Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
24 Jan 2018 395 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 24- 28.01.2018 (5 zile/ 4 nopti)

Ziua 1(24.01.2018): BUCURESTI – TEL AVIV – JAFFA - LUD (LIDA) - BETLEEM Intalnire la Aeroportul International Otopeni din Bucuresti, ora 08:00, cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa EL AL cu destinatia Tel Aviv (decolare la ora 11:00). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 13:45. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel, ne indreptam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantului Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Scurt tur auto al orasului Tel Aviv - Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Transfer la Betleem. Cina si cazare in Betleem la hotel Shepherd 4* standard local (sau similar).
Ziua 2(25.01.2018): BETLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. In Betleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor ucisi”. Deplasare cu autocarul spre Ierusalim - vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Betleem.
Ziua 3(26.01.2018): IERUSALIM
Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra în Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Betleem.
Ziua 4(27.01.2018): IERUSALIM – IERIHON – MAREA MOARTA – QUMRAN - BETLEEM
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim. Intrare in orasul Ierihon - cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica greco-ortodoxa cu Dudul lui Zacheu. Vom aprine o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierihon! Perspectiva vizuala spre Muntele Carantana, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor), include si un restaurant cu autoservire.  Reintoarcere la hotel in Betleem. Cina si cazare la hotel in Betleem.
Ziua 5(28.01.2018): BETLEEM – TEL AVIV
Mic dejun. Vizita de ramas-bun la Sfantul Mormant. Deplasare la Ein Karem, patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan, ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Fantana Fecioarei Maria. Continuam itinerariul spre Tel Aviv. Oprire pentru plimbare pe malul Marii Mediterane si ultimele cumparaturi la unul din Mall-urile din Tel Aviv. Deplasare spre Aeroportul International ”Ben Gourion” din Tel Aviv pentru formalitatile de intoarcere in tara. Imbarcare pe cursa EL AL din Tel Aviv la ora 19:40. Aterizare in Bucuresti la ora 22:30.

Tarif:
395 EUR / persoana sejur in camera dubla

Servicii incluse

- transport avion Compania EL AL, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
- asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare
- 4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun & cina) la hotel 4* standard local (camere cu aer conditionat, telefon, TV) in Betleem
- transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe toata durata calatoriei conform programului
- intrari la obiectivele precizate in program
- ghizi vorbitori de limba romana la Betleem si Ierusalim (Via Dolorosa), specializati in actiuni turistice / pelerinaje
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- taxele de aeroport : 160 EUR/persoana (pot suferi modificari), se achita la agentie
- tips (bacsisuri): se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EUR/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale
- bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program
- asigurarea medicala; asigurarea storno optionala (dar recomandata!)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew