiore, 4 nopti in zona lacului Garda
- transferuri cu autocarul la / de la aeroportul din Milano
- transport cu vaporasul pentru vizitarea insulelor Bella si Pescatori, pe lacul Maggiore
- biletul de intrare la Palatul Borromeo situat pe Insula Bella si vizita cu ghid local
- vizita de jumatate de zi (aproximativ 4 ore) in Stresa si Verbania, pe malul lacului Maggiore
- transport cu autocarul intre Lacul Maggiore si Lacul Garda
- vizita peninsulei Sirmione, situata pe malul Lacului Garda
- excursie de o zi la Verona si Mantova cu autocar si ghid local
- insotitor roman de grup
- taxele de aeroport (pot suferi modificari)

Servicii neincluse

- cateringul in timpul zborului
- biletele de intrare la obiectivele turistice (cu exceptia intrarii la Palatul Borromeo de pe Insula Bella care este inclusa)
- taxele de oras/ statiune: 1 Euro/ persoana/ noapte - aceste taxe se achita direct la hotel
- excursiile optionale (Como, turul lacului Garda, Muntii Dolomiti)
- alte mese decat cele mentionate in program
- asigurarea medicala de calatorie (optionala)
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 25 EUR/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew