Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
06 Sep 2013 625 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 06.09.2013
(7 nopti / 8 zile)

Ziua 1: Bucuresti – Milano – Lacul Garda
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 12:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia spre Milano - Linate. Sosire la ora 15:30 si scurta oprire in Milano. Transfer cu autocarul spre cel mai mare lac din Italia: Lacul Garda; Muntii Dolomiti adapostesc lacul de vanturile reci din nord si favorizeaza un climat bland si benefic. Cazare in zona Lacului Garda la hotel Belvedere 3* superior sau similar situat in micuta localitate Manerba del Garda.
Ziua 2: Muntii Dolomiti: Madonna di Campiglio si Masivul Brenta
Mic dejun. Azi va propunem o excursie in mijlocul naturii, la celebra statiune montana Madonna di Campiglio. Statiunea se afla la aproximativ 100 km distanta de malul vestic al lacului Garda, in mijlocul unuia dintre cele mai frumoase peisaje montane. Situata la intrarea in Parcul Natural Adamello Brenta, Madonna di Campiglio este cunoscuta drept perla masivului Brenta si a vaii Genova. Binecunoscuta Cascada Nardis situata in apropierea statiunii ne impresioneaza cu caderea de apa inalta de 90 metri. Madonna di Campiglio este in acelasi timp cea mai importanta statiune montana din aceasta parte a Dolomitilor si este nr. 1 pentru sporturi de iarna si pentru drumetii in timpul verii. Micul orasel Pinzolo situat in apropiere este cunoscut pentru biserica din sec al XVI-lea. Intoarcere la hotel in zona lacului Garda.
Ziua 3: Excursie optionala Lacul Garda
Mic dejun. Excursie optionala pe malul vestic si cel estic al lacului Garda pentru a descoperi alte locuri si orasele minunate precum Gardone Riviera, Limone sul Garda cu livezile sale terasate de lamai, Riva del Garda situat in nordul lacului sau Malcesine situat pe un promontoriu dominat de Muntele Baldo. Peisajul oferit de Lacul Garda este spectaculos si diferit in diversele zone ale lacului.Intoarcere la hotel in zona lacului Garda.
Ziua 4: Excursie optionala la Verona
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Verona, oras devenit faimos datorita piesei shakespeariane “Romeo si Julieta”. Cele mai importante atractii sunt Bazilica Sf. Zeno, Arena, Piata Delle Erbe, Piata Delle Signorie si podul Scaglieri.Intoarcere la hotel in zona lacului Garda.
Ziua 5: Lacul Garda – Sirmione – Lacul Maggiore
Dupa micul dejun plecare de la hotel si oprire pe malul lacului Garda pentru a vizita peninsula Sirmione, considerata perla lacului. Optional, plimbare cu vaporasul in jurul peninsulei Sirmione; de pe lac puteti vedea ruinele vilei romane care a apartinut poetului Catullus cunoscuta sub denumirea de grotele Cattulo. In centrul istoric al orasului principala atractie este Castelul Scaglieri, o fortareata impunatoare din evul mediu.Mic dejun. In continuare parasim lacul Garda si ne indreptam spre Lacul Maggiore, cel mai faimos lac italian datorita frumusetii sale maiestuoase si salbatice in acelasi timp, dar si datorita insulelor Borromeo. Lacul este alimentat de raul Ticino ale carui izvoare se afla in Elvetia. Muntii Alpi adapostesc lacul si creeaza un climat bland si moderat care favorizeaza dezvoltarea unei vegetatii abundente si luxuriante. Cazare la hotel 3* superior in zona Lacului Maggiore.
Ziua 6: Lacul Maggiore si Insulele Borromeo
Mic dejun. Dimineata ne imbarcam pe vaporas pentru a vizita doua dintre cele mai frumoase insule de pe lacul Maggiore: Insula Bella si Insula Pescatori. Unele dintre aceste insule sunt inca in proprietatea casei Borromeo, o familie aristocrata renumita. Pe insula Bella vom vizita frumosul palat Borromeo inconjurat de gradini impodobite cu fantani, statui, grote artificiale si plante rare. In continuare ne vom opri pe insula Pescatori (insula Pescarilor), singura insula locuita din arhipelag care prezinta o atmosfera pitoreasca aparte, loc ideal pentru artisti, cu stradutele sale stramte si casele vechi. Dupa amiaza, excursie de jumatate de zi (aprox 3 ore) cu autocar si ghid local in cele mai frumoase orasele de pe malul lacului Maggiore: Stresa si Verbania. Optional, vizita la Villa Taranto, cu renumita gradina botanica, cu 2500 de specii de plante din care multe sunt rare (vila nu se viziteaza in interior).
Ziua 7: Excursie optionala la Lacul Lugano (Elvetia) si Lacul Como
Mic dejun. Timp liber pentru a explora pe cont propriu frumusetile lacului Maggiore sau excursie optionala la alte doua lacuri minunate din aceasta zona: lacul Lugano in Elvetia si lacul Como in Italia. Vom face o scurta oprire in orasul Lugano, situat pe malul lacului cu acelasi nume, oras care combina savoarea italiana cu eleganta elvetiana. In continuare poposim pe malul lacului Como care are cel mai variat peisaj dintre toate lacurile Italiei: orasele incantatoare, porturi micute, vile inconjurate de gradini exotice se succed pe malurile acestui lac prealpin. Una dintre atractiile principale este Villa Carlotta in Tremezzo, o resedinta privata construita in sec al XVIII-lea pe malul lacului Como, decorata cu sculpturi incantatoare si grote artificiale pline cu flori si verdeata. Continuam cu vizita oraselului Bellagio despre a carui locatie se spune ca este una dintre cele mai frumoase din Europa: pe un promontoriu la confluenta celor trei brate ale lacului. Intoarcere la hotel in zona lacului Maggiore.
Ziua 8: Milano – Bucuresti
Mic dejun. In cursul diminetii transfer la aeroportul Linate din Milano pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia cu decolare la ora 10:00. Sosire in Bucuresti la ora 13:10.

Tarif: 625 EUR / persoana (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 140 EUR

Servicii incluse

- zbor Bucuresti – Milano si Milano – Bucuresti (retur Verona – Bucuresti, via Roma pentru data de 29.08), compania ALITALIA
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* superior in zona Lacului Garda
- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* superior in zona Lacului Maggiore
- transferuri cu autocarul la/ de la aeroportul din Milano Linate
- excursie de o zi in Masivul Brenta si Madonna di Campiglio cu autocar si ghid local
- transport cu autocarul intre Lacul Garda si Lacul Maggiore
- oprire si vizita in oraselul Sirmione, situat pe malul Lacului Garda
- transport cu vaporas privat pentru vizitarea insulelor Bella si Pescatori pe Lacul Maggiore
- biletul de intrare la Insula Bella si vizita palatului Borromeo cu ghid local
- excursie de ½ de zi cu autocar si ghid local (aprox 3-4 ore) in Stresa si Verbania
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- biletele de intrare la obiectivele turistice (cu exceptia intrarii la Insula Bella care este inclusa)
- excursiile optionale (Lacul Como & Lacul Lugano, Lacul Garda, excursie la Verona)
- alte mese decat cele mentionate in program si bauturile la mese
- taxele de oras, aprox. 1,5 EUR/ persoana/ zi, se achita direct la hotel
-asigurarea medicala si asigurarea storno
- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (aprox 15 EUR/ persoana, se achita insotitorului de grup la sosire)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew