Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
16.04.2020 199 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 16.04.2020 – 20.04.2020 (5 zile/4 nopti)

Ziua 1 (26.04): BUCURESTI – ISTANBUL (650 km)
Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne – Istanbul. Vom ajunge in Istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la 3* in centrul vechi al orasului.
Ziua 2 (27.04): ISTANBUL
Mic dejun. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup in cartierul vechi: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa cucerirea Constantinopolului in anul 1453; Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delfi, fantana lui Wilhelm II. Turul se incheie pe malul Bosforului si langa Podul Galata; in continuare recomandam vizita in Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3 (28.04): PALATUL DOLMABAHCE (optional) SI PIATA TAKSIM
Dupa micul dejun, va propunem o vizita optionala a Palatului Dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor si a parintelui statului turc, Mustafa Kemal Ataturk. Palatul este amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. In continuare ne vom deplasa in Piata Taksim, in centrul orasului, unde se afla Monumentul Independentei, ridicat in memoria lui Ataturk, fondatorului Republicii Turcia. Intoarcere la acelasi hotel. Timp liber la dispozitie. Seara optional, participare la Slujba de Inviere la Biserica Sfanta Mucenita Paraschevi (biserica romaneasca).
ZIUA 4 (29.04): CROAZIERA PE MAREA MARMARA LA INSULA PRINTULUI (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional: Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printului – Buyukada. Include transport cu tramvaiul pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel. Pret informativ: 60 EURO/persoana pentru un grup minim de 25 persoane.
ZIUA 5 (30.04): ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI (650 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. Oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, capodopera lui Mimar Sinan, cel mai mare arhitect turc. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.

Tarife:
- 199 Eur / adult in camera dubla
- 185 Eur / a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar)
- 109 Eur / copil 2 – 9.99 ani in camera cu doi adulti (pat suplimentar)
- 120 Eur / supliment camera single

Oferta este valabila pentru grup minim 40 persoane

Servicii incluse

- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Istanbul;
- vizite conform programului;
- insotitor roman de grup.

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, impreuna cu asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica in Turcia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
- excursiile optionale;
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
- intrarile la obiectivele turistice

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew