Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
26 Apr 2019 440 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 26.04 – 30.04.2018 (5 zile/4 nopti)

Ziua 1 (26.04): BUCURESTI – ATENA
Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 14:00 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Tarom cu plecare spre Atena la 16:35. Sosire la Atena la ora locala 18:10. Transfer si cazare la hotel 3* in Atena. Optional, se poate achizitiona pachetul de 3 cine servite la hotel, la pretul de 45 Euro/ persoana. In duminica Pastelui, cina nu poate fi servita la hotel.
Ziua 2 (27.04): ATENA – tur de oras (inclus) Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Acropole cu ghid grec, vorbitor de limba romana (pretul biletului de intrare: 20 Euro/ persoana adult, 10 Euro/ persoana cu 65 ani impliniti, gratuit pentru tinerii sub 18 ani, elevi si studenti). Dupa amiaza, plimbari individuale. Cazare la acelasi hotel. Deplasare in apropierea hotelului la biserica, pentru slujba de Inviere.
Ziua 3 (28.04): MASA FESTIVA LA TAVERNA SI EXCURSIE LA CAP SOUNIO (optional) Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena. Dupa amiaza va propunem masa pescareasca, pe malul marii la o taverna specifica zonei. Excursia continua spre Cap Sounion, cel mai sudic punct continental al Greciei, pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (un fenomen unic in lume). Pret informativ: 70 Euro/persoana pentru un grup minim de 25 persoane si include transport cu autocarul, ghid local, masa festiva pescareasca cu bauturi locale incluse. Excursia se achita in agentie. Seara, intoarcere la Atena.
Ziua 4 (29.04): CROAZIERA LA INSULELE GOLFULUI SARONIC (optional) Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Optional, croaziera de o zi spre trei insule, Eghina – Hydra – Poros. Va propunem o frumoasa plimbare in cele mai frumoase insule ale golfului Saronic cu plecare din Portul Pireu. Prima oprire o vom face in Poros – insula cu numeroase plantatii de lamai, dar si cu o zona portuara foarte animata. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra – o pitoreasca insulita cu stradute serpuite si inguste in care traficul auto este interzis iar deplasarea se poate face pe jos sau cu magarusii. Ultimul popas este insula Eghina, cea mai mare din cele trei, numita si Insula Fisticului, sau insula Sfantului Nectarie (vizita la manastirea Sf. Nectarie este inclusa si se va realiza cu autocar local). Pranzul va fi servit pe vapor si este format din aperitiv, fel principal si desert (bauturile nu sunt incluse); pe durata croazierei va puteti bucura si de programul artistic prezentat de echipa de animatie a vasului. Pret informativ: 110 Euro/persoana pentru un grup minim de 25 persoane. Intoarcere la Atena. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 5 (30.04): ATENA- BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la ora 20:20.

Tarif:
440 EUR / persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)
420 EUR / a treia persoana adulta in camera dubla
375 EUR / Copil 2 – 9.99 ani in camera cu doi adulti

Supliment camera single: 180 EUR

Oferta valabila pentru grup minim 20 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Atena – Bucuresti cu compania TAROM
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*+ in Atena
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- tur panoramic si pietonal in Atena, inclusiv zonele Acropole – Plaka – Monastiraki – Piata Sintagma
- insotitor de grup din partea agentiei
- taxe de de aeroport si catering (pot suferi modificari)
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2018. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse

- taxa de statiune/oras, conform clasificarii locale a unitatii de cazare 1,50 euro / zi/ camera (se achita individual la receptie)
- asigurarea medicala de calatorie (optionala)
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EUR / persoana – se practica in Grecia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew