Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
28 Feb 2019 359 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 28.02 – 03.03.2019 (4 zile/3 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI – ATENA Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 14:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Atena (decolare la ora 16:35); sosire la Atena (ora 18:10). Transfer si cazare la hotel 3* superior. Optional se poate achita in agentie suplimentul pentru pachet de trei cine: 45 euro / persoana / pachet.
Ziua 2: ATENA Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena, pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Akropolis cu ghid local, vorbitor de limba romana (biletul de intrare nu este inclus). Dupa amiaza, plimbari individuale sau, OPTIONAL, excursie “Apus de soare la Cap Sounion” (65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale, pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Pret informativ: 75 euro / persoana (grup minim 15 platitori) – include transport cu autocarul, cina pescareasca si asistenta turistica, nu include bilet de intrare. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3: MYCENE – EPIDAVROS – NAFPLIO – CANALUL DE CORINT (optional) Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, vizitarea Palatului cu renumita “Poarta Leilor” si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII, prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. Oprire pentru fotografii in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi. Pret informativ: 85 euro / persoana (grup 15 platitori) - include: transport/autocar, pranz traditional, ghid local vorbitor de limba romana, bilete intrare obiective se platesc individual (nu sunt incluse in tariful initial) . Seara revenim in Atena pentru cazare.
Ziua 4: ATENA- BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. La ora 16:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la ora 20:20.

Tarif:
359 EUR /persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)

Reduceri:
10 EUR / a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar)
59 EUR
/ copil 0 – 09.99 in camera cu doi adulti (pat suplimentar)

Supliment camera single: 100 EUR

Oferta valabila pentru grup minim 20 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Atena – Bucuresti cu compania TAROM
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3* superior in Atena
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- tur panoramic cu autocarul in Atena (inclusiv zona Akropolis)
- ghid local vorbitor de limba romana pentru Atena si excursiile optionale de la Cap Sounion si Peloponez
- insotitor de grup din partea agentiei
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Servicii neincluse

- asigurarea medicala si asigurarea storno
- excursile optionale si intrarile la obiectivele turistice
- taxa de oras conform clasificarii locale a unitatii de cazare 3 eur / camera / zi. Se achita la receptie, la sosire (poate suferi modificari)
- pachet 3 cine (optional): 45 eur/ persoana

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew