Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
18 Apr 2020 350 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 18.04 - 22.04.2020 ( 5 zile / 4 nopti )

18 Aprilie | BUCURESTI – ATENA
Intalnire cu insotitorul de grup la aerortul Henri Coanda (Otopeni) la biroul de informatii la ora 14:30 pentru imbarcare pe zborul TAROM RO273 cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer spre antica capitala Atena – dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei – Partheonul. Seara, pentru cine doreste, participare la Slujba de Inviere impreuna cu insotitorul de grup. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* situat central sau similar Atena.
19 Aprilie | SFANTA ZI DE PASTE – INSULA EVIA – MOASTELE SF. IOAN RUSU
Mic dejun. Astazi, in Sfanta zi de Paste, va invitam, optional, intr-o excursie relaxanta in Insula Evia la Moastele Sf.Ioan Rusu – cu pranz inclus. Suntem in Insula Evia, a doua ca marime din Grecia. Vom vizita Biserica Sf. Ioan Rusul care se afla in localitatea Prokopi  si adaposteste moastele Sf. Ioan Rusul, originar din Rusia. Dupa ce vom servi pranzul intr-un restaurant din Evia, ne vom intoarce la Atena. Timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar Atena. 
20 Aprilie | ATENA – TUR DE ORAS
Mic dejun. Astazi facem cunostinta cu aceasta cosmopolita metropola printr-un tur de oras Atena panoramic cu autocarul: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului). Acropole reprezinta inceputul, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica: vestigiile pastrate aici - ale templelor Parthenon si Erechteion si ale templului Athenei Nike - sunt cele mai vestite atractii si, totodata, simboluri ale Greciei. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Atena. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar Atena.
21 Aprilie | CROAZIERA IN INSULELE AEGINA – POROS – HYDRA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena, sau, optional, Croaziera de o zi in Insulele Poros, Aegina, Hydra cu pranz inclus. Va propunem o frumoasa croaziera in cele mai frumoase insule ale golfului Saronic cu plecare din portul Pireus. Prima oprire o vom face in Poros – insula cu numeroase plantatii de lamai, dar si cu o zona portuara foarte animata. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra – o pitoreasca insulita cu stradute serpuite si inguste in care traficul auto este total interzis, iar deplasarea se poate face pe jos sau cu blanzii magarusi. Ultimul popas este in insula Aegina, cea mai mare din cele trei, numita si Insula Fisticului. Pranzul servit la bordul vasului este format din aperitiv, fel principal si desert (bauturile nu sunt incluse), iar pe durata croazierei va puteti bucura si de programul artistic prezentat de echipa de animatie a vasului. Intoarcere la Atena si transfer la hotel. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar Atena.
22 Aprilie | ATENA – BUCURESTI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite individuale cu insotitorul de grup la Muzeele Atenei (unul dintre cele mai importante fiind Muzeul de Arheologie) sau ultimele cumparaturi inainte de plecare. Vom putea vizita pentru inceput Muzeul National de Arheologie, cel mai mare si cel mai popular muzeu al Atenei. Colectia sa vasta cuprinde comori dezgropate din Micene de Heinrich Schliemann, un aranjament coplesitor de statui care include cele mai vechi figurine grecesti datand inca din anul 2000 i.Hr., fresce din insula vulcanica Santorini si multe altele. In continuare vom vizita Muzeul Benaki, primul muzeu independent din Grecia, care detine peste 40.000 de piese care ilustreaza dezvoltarea istorica si culturala a lumii grecesti. Incheiem turul cu o plimbare prin celebrul cartier Plaka, pe aleile inguste, printre cladiri istorice, magazine si restaurante traditionale. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul comaniei Tarom RO274 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:45 si aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 350 Eur / loc adult in camera dubla 
- 350 Eur / adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
- 250 Eur / copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 490 Eur / adult loc in camera single

Oferta valabila pentru grup minim 30 persoane

Servicii incluse

- bilet de avion Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania TAROM
- 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Breeze Boutique 4* sau similar
- tur de oras Atena cu autocar si ghid local
- ghid local pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului)
- tururi pietonale cu insotitorul de grup
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- insotitor de grup

Servicii neincluse

- taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), - intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew